Hlianna
Διάσημο μέλος
Και δύο από τις φωτό που βγάλαμε σήμερα για άλλο σκοπό (πιό πονηρό)
...δεν ξέρω αν ταιριάζουν σε κάποια κατηγορία...
Μιά αναμνηστική πριν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς...
![]()
και μιά προετοιμάζοντας ρομαντικό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς για δύο...
![]()
δεν ξερω αν το προσεξε κανεις αλλα εχει βαλει κονσερβουλες μεσα στα πιατακια..

πρεπει να εισαι πολυ τυχερη που εχεις εναν τετοιο κυριο για γατι γιατι ο δικος μου δεν ειναι και τοσο κυριος..δηλαδη οταν ανεβαινει πανω στο τραπεζι κοιταει να δει τι υπαρχει πανω να φαει και οχι να κατσει καμαροτος καμαροτος να βγαλει φωτοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Δώρα όλα τα μωρά σου είναι όμορφα!!!Το breeνάκι Θεά!!!
Νίκη μου, ο Αρούκος είναι ένας κούκλος κύριος!!!![]()
λιγα για την breena μου..

αν θες να μιλας μονο για τον yogi

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Α μωλε ενα γλυκουυυυυυλιιιι!!! Ειναι πολυ γλυκας!Θελω να τονε ζουλιξω!Ορίστε τι καταφέραμε μέχρι στιγμής...
Ενας κοιμισμένος ...τάρανδος!
![]()
και εδώ αν και κοιμισμένοι προβάρουμε το νέο μας σκουφί Ho!Ho!Ho!!!
![]()
Θα προσπαθήσουμε και για κάτι καλύτερο!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Γιαντα βαλατε κονσερβες?Συνηθως κουραμπιε βαζουν στον Αι-Βασιλη!δεν ξερω αν το προσεξε κανεις αλλα εχει βαλει κονσερβουλες μεσα στα πιατακια..πρεπει να εισαι πολυ τυχερη που εχεις εναν τετοιο κυριο για γατι γιατι ο δικος μου δεν ειναι και τοσο κυριος..δηλαδη οταν ανεβαινει πανω στο τραπεζι κοιταει να δει τι υπαρχει πανω να φαει και οχι να κατσει καμαροτος καμαροτος να βγαλει φωτο

Hlianna
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γιαντα βαλατε κονσερβες?Συνηθως κουραμπιε βαζουν στον Αι-Βασιλη!![]()
γιατι θα ερθει ο mr.santa claus..(βρουκος yogi..)τι θα φανε?κουραμπιεδες?δεν νομιζεις οτι θα προτιμησουν τις κονσερβες?![]()
Κάνετε λάθος αγαπητές μου!!!

Για άλλον...μάλλον άλλη είναι τα κονσερβάκια!

Κάντε μιά βόλτα από το θεματάκι του Άρη για να καταλάβετε!

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214&page=69
το post 688

moukelis
Επιφανές μέλος
Ηλιαννα δεν καταλαβα,δικη σας ειναι η Breena;

Hlianna
Διάσημο μέλος
και οταν τον απριλη θα δηλωσω συμμετοχη με ενα ξωτικακι ονοματι 
ε τελος παντων κατι θα βρω μην νομιζεις οτι θα ειναι η breena σου..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ετοιμος ο Αρης για το ρεβεγιον!
Ηλιαννα δεν καταλαβα,δικη σας ειναι η Breena;![]()
ναι...αμε.....ειναι τοσο δικη της....οσο δικη μου ειναι και η Ναλα του Ηλια...

Hlianna
Διάσημο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Αυτή μάλιστα...πολύ όμορφος ο Αρούλης...άλλος για κέρατα παιδιά;Μήπως χρειαζόμαστε έναν ακόμη τάρανδο...
![]()

natalouko
Επιφανές μέλος

Να κάτσεις στην ουρά μαζί με εμάς τις υπόλοιπες!!!

Hlianna
Διάσημο μέλος
υποστηριξε με..
moukelis
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
επειδη χαλαμε τα καλλιστεια δεν παμε να πλακωθουμε στο θεμα της breena?και να σταματησετε ολες..η breena ειναι δικια μου..Δωρα πεςυποστηριξε με..
![]()
κοιτα να δεις φιλεναδα....αν μας ανηκε οποιο γατακι μας αρεσει απο εδω.......νομιζω οτι.....θα'χανε η μανα το παιδι....και το παιδι τη μανα!!!!!!!

ria23
Διάσημο μέλος

Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν ξερω αν υπαρχει παρομοια κατηγορια αλλα εμεις πως φαινομαστε για miss φωτεινό αστερι![]()
πολυ ωραια μας φαινοσαστε!!!!!!!

...μπορεις να το βαλεις ως miss χριστουγεννιατικη διακοσμηση...

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Μπετίνα..
Συνημμένα
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Έκανα μια επιλογή αν κάπου διαφωνείς μου το λες...Λοιπόν
Για Mr Santa-Yogi
Christmas decoration-Yogi
Santa's wife-Breena
Christmas decoration-Breena
Santa's wife-Moira
Miss Christmas decoration-Moira
Mr Christmas decoration-Σείριος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool