Γατοκαλλιστεία Christmas Edition

Όσο και ο Άγιος Βασίλης (ο σύζυγος της) περίπου!!! :lol:
Βλέπω αποφεύγει διπλωματικά να σου πει την ηλικία της γάτας μας :P

Είναι υπέροχη....την ψηφίζω από τώρα....πόσων χρονών είναι;:):):)
Γι' αυτό θα σου πω εγώ, είναι 18 ετών και τριών μηνών περίπου το κοριτσάκι μας. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ομορφο το γατοαγγελακι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ έχουμε και άλλο ένα αγγελουδάκι !!!Το πιάσαμε στον αέρα, το φωτογραφίσαμε και.......ιδού!:up::up:
Φουφούκος, για Mr Angel Christmas!!!

Είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!!!

Μαρία μου θέλω μια αλλαγή...αυτήν την φωτο που βάζω τώρα της Μπετίνας βάλτην για Μrs Sexy Santa,και την προηγούμενη απλώς Mrs Santas Wife.Πρέπει να συναγωνιστούμε την φίλη μας την Μπάχχυ ..:P:P:P:lol::lol:

dsc00987.jpg

Βλέπω αποφεύγει διπλωματικά να σου πει την ηλικία της γάτας μας :P

Γι' αυτό θα σου πω εγώ, είναι 18 ετών και τριών μηνών περίπου το κοριτσάκι μας. :D

Σου εύχομαι να ξεπεράσει κατά πολύ τα 20 το όμορφο κορίτσι σου...:):):)

να μπουμε σε αυτη την κατηγορια ? miss X-mas decoration-Bailey
DSC03313.jpg

Κοριτσια ποιες μερες θα γινεται η ψηφοφορια;Τις φωτο θα τις δουμε καπου συγκεντρωμενες ή θα διαβαζουμε ολο το θεματακι εδω για να τις δουμε;:hmm:

Δεν ξέρω αν θα γίνει τελικά αυτή η ψηφοφορία... εγώ όμως δηλώνω ότι
Ψηφίζω Φουφούκο!!!:up::up::up::up::up:
Δεν έχω δει ωραιότερο...αγγελάκι!!!:inlove::inlove::inlove:

να μπουμε σε αυτη την κατηγορια ? miss X-mas decoration-Bailey
DSC03313.jpg
Η Μπέιλυ δεν θα μπει σε αυτήν την κατηγορία; Και βέβαια θα μπει, το ξανθό στολιδάκι:up:

Δεν ξέρω αν θα γίνει τελικά αυτή η ψηφοφορία... εγώ όμως δηλώνω ότι
Ψηφίζω Φουφούκο!!!:up::up::up:
Δεν έχω δει ωραιότερο...αγγελάκι!!!:inlove::inlove::inlove:

Α, ώστε έτσι κυρία Νίκη μας, δεν έχετε δει ωραιότερο αγγελάκι εεεεε;;););):mad: (ας όψεται η μαμά μου, που ανέβασε τη φωτογραφία του ασπρουλιάρη, που θα μου φάει το βραβείο:down::/:)
Μπάχχχχχχυ
Υπάρχει Ελένη μου...βάλτην Μrs Sexy Santa...:):)
Αν υπάρχει, θα την στείλω, για να γελάσουμε:lol::lol:

Η Μπέιλυ δεν θα μπει σε αυτήν την κατηγορία; Και βέβαια θα μπει, το ξανθό στολιδάκι:up:

Α, ώστε έτσι κυρία Νίκη μας, δεν έχετε δει ωραιότερο αγγελάκι εεεεε;;););):mad: (ας όψεται η μαμά μου, που ανέβασε τη φωτογραφία του ασπρουλιάρη, που θα μου φάει το βραβείο:down::/:)
Μπάχχχχχχυ

Συγχώρεσε με Μπαχχετούλα, αλλά σ΄αυτήν την φωτό ό Φουφούκος μοιάζει με αναγενησιακό άγαλμα...σαν να βγήκε από το χέρια του... Μιχαήλ Άγγελου!;):up::up:

Ο Φουφούκος μας είναι τέλειο γατοαγγελάκι!!!:inlove::inlove:

Δεν θα μπορούσε από την κατηγορία Μrs Ελατοκαταστροφέας να λείπει το ταλιμπάνακι, η Ηλέκτρα!!!:P:P:P

οι φωτογραφιες αφιερωμενες στο διαγωνισμο...και εννοειται εκτος συμμετοχης! :)

MoveXmasPellerox.gif

οι φωτογραφιες αφιερωμενες στο διαγωνισμο...και εννοειται εκτος συμμετοχης! :)

MoveXmasPellerox.gif
αχ τι όμορφα που είναι...:up::up:εσείς δεν θα πάρετε μέρος;

Κοριτσια ποιες μερες θα γινεται η ψηφοφορια;Τις φωτο θα τις δουμε καπου συγκεντρωμενες ή θα διαβαζουμε ολο το θεματακι εδω για να τις δουμε;:hmm:
μην μου αγχώνεστε:lol::lol:θα την κάνω εγώ αυτή τη δουλειά και τους υποψήφιους όταν είναι που θα ξεκινήσει η ψηφοφορία θα τους μαζέψω όλους σε ένα θεματάκι για να τους βλέπετε μαζεμένους και να αποφασίσετε ποιον θα ψηφίσετε:)βέβαια αν ξεχάσω κανέναν να είστε επιεικείς γιατί είναι πολλές οι υποψηφιότητες και όλο και κάποιο μπέρδεμα θα γίνει.Αν γίνει κάποιο λάθος ή παράλειψη μου στέλνετε ένα pm και το διορθώνω:happy:
Λέω την Κυριακή αν συμφωνείτε να φτιάξω το θεματάκι και να αρχίσετε να ψηφίζετε για να προλάβουμε να βγάλουμε τους νικητές μέσα στο 2009...

αχ τι όμορφα που είναι...:up::up:εσείς δεν θα πάρετε μέρος;
δεν το βλεπω Μαρακι...δεν εχω και πολλη υπομονη με φωτο κλπ φετος:/:
Καλη Επιτυχια σε ολα τα γατονακια! Ποτε ψηφιζουμε? :)

δεν το βλεπω Μαρακι...δεν εχω και πολλη υπομονη με φωτο κλπ φετος:/:
Καλη Επιτυχια σε ολα τα γατονακια! Ποτε ψηφιζουμε? :)
από Κυριακή κατα 99%,κρίμα πάντος να μην έχετε συμμετοχές:(

Και από εμάς μια φωτογραφία αφιερωμένη με πολύ αγάπη

Δεν θα μπορούσε από την κατηγορία Μrs Ελατοκαταστροφέας να λείπει το ταλιμπάνακι, η Ηλέκτρα!!!:P:P:P

Τελικά είχες δίκιο για την Ηλέκτρα σου:up::up::up:, ο Λούθηρος ακόμη δεν έχει καταστρέψει (πολύ:redface:) το δέντρο μας, αλλά του αρέσει να κάθεται δίπλα του και να χαζεύει τα λαμπάκια. :lol::lol:

Τελικά είχες δίκιο για την Ηλέκτρα σου:up::up::up:, ο Λούθηρος ακόμη δεν έχει καταστρέψει (πολύ:redface:) το δέντρο μας, αλλά του αρέσει να κάθεται δίπλα του και να χαζεύει τα λαμπάκια. :lol::lol:
Εγώ τα λέω ότι είναι σκανταλιάρα!!!:P:P Να δούμε πόσο θα αντέξει το άμοιρο το δεντράκι!!!:happy::happy::happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back