Γατοκαλλιστεία Christmas Edition

Η Ηλέκτρα είναι πρώτη στην κατηγορία της και με διαφορά:up::up:Έχει και ένα ύφος!!!:eek::eek:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Yogi1.jpg

καλα...τρελαινομαι για αυτη τη φωτο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και αυτο που με τρελαινει πιο πολυ ειναι η σταση του και τα....ποζαλακια του τα ορθανοιχτα!!:lol::lol:

καλέ τι κούκλος είναι αυτός;;;;;

τον παντρεύομαι:blink::blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά είχες δίκιο για την Ηλέκτρα σου:up::up::up:, ο Λούθηρος ακόμη δεν έχει καταστρέψει (πολύ:redface:) το δέντρο μας, αλλά του αρέσει να κάθεται δίπλα του και να χαζεύει τα λαμπάκια. :lol::lol:

το δέντρο, σε τι κατάσταση βρίσκεται;;;:hmm::hmm::hmm:
ζει ακόμα, γιατί με Ταλιμπανάκι μέσα στο σπίτι έχω κάποιες επιφυλάξεις:blink::blink::blink:

καλέ τι κούκλος είναι αυτός;;;;;

τον παντρεύομαι:blink::blink::blink::blink:
Τον εχει προλαβει αλλη...:lol::lol::lol::lol:
Ευχαριστουμε παρα πολυ για το κοπλιμαν!

Η Ηλέκτρα είναι πρώτη στην κατηγορία της και με διαφορά:up::up:Έχει και ένα ύφος!!!:eek::eek:
Έτσι!!!:D:DΤι γατοταλιμπάν είμαστε!!!:lol::lol::lol:

Δεν ξέρω αν ξεκίνησε τελικά η ψηφοφορία, μάλλον δεν προλαβαίνουμε πιά, ...μιά τελευταία φωτό με τα δυό ταρανδάκια:hmm:
d8fae8f7.jpg

Θα βάλουμε και κάποιες πρόσφατες φωτό... έστω εκτός διαγωνισμού:)
Προετοιμάζοντας το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν....;)
5-6.jpg

ετοιμάζοντας το δείπνο...;):D
3-10.jpg

από ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν μπορούν να λείπουν τα παρασδοσιακά γλυκά...;)
2db7e43d.jpg

και μιά ευχή για το τέλος:D:D:D
--7.jpg

Δεν ξέρω αν ξεκίνησε τελικά η ψηφοφορία, μάλλον δεν προλαβαίνουμε πιά, ...μιά τελευταία φωτό με τα δυό ταρανδάκια:hmm:
d8fae8f7.jpg

Θα βάλουμε και κάποιες πρόσφατες φωτό... έστω εκτός διαγωνισμού:)
Προετοιμάζοντας το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν....;)
5-6.jpg

ετοιμάζοντας το δείπνο...;):D
3-10.jpg

από ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν μπορούν να λείπουν τα παρασδοσιακά γλυκά...;)
2db7e43d.jpg

και μιά ευχή για το τέλος:D:D:D
--7.jpg
Νίκη μου ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή,τότε θα ξεκινήσει η ψηφοφορία:)

Τελικά θα έχουμε τα αποτελέσματα ...την πρωτοχρονιά!!!;):D:D:D

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους..καλά Χριστούγεννα!Φιλάκια πολλά:up:

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους..καλά Χριστούγεννα!Φιλάκια πολλά:up:

ευχαριστουμε....και εσυ οτι επιθυμεις καρδια μου!!!!!!!:D:D:D

Χρόνια Πολλά

PICT1950.jpg

Πολλές ευχές. Πρίγκηπας Τυφώνας Orpheus-Shere Khan

:inlove:χρόνια πολλά όμορφε πρίγκηπα

Μιά ακόμη από εμάς;)
Η Μυρτώ σας εύχετε "Merry Christmas" ;):D:D

b2deee4f.jpg

Μιά ακόμη από εμάς;)
Η Μυρτώ σας εύχετε "Merry Christmas" ;):D:D

b2deee4f.jpg
Merry Christmas Μυρτώ!! :D Πολύ γλυκιά είναι Νίκη! :up:

Χρόνια Πολλά απο την Ναλίτα μας και τον Ορφέα-Σιρχάν μας.

PICT1973.jpg

PICT1974.jpg

PICT1975.jpg

PICT1973.jpg

αγαπουλα μου!!!!!!!!!!!! χρονια πολλα ναλιτα μου!!!!!!!!!!! αχ...καιρο εχω να δω την τρελιαρα μου!!!!!!!!!:D:D:D

Merry Christmas Μυρτώ!! :D Πολύ γλυκιά είναι Νίκη! :up:
Ευχαριστούμε πολύ!!!:kiss::blink::D

Χρόνια Πολλά απο την Ναλίτα μας και τον Ορφέα-Σιρχάν μας.

PICT1973.jpg

PICT1974.jpg

PICT1975.jpg

Χρόνια Πολλά στην ωραία Ναλίτα, τον εκπληκτικό Ορφέα αλλά και στην αγαπημένη μου Aurora, τον γλυκόΤιμάκο μας και φυσικά στον έναν και μοναδικό Σεββαχούλη!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Και Χρόνια Πολλά και στην υπόλοιπη δίποδη γατοοικογένια!;):D:D

Πω πω τι έπαθα.....Καλά μου έλεγε η Κλάρα ότι αυτός δεν είναι ο Μπουκάκος..εγω της έκανα την έξυπνη:hmm:Καλά να πάθω:/: Πάντως είναι και αυτός ένας γλύκας να σου ζήσει "τάκης" είναι πανέμορφος:)

καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και όλες και ιδιαίτερα στα ξανθά αγόρια:up::up::up:

Γενικά τα ξανθά αγόρια είναι άκρως ερωτεύσιμα:redface::redface::redface:

Κούκλος είναι,σε προκαλεί να τον φας!:D
22.jpg

Τι κρίμα που δεν έχω θηλυκιά γάτα.....

Είναι πολύ όμορφος:D:D:D:D

Μια που λέγαμε για διαγωνισμό με χριστουγεννιάτικο πνεύμα ακούω ιδέες για τις κατηγορίες:DΜην χάμουμε χρόνο;)

Αχ τι χαρά!!!!!:up::up::up::up::up:

Τώρα είδα ότι μπορούμε να συμμετέχουμε μέχρι τις 27/12!!!!

Θα βάλουμε και άλλες φωτογραφίες!!! Την ώρα που ορμάει στα μελομακάρονα και τρέχω σαν τρελή να τον προλάβω:blink::blink::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back