gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Βλέπω αποφεύγει διπλωματικά να σου πει την ηλικία της γάτας μαςΌσο και ο Άγιος Βασίλης (ο σύζυγος της) περίπου!!!![]()

Γι' αυτό θα σου πω εγώ, είναι 18 ετών και τριών μηνών περίπου το κοριτσάκι μας.Είναι υπέροχη....την ψηφίζω από τώρα....πόσων χρονών είναι;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ έχουμε και άλλο ένα αγγελουδάκι !!!Το πιάσαμε στον αέρα, το φωτογραφίσαμε και.......ιδού!
Φουφούκος, για Mr Angel Christmas!!!
Είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!!!
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Βλέπω αποφεύγει διπλωματικά να σου πει την ηλικία της γάτας μας
Γι' αυτό θα σου πω εγώ, είναι 18 ετών και τριών μηνών περίπου το κοριτσάκι μας.![]()
Σου εύχομαι να ξεπεράσει κατά πολύ τα 20 το όμορφο κορίτσι σου...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Μπέιλυ δεν θα μπει σε αυτήν την κατηγορία; Και βέβαια θα μπει, το ξανθό στολιδάκινα μπουμε σε αυτη την κατηγορια ? miss X-mas decoration-Bailey
![]()

Α, ώστε έτσι κυρία Νίκη μας, δεν έχετε δει ωραιότερο αγγελάκι εεεεε;

(ας όψεται η μαμά μου, που ανέβασε τη φωτογραφία του ασπρουλιάρη, που θα μου φάει το βραβείο
)Μπάχχχχχχυ
Αν υπάρχει, θα την στείλω, για να γελάσουμεΥπάρχει Ελένη μου...βάλτην Μrs Sexy Santa...![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Συγχώρεσε με Μπαχχετούλα, αλλά σ΄αυτήν την φωτό ό Φουφούκος μοιάζει με αναγενησιακό άγαλμα...σαν να βγήκε από το χέρια του... Μιχαήλ Άγγελου!

natalouko
Επιφανές μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αχ τι όμορφα που είναι...οι φωτογραφιες αφιερωμενες στο διαγωνισμο...και εννοειται εκτος συμμετοχης!
![]()

εσείς δεν θα πάρετε μέρος;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
μην μου αγχώνεστεΚοριτσια ποιες μερες θα γινεται η ψηφοφορια;Τις φωτο θα τις δουμε καπου συγκεντρωμενες ή θα διαβαζουμε ολο το θεματακι εδω για να τις δουμε;![]()

θα την κάνω εγώ αυτή τη δουλειά και τους υποψήφιους όταν είναι που θα ξεκινήσει η ψηφοφορία θα τους μαζέψω όλους σε ένα θεματάκι για να τους βλέπετε μαζεμένους και να αποφασίσετε ποιον θα ψηφίσετε
βέβαια αν ξεχάσω κανέναν να είστε επιεικείς γιατί είναι πολλές οι υποψηφιότητες και όλο και κάποιο μπέρδεμα θα γίνει.Αν γίνει κάποιο λάθος ή παράλειψη μου στέλνετε ένα pm και το διορθώνω
Λέω την Κυριακή αν συμφωνείτε να φτιάξω το θεματάκι και να αρχίσετε να ψηφίζετε για να προλάβουμε να βγάλουμε τους νικητές μέσα στο 2009...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν το βλεπω Μαρακι...δεν εχω και πολλη υπομονη με φωτο κλπ φετοςαχ τι όμορφα που είναι...εσείς δεν θα πάρετε μέρος;
Καλη Επιτυχια σε ολα τα γατονακια! Ποτε ψηφιζουμε?

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
από Κυριακή κατα 99%,κρίμα πάντος να μην έχετε συμμετοχέςδεν το βλεπω Μαρακι...δεν εχω και πολλη υπομονη με φωτο κλπ φετος![]()
Καλη Επιτυχια σε ολα τα γατονακια! Ποτε ψηφιζουμε?![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά είχες δίκιο για την Ηλέκτρα σου

, ο Λούθηρος ακόμη δεν έχει καταστρέψει (πολύ
) το δέντρο μας, αλλά του αρέσει να κάθεται δίπλα του και να χαζεύει τα λαμπάκια. 

natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ τα λέω ότι είναι σκανταλιάρα!!!Τελικά είχες δίκιο για την Ηλέκτρα σου, ο Λούθηρος ακόμη δεν έχει καταστρέψει (πολύ
) το δέντρο μας, αλλά του αρέσει να κάθεται δίπλα του και να χαζεύει τα λαμπάκια.
![]()

Να δούμε πόσο θα αντέξει το άμοιρο το δεντράκι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool