τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο τακουλης κ η χαζομαμα του σας ευχαριστουν για τα παινεματα σαςΠω πω τι έπαθα.....Καλά μου έλεγε η Κλάρα ότι αυτός δεν είναι ο Μπουκάκος..εγω της έκανα την έξυπνηΚαλά να πάθω
Πάντως είναι και αυτός ένας γλύκας να σου ζήσει "τάκης" είναι πανέμορφος
![]()
τακης ειναι το ονομα του παιδιου στην φωτοβρε κορίτσια μην ξεχνάτε τα ΟΝΟΜΑΤΑ!!μου λείπει το όνομα της gatouni και της τακης...
καταχωρηθηκαμε τωρα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
οντως φανταστικη! συγχαρητηρια κ στην φωτογραφο κ στο μοντελο της![]()
Σοφία ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ φωτογραφία!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι εννοείται..καλή επιτυχία στον κούκλο!ο τακουλης κ η χαζομαμα του σας ευχαριστουν για τα παινεματα σας
τακης ειναι το ονομα του παιδιου στην φωτοκαταχωρηθηκαμε τωρα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
- miss Santa's wife
- mr Santa
- mr-miss X-mas decoration
- miss angel
- miss ξωτικό
- mr ελατοκαταστροφέας
- mr-miss Rudolf
- miss X-mas spirit
αυτά για την ώρα...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
καλε συγκινηθηκα η χαζηηη!!!:cry::cry::cry::cry:Last but not least!!!!! Η γιαγιά του φορουμ εύχεται Merry Christmass τζόβενα![]()
Όνομα: Cindy
Κατηγορία: Miss Santa's Wife!!!!
![]()
ειμαι στο γραφειο και βουρκωσα!ειναι τοσο γλυκια και τα ματακια της ειναι γυαλιστερα και κοιταει με ενα βλεμμα τοοοοοοοοοσο ομορφο!! αι στο καλο πρωι πρωι!! τελεια ειναι Νεκταρια μου!!

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Η γιαγια ειναι ολα τα λεφτα!![]()
Kαι τί γιαγιά!Απίθανη είναι
![]()
Η γιαγιά σας ευχαριστεί πολύ για τα καλά σας λόγια

Μη το κάνεις αυτό!!!! Τώρα βούρκωσα και γω. :cry::cry::cry: Μη ρωτάς γιατί... μου ήρθε. Είμαι και στο γραφείο....Είμαι τέρας αυτοσυγκράτησης μερικές φορές!!!!καλε συγκινηθηκα η χαζηηη!!!:cry::cry::cry::cry:
ειμαι στο γραφειο και βουρκωσα!ειναι τοσο γλυκια και τα ματακια της ειναι γυαλιστερα και κοιταει με ενα βλεμμα τοοοοοοοοοσο ομορφο!! αι στο καλο πρωι πρωι!! τελεια ειναι Νεκταρια μου!!![]()
Μόλις πήρα χαμπάρι ότι ο διαγωνισμός συνεχιζεται. Και εγώ αν προλάβω θα ανεβάσω καμία άλλη με την μεγαλοκοπέλα μου.

Αν δε προλάβω δεν πειράζει μια χαρά είναι και αυτή... έτσι για το καλο των ημερών.

Luna
Περιβόητο μέλος
Η γιαγιά σας ευχαριστεί πολύ για τα καλά σας λόγια
Μη το κάνεις αυτό!!!! Τώρα βούρκωσα και γω. :cry::cry::cry: Μη ρωτάς γιατί... μου ήρθε. Είμαι και στο γραφείο....Είμαι τέρας αυτοσυγκράτησης μερικές φορές!!!!
Μόλις πήρα χαμπάρι ότι ο διαγωνισμός συνεχιζεται. Και εγώ αν προλάβω θα ανεβάσω καμία άλλη με την μεγαλοκοπέλα μου.
Αν δε προλάβω δεν πειράζει μια χαρά είναι και αυτή... έτσι για το καλο των ημερών.![]()
δεν ρωταω!!καταλαβαινω!!:cry::cry::cry::cry:
ειναι πολυ συγκινητικη η φατσολυλα της!!!!

τι μια χαρα ?μονο?ειναι η πιο ωραια santa's wife!!και ηλικιακα και η πιο σωστη!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Είναι υπέροχη....την ψηφίζω από τώρα....πόσων χρονών είναι;καλε συγκινηθηκα η χαζηηη!!!:cry::cry::cry::cry:
ειμαι στο γραφειο και βουρκωσα!ειναι τοσο γλυκια και τα ματακια της ειναι γυαλιστερα και κοιταει με ενα βλεμμα τοοοοοοοοοσο ομορφο!! αι στο καλο πρωι πρωι!! τελεια ειναι Νεκταρια μου!!![]()

tax
Νεοφερμένο μέλος
πόσων χρονών είναι;![]()
Όσο και ο Άγιος Βασίλης (ο σύζυγος της) περίπου!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
βρε μπας και ειναι γατι με φτερα και μας το κρυβετε για να μην θελουμε κι εμεις?

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ ναι!!!Αληθινό είναι, μόνο που κρατάει τα φτερά του διπλωμένα και τα ανοίγει σε έκτακτες περιστάσεις (π.χ. για να προσγειωθεί ομαλά στην αυλή από τον τρίτο όροφοθα τρελαθωω!!!τι αληθινο που φαινεται????
βρε μπας και ειναι γατι με φτερα και μας το κρυβετε για να μην θελουμε κι εμεις?![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Καλέ ναι!!!Αληθινό είναι, μόνο που κρατάει τα φτερά του διπλωμένα και τα ανοίγει σε έκτακτες περιστάσεις (π.χ. για να προσγειωθεί ομαλά στην αυλή από τον τρίτο όροφο)

αληθεια ειναι λοιπον!!!!!αχααααα!!!!!!!σας πιασαμε!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Το ξέρω ότι δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία (κακώς!!!!), όμως, είμαστε και πολύ Sexy Christmas!!
![]()
μα θα επρεπε να υπαρχει!!!με τετοια ποζα θα βγαινατε πρωτη και καλυτερη!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Υπάρχει Ελένη μου...βάλτην Μrs Sexy Santa...Το ξέρω ότι δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία (κακώς!!!!), όμως, είμαστε και πολύ Sexy Christmas!!
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Καλά να πάθω