SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Decoration
rudolph
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοφία ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ φωτογραφία!!!![]()
Ευχαριστώ!! Τον έπιασα σε στιγμή αδυναμίας την ώρα που γουργουριζε και μου έκανε όλα τα χατήρια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μr Santa (is sleeping..)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
δν ξερω πως να την ανεβασω σε μεγαλο μεγεθος![]()
πωπω....και ειναι πανεμορφη φωτο!!!!!!!!!

εγω στην εβαλα παντως μεγαλη!!!!!!!
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Η γυναικα του Αη-Βασιλη μου φαινεται λιγο διεκδικητικη,πρεπει να του ψηνει το ψαρι στα χειλη...![]()
Δες που μετά την πήρε ο ύπνος και δεν μπορούσα να της τον πάρω!!

moukelis
Επιφανές μέλος

Το ξερει οτι ειναι παντρεμενος με αλλη;
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Παναγία μου ένα γαμπρούλη που έχω......συμπεθέρα βάλε του σκόρδαπωπω....και ειναι πανεμορφη φωτο!!!!!!!!!
εγω στην εβαλα παντως μεγαλη!!!!!!!
![]()

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Απιστευτη!
Το ξερει οτι ειναι παντρεμενος με αλλη;
Δεν της το έχω πει ακόμα

moukelis
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παναγία μου ένα γαμπρούλη που έχω......συμπεθέρα βάλε του σκόρδα![]()
οχι μωρε....δεν ειναι ο μπουκακος.....

ειναι της "τακις"...απλα της την εβαλα μεγαλη τη φωτο...γιατι δεν ηξερε...
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
σ'ευχαριστουμε πολυ πουπουλινα! τα ξανθα μας αγορια ειναι κουκλιαοχι μωρε....δεν ειναι ο μπουκακος.....ειναι της "τακις"...απλα της την εβαλα μεγαλη τη φωτο...γιατι δεν ηξερε...
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σ'ευχαριστουμε πολυ πουπουλινα! τα ξανθα μας αγορια ειναι κουκλια![]()
τιποτα αγαπουλα....μα ειναι τοσο ομορφη φωτο...που κριμα ειναι να μην τη βλεπουμε μεγαλη!!!!!!!

....μονο που μπερδεψαμε τη συμπεθερα μου....νομιζε οτι ηταν ο μπουκακος μου...που τον εχει γαμπρο!!!!!

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω πω τι έπαθα.....Καλά μου έλεγε η Κλάρα ότι αυτός δεν είναι ο Μπουκάκος..εγω της έκανα την έξυπνηοχι μωρε....δεν ειναι ο μπουκακος.....ειναι της "τακις"...απλα της την εβαλα μεγαλη τη φωτο...γιατι δεν ηξερε...
![]()
Καλά να πάθω
Πάντως είναι και αυτός ένας γλύκας να σου ζήσει "τάκης" είναι πανέμορφος
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
χρειάζομαι όνομα γατούλας και επίσης οι κατηγορίες είναι στην υπογραφή μου διάλεξε εσύ ποιες θέλεις...Η κριτική επιτροπή ποια θα είναι;;;
Ρωτάω, γιατί τις φωτογραφίες που θα βάλω για συμμετοχή, δεν ξέρω σε ποια κατηγορία να τις βάλω.....
Αν θέλετε και μπορείτε πείτε μου εσείς σε ποιες κατηγορίες μπαίνουν....

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
όχι κορίτσια δεν είναι σήμερα η τελευταία μέρα...λέω να το τραβήξουμε λίγο ακόμη 1ον γιατί βλέπω πολλές συμμετοχές και 2ον γιατί θα είμαι εκτός Αθηνών αυτή την εβδομάδα οπότε τα αποτελέσματα θα βγουν Παραμονή Πρωτοχρονιάς περίπουΣήμερα είναι η τελευταία μέρα που βάζουμε φωτογραφίες...επομένως από αύριο ψηφίζουμε; Με ποιό τρόπο;![]()

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

Όνομα: Cindy
Κατηγορία: Miss Santa's Wife!!!!
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

μου λείπει το όνομα της gatouni και της τακης...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
τιποτα αγαπουλα....μα ειναι τοσο ομορφη φωτο...που κριμα ειναι να μην τη βλεπουμε μεγαλη!!!!!!!....μονο που μπερδεψαμε τη συμπεθερα μου....νομιζε οτι ηταν ο μπουκακος μου...που τον εχει γαμπρο!!!!!
![]()
Kαι τί γιαγιά!Last but not least!!!!! Η γιαγιά του φορουμ εύχεται Merry Christmass τζόβενα![]()
Miss Santa's Wife!!!!
![]()
Απίθανη είναι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool