Γατοκαλλιστεία Christmas Edition

Λοιπον.....
Μiss Christmas Angel(αντι για φτερα φοραει το δεντρο:P)
christmas_angel.jpg

Miss christmas decoration(θελω εξτρα ποντους γιατι το στεφανι μπροστα στο οποιο στηθηκε το εχω φτιαξει εγω!!:P)
christmas_decoration.jpg

Mrs Santa's wife
mrs_santa_s_wife.jpg

Μiss καλλικαντζαρινα(γιατι μονο ενας καλλικαντζαρος θα κοιτουσε ετσι ενα αγιοβασιλιατικο σκουφι:P:P)
miss_kalikantz.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ω ναι ειναι στανταρ καλικαντζαρος!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοπεεεεεεεεελα μου!!!!:up::P:P
τι σου κανει η μανουλα και σε ταλαιπωρει????:lol::lol: εχει απιστευτη φατσα αυτη η γατα!!:inlove::inlove::inlove:

Απο οτι βλεπεις Γιαννα μου δεν της εκανα και τιποτα!!!!Ενα ρημαδοσκουφι πηγα να βαλω κι εγω και ειδες την τελευταια φωτο!!!Σηκωθηκε πανω ο καλικαντζαρος και το αρχισε στις γρηγορες κι αυτο κι εμενα!!!!!!!!!!!!

Mr Snowman (η φωτο ειναι απο περυσι, φετος χιονισε ελαχιστα και ελιωσαν αμεσως και δεν προλαβα να τον βγαλω):
dsc00104zf.jpg

Mr Xmas Decoration:
dsc04598.jpg

Δεν υπάρχει αυτό το αγόρι....
Θεός!!!:D

Απο οτι βλεπεις Γιαννα μου δεν της εκανα και τιποτα!!!!Ενα ρημαδοσκουφι πηγα να βαλω κι εγω και ειδες την τελευταια φωτο!!!Σηκωθηκε πανω ο καλικαντζαρος και το αρχισε στις γρηγορες κι αυτο κι εμενα!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol:
ουτε εγω εκανα την διολεμενη μου γατα....προσπαθησαμε με τον Vice να κανουμε εστω κατι απλο,και μετα τα πρωτα νιεεεεεεε,μας εκανε κχχχ χχχ κχχ και εφυγε..:confused::lol::lol:

χαχαχα...:) γεια σε όλους και όλες!! φέτος θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της Φουφούκας μου, μιας και την απέκτησα μόλις τον περασμένο Μάρτιο...Ανυπομονούμε όλοι τρελά να δούμε την αντίδραση της απέναντι στο στολισμένο δέντρο...ακόμα απορώ γιατί χαρακτηρίζουν τις περσικές ως γάτες σαλονιού...η δικιά μου είναι σκέτο αλάνι!!!;)

Η δικιά σου είναι και του αλωνιού κ του σαλονιού:lol::lol::lol: εδώ που τα λέμε κ ο μικρός ο δικός μου είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ζωηρός τόσο που αναρωτιέμαι :lol:
Μiss καλλικαντζαρινα(γιατι μονο ενας καλλικαντζαρος θα κοιτουσε ετσι ενα αγιοβασιλιατικο σκουφι:P:P)
miss_kalikantz.jpg
are you talking to me:P:lol:

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που βάζουμε φωτογραφίες...επομένως από αύριο ψηφίζουμε; Με ποιό τρόπο;:hmm::hmm:

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που βάζουμε φωτογραφίες...επομένως από αύριο ψηφίζουμε; Με ποιό τρόπο;:hmm::hmm:

Η κριτική επιτροπή ποια θα είναι;;;
Ρωτάω, γιατί τις φωτογραφίες που θα βάλω για συμμετοχή, δεν ξέρω σε ποια κατηγορία να τις βάλω.....
Αν θέλετε και μπορείτε πείτε μου εσείς σε ποιες κατηγορίες μπαίνουν....

Συνημμένα

• IMG_0615.jpg
    IMG_0615.jpg
    301,1 KB · Εμφανίσεις: 71
  • IMG_0616.jpg
    IMG_0616.jpg
    426,2 KB · Εμφανίσεις: 133
  • IMG_0630.jpg
    IMG_0630.jpg
    403,5 KB · Εμφανίσεις: 144
Γεια σας. Αυτή είναι η Ριρίκα, η Αγιο-Βασιλίνα μας.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους:inlove:

Συνημμένα

• Η Αγιο-Βασιλίνα μας.JPG
    Η Αγιο-Βασιλίνα μας.JPG
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 139
Για ελλατοκαταστροφέας...

Για Μr Christmas Decoration...δεν ξέρω το όνομα του όμως..:):)

Και Ελατοκαταστροφέας Νο 2.

Αυτή μου φαίνεται καλύτερη...

Καλά είναι κουκλάρα η Ριρίκα σου..τι μάγουλα θεσπέσια είναι αυτά;:):):)

Μπετίνα:Mrs sexy Santa.. Προσέξτε το ηδονικό βλέμμα της....:lol::lol:
dsc00943.jpg
Τι τρομερο φατσουλι ειναι αυτο; Εχει στυλ,υφος,μπριο,ποζα ,βλεμμα που μαγνητιζει .Μια ντιβα αγιοβασιλιτσα:):):)

Για Μr Christmas Decoration...δεν ξέρω το όνομα του όμως..:):)
Έχεις δίκιο Άννα μου, το όνομα του είναι Σαμού!!!
Παρεπιπτόντως, να σ ευχαριστήσω για την βοήθειά σου, αλλά επειδή δεν έχω ανεβάσει φώτο, στην gallery, και δεν με βόλεψε, βρήκα όμως άλλο κολπάκι και έτσι δράττομαι της ευκαιρίας και ανεβάζω μερικές ακόμα

Συνημμένα

• IMG_0618.jpg
    IMG_0618.jpg
    289,2 KB · Εμφανίσεις: 29
ονομα: τακις
Μr Santa (is sleeping..)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
δν ξερω πως να την ανεβασω σε μεγαλο μεγεθος:redface:

Συνημμένα

• IMGP2350.jpg
    IMGP2350.jpg
    227,2 KB · Εμφανίσεις: 147
Αν και τελευταία στιγμή να μαστε και εμείς

Mr Santa
100_2736.jpg

Μr Christmas Decoration
100_2721.jpg

ελλατοκαταστροφείς
100_2790.jpg

Μιας και έχουμε μικρό σπίτι πήραμε και μικρό δεντράκι! Βέβαια την είχαμε την απορεία πόση ώρα θα τους πάρει για να το ρίξουν. Τελικά το έριξαν μετά από μια μέρα και είχαν κάνει κιόλας τα στολίδια μπαλάκια!!!

100_2736.jpg

Σοφία ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ φωτογραφία!!!:up::up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back