Γατοκαλλιστεία Christmas Edition

Και δύο από τις φωτό που βγάλαμε σήμερα για άλλο σκοπό (πιό πονηρό:blink:)
...δεν ξέρω αν ταιριάζουν σε κάποια κατηγορία...:hmm::hmm:
Μιά αναμνηστική πριν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς...

1-59.jpg

και μιά προετοιμάζοντας ρομαντικό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς για δύο...:inlove::rolleyes:

4-10.jpg

δεν ξερω αν το προσεξε κανεις αλλα εχει βαλει κονσερβουλες μεσα στα πιατακια..:lol::lol::lol:πρεπει να εισαι πολυ τυχερη που εχεις εναν τετοιο κυριο για γατι γιατι ο δικος μου δεν ειναι και τοσο κυριος..δηλαδη οταν ανεβαινει πανω στο τραπεζι κοιταει να δει τι υπαρχει πανω να φαει και οχι να κατσει καμαροτος καμαροτος να βγαλει φωτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δώρα όλα τα μωρά σου είναι όμορφα!!!:P:PΤο breeνάκι Θεά!!!:inlove::inlove:

Νίκη μου, ο Αρούκος είναι ένας κούκλος κύριος!!!:P:P:P

λιγα για την breena μου..:mad::Pαν θες να μιλας μονο για τον yogi:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ορίστε τι καταφέραμε μέχρι στιγμής...;):lol::lol::lol:
Ενας κοιμισμένος ...τάρανδος!:P:lol::lol:

-1.jpg

και εδώ αν και κοιμισμένοι προβάρουμε το νέο μας σκουφί Ho!Ho!Ho!!!:lol::lol:

--3.jpg

Θα προσπαθήσουμε και για κάτι καλύτερο!:rolleyes:
Α μωλε ενα γλυκουυυυυυλιιιι!!! Ειναι πολυ γλυκας!Θελω να τονε ζουλιξω!:P

δεν ξερω αν το προσεξε κανεις αλλα εχει βαλει κονσερβουλες μεσα στα πιατακια..:lol::lol::lol:πρεπει να εισαι πολυ τυχερη που εχεις εναν τετοιο κυριο για γατι γιατι ο δικος μου δεν ειναι και τοσο κυριος..δηλαδη οταν ανεβαινει πανω στο τραπεζι κοιταει να δει τι υπαρχει πανω να φαει και οχι να κατσει καμαροτος καμαροτος να βγαλει φωτο
Γιαντα βαλατε κονσερβες?Συνηθως κουραμπιε βαζουν στον Αι-Βασιλη!:lol::lol::lol::lol:

γιατι θα ερθει ο mr.santa claus..(βρουκος yogi..)τι θα φανε?κουραμπιεδες?δεν νομιζεις οτι θα προτιμησουν τις κονσερβες?:lol:

Γιαντα βαλατε κονσερβες?Συνηθως κουραμπιε βαζουν στον Αι-Βασιλη!:lol::lol::lol::lol:

γιατι θα ερθει ο mr.santa claus..(βρουκος yogi..)τι θα φανε?κουραμπιεδες?δεν νομιζεις οτι θα προτιμησουν τις κονσερβες?:lol:

Κάνετε λάθος αγαπητές μου!!!;):P:P:P
Για άλλον...μάλλον άλλη είναι τα κονσερβάκια!;):lol::lol::lol::P
Κάντε μιά βόλτα από το θεματάκι του Άρη για να καταλάβετε!:blink::lol::P
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214&page=69

το post 688;)

Ετοιμος ο Αρης για το ρεβεγιον!
Ηλιαννα δεν καταλαβα,δικη σας ειναι η Breena;:lol:

καλα..οταν θα την ψαχνεις στο σπιτι και δεν θα την βρισκεις θα σου πω εγω..:Pκαι οταν τον απριλη θα δηλωσω συμμετοχη με ενα ξωτικακι ονοματι :hmm::hmm: ε τελος παντων κατι θα βρω μην νομιζεις οτι θα ειναι η breena σου..:lol::lol:

Ετοιμος ο Αρης για το ρεβεγιον!
Ηλιαννα δεν καταλαβα,δικη σας ειναι η Breena;:lol:

ναι...αμε.....ειναι τοσο δικη της....οσο δικη μου ειναι και η Ναλα του Ηλια...:lol::lol::lol:

πες τα πουπουλινα πες τα..:P

Μήπως χρειαζόμαστε έναν ακόμη τάρανδο...;):cool::rolleyes:
7d159de3.jpg
Αυτή μάλιστα...πολύ όμορφος ο Αρούλης...άλλος για κέρατα παιδιά;:lol::lol::lol::lol:

Αγαπητή Ηλιάνα, από πότε είναι δική σου η breena????:blink::blink::blink:Να κάτσεις στην ουρά μαζί με εμάς τις υπόλοιπες!!!:lol::lol::lol:

επειδη χαλαμε τα καλλιστεια δεν παμε να πλακωθουμε στο θεμα της breena?και να σταματησετε ολες..η breena ειναι δικια μου..Δωρα πες:(υποστηριξε με..:P

Ελατε καλε να πλακωθειτε στο θεμα της,να μου εκφρασετε τα επιχειρηματα σας και να αποφασισουμε σε ποια ανηκει απο αποσταση.:lol:

επειδη χαλαμε τα καλλιστεια δεν παμε να πλακωθουμε στο θεμα της breena?και να σταματησετε ολες..η breena ειναι δικια μου..Δωρα πες:(υποστηριξε με..:P

κοιτα να δεις φιλεναδα....αν μας ανηκε οποιο γατακι μας αρεσει απο εδω.......νομιζω οτι.....θα'χανε η μανα το παιδι....και το παιδι τη μανα!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

δεν ξερω αν υπαρχει παρομοια κατηγορια αλλα εμεις πως φαινομαστε για miss φωτεινό αστερι:lol::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• DSC00919.jpg
    DSC00919.jpg
    246,8 KB · Εμφανίσεις: 72
  • DSC00920.jpg
    DSC00920.jpg
    238,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSC00926.jpg
    DSC00926.jpg
    213,2 KB · Εμφανίσεις: 27
δεν ξερω αν υπαρχει παρομοια κατηγορια αλλα εμεις πως φαινομαστε για miss φωτεινό αστερι:lol::lol::lol::lol:

πολυ ωραια μας φαινοσαστε!!!!!!!:up::up::up:...μπορεις να το βαλεις ως miss χριστουγεννιατικη διακοσμηση...:D:D

Αυτή είναι απίθανη...:up::up::up:

Eμείς προσπαθούμε να στήσουμε την επόμενη φωτογράφηση μας αλλά ακόμα δεν τα έχουμε καταφέρει....αγκαλιά στη μανούλα μου κάνουμε πρόβες...Αύριο τα καλύτερα...:):)

Μπετίνα..

Συνημμένα

• DSC00930.jpg
    DSC00930.jpg
    194 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSC00932.jpg
    DSC00932.jpg
    217,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC00934.jpg
    DSC00934.jpg
    192,7 KB · Εμφανίσεις: 26
Αχ Δώρα μου δύσκολα μου βάζεις...πως να διαλέξω;Όλες τέλειες είναι:hmm:Έκανα μια επιλογή αν κάπου διαφωνείς μου το λες...
Λοιπόν
Για Mr Santa-Yogi
DSC_0032.jpg

Christmas decoration-Yogi
DSC_0040.jpg

Santa's wife-Breena
DSC_0049-1.jpg

Christmas decoration-Breena
DSC_0052-1.jpg

Santa's wife-Moira
DSC_0059.jpg

Miss Christmas decoration-Moira
DSC_0070.jpg

Mr Christmas decoration-Σείριος
DSC_0047-1.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back