tzoutzou
Διάσημο μέλος
Μiss Christmas Angel(αντι για φτερα φοραει το δεντρο
)
Miss christmas decoration(θελω εξτρα ποντους γιατι το στεφανι μπροστα στο οποιο στηθηκε το εχω φτιαξει εγω!!
)
Mrs Santa's wife
Μiss καλλικαντζαρινα(γιατι μονο ενας καλλικαντζαρος θα κοιτουσε ετσι ενα αγιοβασιλιατικο σκουφι

)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος

τι σου κανει η μανουλα και σε ταλαιπωρει????

εχει απιστευτη φατσα αυτη η γατα!!

tzoutzou
Διάσημο μέλος
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mr Snowman (η φωτο ειναι απο περυσι, φετος χιονισε ελαχιστα και ελιωσαν αμεσως και δεν προλαβα να τον βγαλω):
![]()
Mr Xmas Decoration:
![]()
Δεν υπάρχει αυτό το αγόρι....
Θεός!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Απο οτι βλεπεις Γιαννα μου δεν της εκανα και τιποτα!!!!Ενα ρημαδοσκουφι πηγα να βαλω κι εγω και ειδες την τελευταια φωτο!!!Σηκωθηκε πανω ο καλικαντζαρος και το αρχισε στις γρηγορες κι αυτο κι εμενα!!!!!!!!!!!!

ουτε εγω εκανα την διολεμενη μου γατα....προσπαθησαμε με τον Vice να κανουμε εστω κατι απλο,και μετα τα πρωτα νιεεεεεεε,μας εκανε κχχχ χχχ κχχ και εφυγε..

φούφη
Νεοφερμένο μέλος
γεια σε όλους και όλες!! φέτος θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της Φουφούκας μου, μιας και την απέκτησα μόλις τον περασμένο Μάρτιο...Ανυπομονούμε όλοι τρελά να δούμε την αντίδραση της απέναντι στο στολισμένο δέντρο...ακόμα απορώ γιατί χαρακτηρίζουν τις περσικές ως γάτες σαλονιού...η δικιά μου είναι σκέτο αλάνι!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος

εδώ που τα λέμε κ ο μικρός ο δικός μου είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ζωηρός τόσο που αναρωτιέμαι 
are you talking to meΜiss καλλικαντζαρινα(γιατι μονο ενας καλλικαντζαρος θα κοιτουσε ετσι ενα αγιοβασιλιατικο σκουφι)
![]()

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που βάζουμε φωτογραφίες...επομένως από αύριο ψηφίζουμε; Με ποιό τρόπο;![]()
Η κριτική επιτροπή ποια θα είναι;;;
Ρωτάω, γιατί τις φωτογραφίες που θα βάλω για συμμετοχή, δεν ξέρω σε ποια κατηγορία να τις βάλω.....
Αν θέλετε και μπορείτε πείτε μου εσείς σε ποιες κατηγορίες μπαίνουν....
Συνημμένα
ririka
Νεοφερμένο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Τι τρομερο φατσουλι ειναι αυτο; Εχει στυλ,υφος,μπριο,ποζα ,βλεμμα που μαγνητιζει .Μια ντιβα αγιοβασιλιτσαΜπετίνα:Mrs sexy Santa.. Προσέξτε το ηδονικό βλέμμα της....
![]()

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που βάζουμε φωτογραφίες...επομένως από αύριο ψηφίζουμε; Με ποιό τρόπο;![]()
Έχεις δίκιο Άννα μου, το όνομα του είναι Σαμού!!!
Παρεπιπτόντως, να σ ευχαριστήσω για την βοήθειά σου, αλλά επειδή δεν έχω ανεβάσει φώτο, στην gallery, και δεν με βόλεψε, βρήκα όμως άλλο κολπάκι και έτσι δράττομαι της ευκαιρίας και ανεβάζω μερικές ακόμα
Συνημμένα
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Mr Santa
Μr Christmas Decoration
ελλατοκαταστροφείς
Μιας και έχουμε μικρό σπίτι πήραμε και μικρό δεντράκι! Βέβαια την είχαμε την απορεία πόση ώρα θα τους πάρει για να το ρίξουν. Τελικά το έριξαν μετά από μια μέρα και είχαν κάνει κιόλας τα στολίδια μπαλάκια!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σοφία ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ φωτογραφία!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool