Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Έχει και ένα ύφος!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
![]()
καλα...τρελαινομαι για αυτη τη φωτο...και αυτο που με τρελαινει πιο πολυ ειναι η σταση του και τα....ποζαλακια του τα ορθανοιχτα!!
![]()
καλέ τι κούκλος είναι αυτός;;;;;
τον παντρεύομαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά είχες δίκιο για την Ηλέκτρα σου, ο Λούθηρος ακόμη δεν έχει καταστρέψει (πολύ
) το δέντρο μας, αλλά του αρέσει να κάθεται δίπλα του και να χαζεύει τα λαμπάκια.
![]()
το δέντρο, σε τι κατάσταση βρίσκεται;;;

ζει ακόμα, γιατί με Ταλιμπανάκι μέσα στο σπίτι έχω κάποιες επιφυλάξεις

moukelis
Επιφανές μέλος
Τον εχει προλαβει αλλη...καλέ τι κούκλος είναι αυτός;;;;;
τον παντρεύομαι![]()

Ευχαριστουμε παρα πολυ για το κοπλιμαν!
natalouko
Επιφανές μέλος
Έτσι!!!Η Ηλέκτρα είναι πρώτη στην κατηγορία της και με διαφοράΈχει και ένα ύφος!!!
![]()

Τι γατοταλιμπάν είμαστε!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Θα βάλουμε και κάποιες πρόσφατες φωτό... έστω εκτός διαγωνισμού

Προετοιμάζοντας το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν....

ετοιμάζοντας το δείπνο...

από ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν μπορούν να λείπουν τα παρασδοσιακά γλυκά...

και μιά ευχή για το τέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Νίκη μου ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή,τότε θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΔεν ξέρω αν ξεκίνησε τελικά η ψηφοφορία, μάλλον δεν προλαβαίνουμε πιά, ...μιά τελευταία φωτό με τα δυό ταρανδάκια
![]()
Θα βάλουμε και κάποιες πρόσφατες φωτό... έστω εκτός διαγωνισμού
Προετοιμάζοντας το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν....
![]()
ετοιμάζοντας το δείπνο...
![]()
από ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν μπορούν να λείπουν τα παρασδοσιακά γλυκά...
![]()
και μιά ευχή για το τέλος
![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους..καλά Χριστούγεννα!Φιλάκια πολλά![]()
ευχαριστουμε....και εσυ οτι επιθυμεις καρδια μου!!!!!!!

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολλές ευχές. Πρίγκηπας Τυφώνας Orpheus-Shere Khan
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
χρόνια πολλά όμορφε πρίγκηπαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Η Μυρτώ σας εύχετε "Merry Christmas"

Merry Christmas Μυρτώ!!Μιά ακόμη από εμάς
Η Μυρτώ σας εύχετε "Merry Christmas"
![]()
Πολύ γλυκιά είναι Νίκη! 
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αγαπουλα μου!!!!!!!!!!!! χρονια πολλα ναλιτα μου!!!!!!!!!!! αχ...καιρο εχω να δω την τρελιαρα μου!!!!!!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστούμε πολύ!!!:kiss:Merry Christmas Μυρτώ!!Πολύ γλυκιά είναι Νίκη!
![]()

Χρόνια Πολλά απο την Ναλίτα μας και τον Ορφέα-Σιρχάν μας.
![]()
![]()
![]()
Χρόνια Πολλά στην ωραία Ναλίτα, τον εκπληκτικό Ορφέα αλλά και στην αγαπημένη μου Aurora, τον γλυκόΤιμάκο μας και φυσικά στον έναν και μοναδικό Σεββαχούλη!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Και Χρόνια Πολλά και στην υπόλοιπη δίποδη γατοοικογένια!

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πω πω τι έπαθα.....Καλά μου έλεγε η Κλάρα ότι αυτός δεν είναι ο Μπουκάκος..εγω της έκανα την έξυπνηΚαλά να πάθω
Πάντως είναι και αυτός ένας γλύκας να σου ζήσει "τάκης" είναι πανέμορφος
![]()
καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και όλες και ιδιαίτερα στα ξανθά αγόρια

Γενικά τα ξανθά αγόρια είναι άκρως ερωτεύσιμα

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κούκλος είναι,σε προκαλεί να τον φας!
![]()
Τι κρίμα που δεν έχω θηλυκιά γάτα.....
Είναι πολύ όμορφος

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια που λέγαμε για διαγωνισμό με χριστουγεννιάτικο πνεύμα ακούω ιδέες για τις κατηγορίεςΜην χάμουμε χρόνο
![]()
Αχ τι χαρά!!!!!

Τώρα είδα ότι μπορούμε να συμμετέχουμε μέχρι τις 27/12!!!!
Θα βάλουμε και άλλες φωτογραφίες!!! Την ώρα που ορμάει στα μελομακάρονα και τρέχω σαν τρελή να τον προλάβω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

Πάντως είναι και αυτός ένας γλύκας να σου ζήσει "τάκης" είναι πανέμορφος