Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αφου ειναι τριχρωμο ειναι δυνατον να ειναι αγορι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αφου ειναι τριχρωμο ειναι δυνατον να ειναι αγορι?![]()
Ναι έχεις δίκιο Έλενα...mea culpa
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο άλλος ο τσαρλατάνος ο μικρός είναι 3 μηνών (νέο απόκτημα) - θα δημοσιευθούν συντόμως x-mas φωτογραφίες του!

Hlianna
Διάσημο μέλος
Αφου ειναι τριχρωμο ειναι δυνατον να ειναι αγορι?![]()
γιατι τα τριχρωμα ειναι μονο κοριτσια?

moukelis
Επιφανές μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μπετίνα:Mrs sexy Santa.. Προσέξτε το ηδονικό βλέμμα της....
![]()
Άπαιχτη!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ευχαριστούμε Νίκη μου...την κουρτίνα πως είναι καμωμένη από τις νυχιές της την είδες; Ντρέπομαι να μπεί άνθρωπος στο σπίτι...Άπαιχτη!!!![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μπετίνα:Mrs Cristmas spirit.
![]()
Καλέ αυτή θυμίζει χορεύτρια του καν-καν , που στο τέλος ανασηκώνουν την φούστα και φαίνεται ο πωπός τους!

Τέλεια η Μπετίννα η καν-καντζού!!!

spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimitra_magoula@yahoo.gr
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Κορίτσια θέλω μια χάρη..Ε του πήρα και εγώ ένα σκουφάκι και πριν αρχίσει να πλένεται του τράβηξα μερικές πόζες και θέλω να μου πειτε σας παρακαλώ πώς τισ αναβάζω εδώ...Αν δε σας κάνει κόπο θα το εκτιμήσω...
dimitra_magoula@yahoo.gr
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Διάβασε αυτό το θέμα https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31869

Hlianna
Διάσημο μέλος
Ηλιαννα ριξε μια ματια εδω.![]()
Ουυυυυ..αυτο δεν το ηξερα

Μπετίνα:Mrs sexy Santa.. Προσέξτε το ηδονικό βλέμμα της....
![]()
πω πω ενα βλεμα
αυτο το κουστουμακι ειναι απο τα jumbo
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω;
Από τις καταπληκτικές φωτό των μωρών της Δώρας, που έχουν στηθεί λες και είναι οι Αντζελίνες Ζολές;
Από τον ΞωτικοΒρούκο;Να πάω στα ταράνδια;

Αμ οι ελατοκαταστροφείς;
Και οι ρομαντικές φωτό του Μπουκάκου και της Πουπουλίνας μες τα ασημιά τούλια, είναι ένα ποίημα!!Αχ, τί όμορφες και αθώες που είναι οι χριστουγεννιάτικες γατοφατσούλες!!

Εμείς, παρά τα αντιθέτως θρυλλούμενα, περί λούτρινου, στην ουσία είμαστε ένα στριμμενόγατο και μισό, έχουμε βγάλει κάτι φωτό κομ σι κομ σα (!!!), θα προσπαθήσουμε, μπας και πετύχουμε κάτι που έχω στο νου μου, αλλιώς, θα συμμετάσχουμε με αυτές που διαθέτουμε, έτσι, για την τιμή των όπλων των ξεπλυμμένων ταρταρούγων

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ναι από εκεί είναι...Ουυυυυ..αυτο δεν το ηξερα
πω πω ενα βλεμααυτο το κουστουμακι ειναι απο τα jumbo
?

το φοράει μια ψάθινη σκούπα...

Είδα και ένα άλλο αλλά δεν ξεκολλάει από το αρκούδι που το φοράει...κρίμα γιατί είναι σαν ποδιά...αυτό ήθελα...θα του κάνω όμως πατέντα εγώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool