Γατοκαλλιστεία Christmas Edition

Δύο πρώτες φετινές χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες και από εμάς... η Vison εξερευνεί πρώτη φορά την αίσθηση κάτω από το χριστουγγεννιάτικο δέντρο!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN0047.jpg
    DSCN0047.jpg
    234,7 KB · Εμφανίσεις: 76
  • DSCN0049.jpg
    DSCN0049.jpg
    245,5 KB · Εμφανίσεις: 32

Δανάη είναι ο μικρούλης που έχεις στο avatar;:D
Μεγάλωσε ο πιτσιρίκος!;):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δανάη είναι ο μικρούλης που έχεις στο avatar;:D
Μεγάλωσε ο πιτσιρίκος!;):D
Αφου ειναι τριχρωμο ειναι δυνατον να ειναι αγορι?:blink:

Μπετιννάκι είσαι η πιό όμορφη Αγιοβασιλίτσα που είδα ποτέ!:inlove::inlove:
Καλά Άννα πόσες πρόβες ακόμη θα κάνετε;... ένα σκουφάκι στο κεφαλάκι της κούκλας και είναι έτοιμη ...να σκίσει στα καλλιστεία!!!;):up::up::up:

νομίζω είναι η Vison!;)

Ναι έχεις δίκιο Έλενα...mea culpa:redface:.

Αχ σας έχω μπερδέψει όλους με το avatar μου... η Vison είναι 1,5 έτους περίπου, απλώς έχω κρατήσει τη φωτογραφία της από μωράκι γιατί θέλω να θυμάμαι πάντα πώς ήταν!! :)
Ο άλλος ο τσαρλατάνος ο μικρός είναι 3 μηνών (νέο απόκτημα) - θα δημοσιευθούν συντόμως x-mas φωτογραφίες του! :P

γιατι τα τριχρωμα ειναι μονο κοριτσια?:confused::blink:

Ηλιαννα ριξε μια ματια εδω.;)

Μπετίνα:Mrs sexy Santa.. Προσέξτε το ηδονικό βλέμμα της....:lol::lol:
dsc00943.jpg

Μπετίνα: Mrs Christmas Decoration.

dsc00939.jpg

Μπετίνα:Mrs Cristmas spirit.

dsc00940.jpg

Ευχαριστούμε Νίκη μου...την κουρτίνα πως είναι καμωμένη από τις νυχιές της την είδες; Ντρέπομαι να μπεί άνθρωπος στο σπίτι...:redface::redface::redface:

Μπετίνα:Mrs Cristmas spirit.

dsc00940.jpg

Καλέ αυτή θυμίζει χορεύτρια του καν-καν , που στο τέλος ανασηκώνουν την φούστα και φαίνεται ο πωπός τους!:blink::lol::lol::P:P
Τέλεια η Μπετίννα η καν-καντζού!!!:up::up::up::up:

Κορίτσια θέλω μια χάρη..Ε του πήρα και εγώ ένα σκουφάκι και πριν αρχίσει να πλένεται του τράβηξα μερικές πόζες και θέλω να μου πειτε σας παρακαλώ πώς τισ αναβάζω εδώ...Αν δε σας κάνει κόπο θα το εκτιμήσω...
dimitra_magoula@yahoo.gr

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κορίτσια θέλω μια χάρη..Ε του πήρα και εγώ ένα σκουφάκι και πριν αρχίσει να πλένεται του τράβηξα μερικές πόζες και θέλω να μου πειτε σας παρακαλώ πώς τισ αναβάζω εδώ...Αν δε σας κάνει κόπο θα το εκτιμήσω...
dimitra_magoula@yahoo.gr

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διάβασε αυτό το θέμα https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31869
:):):)

Ηλιαννα ριξε μια ματια εδω.;)

Ουυυυυ..αυτο δεν το ηξερα:P
Μπετίνα:Mrs sexy Santa.. Προσέξτε το ηδονικό βλέμμα της....:lol::lol:
dsc00943.jpg

πω πω ενα βλεμα:Pαυτο το κουστουμακι ειναι απο τα jumbo:redface:?

Σήμερα αξιώθηκα να μπω και να διαβάσω το θέμα ολόκληρο και με τις άπαιχτες φωτογραφίες τρελλάθηκα!!!:up::up::up:Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω;:hmm::DΑπό τις καταπληκτικές φωτό των μωρών της Δώρας, που έχουν στηθεί λες και είναι οι Αντζελίνες Ζολές;:lol::lol:Από τον ΞωτικοΒρούκο;Να πάω στα ταράνδια;:up::up::up:Αμ οι ελατοκαταστροφείς;:lol:Και οι ρομαντικές φωτό του Μπουκάκου και της Πουπουλίνας μες τα ασημιά τούλια, είναι ένα ποίημα!!Αχ, τί όμορφες και αθώες που είναι οι χριστουγεννιάτικες γατοφατσούλες!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Εμείς, παρά τα αντιθέτως θρυλλούμενα, περί λούτρινου, στην ουσία είμαστε ένα στριμμενόγατο και μισό, έχουμε βγάλει κάτι φωτό κομ σι κομ σα (!!!), θα προσπαθήσουμε, μπας και πετύχουμε κάτι που έχω στο νου μου, αλλιώς, θα συμμετάσχουμε με αυτές που διαθέτουμε, έτσι, για την τιμή των όπλων των ξεπλυμμένων ταρταρούγων:lol::lol::lol:

Ουυυυυ..αυτο δεν το ηξερα:P

πω πω ενα βλεμα:Pαυτο το κουστουμακι ειναι απο τα jumbo:redface:?
Ναι από εκεί είναι...:lol::lol::lol:το φοράει μια ψάθινη σκούπα...:lol::lol::lol:Είδα και ένα άλλο αλλά δεν ξεκολλάει από το αρκούδι που το φοράει...κρίμα γιατί είναι σαν ποδιά...αυτό ήθελα...θα του κάνω όμως πατέντα εγώ.:):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back