Γατοκαλλιστεία Christmas Edition

εμεις βγηκαμε miss rudolf..ευχαριστουμε που μας ψηφισατε:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ατσίδα μου εσύ...:P:P:PΜπράβο υπέροχη παρουσίαση...:up::up::up:Φοβερή δουλειά...και ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...:):)
σε ευχαριστώ πολύ:D:Dσυγχαρητήρια και στα 2 μωρά σου για τη νίκη τους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ Βρούκο βλέπω δεν βλέπω Βρούτο πουθενά:P:P
Mπράβο!!!!! Θαυμάσια δουλειά. Συγχαρητήρια!!!!!!!
Από την οικογένειά μας, πολλά συγχαρητήρια στην Πούπυ μας. Μπράβο κορίτσι μου, μας έβγαλες ασπροπρόσωπους:up::up:
Συγχαρητήρια επίσης και στη συμπεθέρα μου που μεγαλώνει τέτοια γατόνια:up::up:
Και του χρόνου, περισσότερα γατόνια της οικογένειας με τίτλους :):)
Συγχαρητήρια επίσης, σε όλους τους νικητές και στις υπέροχες μαμάδες τους.
Και του χρόνου με υγεία και πολλές ευχές.

Mπράβο!!!!! Θαυμάσια δουλειά. Συγχαρητήρια!!!!!!!
Από την οικογένειά μας, πολλά συγχαρητήρια στην Πούπυ μας. Μπράβο κορίτσι μου, μας έβγαλες ασπροπρόσωπους:up::up:
Συγχαρητήρια επίσης και στη συμπεθέρα μου που μεγαλώνει τέτοια γατόνια:up::up:
Και του χρόνου, περισσότερα γατόνια της οικογένειας με τίτλους :):)
Συγχαρητήρια επίσης, σε όλους τους νικητές και στις υπέροχες μαμάδες τους.
Και του χρόνου με υγεία και πολλές ευχές.

ευχαριστω πολυ συμπεθερουλα μου....:D:D:D...καλα...εχουμε πολυ γελιο..:lol::lol::lol:

πωπω.........Μαρια να πω ενα τεραστιο μπραβο για την παρουσιαση...φανταστικη!!!!!!!:up::up::up:....και ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω..που κουραστικες για να περασουμε καλα!!!!:up::up::up:

πουπουλινα: miss christmas decoration " i want to thanks my mom,my dad(δεν υπαρχει...αλλα λεμε τωρα..:lol: ) ...my grandmother,my grandfather...my friends,my neighbours, the police,the army,my country,....and my koumparoula...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Στη Ζάκυνθο, στα Επτάνησα, στην Ελλάδα κλπ
"Αντε βρε και του χρόνου miss Yφήλιος.......

Μπραβο σ'ολα τα γατονακια που κερδισαν και φυσικα σ'ολα που πηραν μερος!!!:up::up::up::up::up:
Δεν μπορεσα να ψηφισω,ημουν στη δουλεια,του χρονου τωρα...:rolleyes:

Μπραβο σ'ολα τα γατονακια που κερδισαν και φυσικα σ'ολα που πηραν μερος!!!:up::up::up::up::up:
Δεν μπορεσα να ψηφισω,ημουν στη δουλεια,του χρονου τωρα...:rolleyes:

δεν εχει κερασμα...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P

Mαρακι η παρουσιαση των νικητων υπεροχη!! Μπραβο για αλλη μια φορα!!!

Συγχαρητηρια σε ολα τα γατονια και στους γατογονεις!!:up::up:
Και του χρονου!!!!

Mαρακι η παρουσιαση των νικητων υπεροχη!! Μπραβο για αλλη μια φορα!!!

Συγχαρητηρια σε ολα τα γατονια και στους γατογονεις!!:up::up:
Και του χρονου!!!!
σε ευχαριστώ πολύ Γιούλη μου:)την επόμενη φορά όμως δεν θα ξαναλείπουν τα δικά σου κουκλιά;)θα τα φωτογραφίσω εγώ με το ζόρι στην ανάγκη

Τί έχετε να πείτε τώρα για τους Επτανήσιους; 4 στα 9 γατόνια νικητές βγάλαμε...:up::up::up:Ευχαριστούμε που ψηφίσατε την αφεντομουτσουνάρα μας...:lol::lol::lol:Κρίμα που δεν υπήρχαν συμμετοχές και σε άλλες κατηγορίες...εκεί θα σκίζαμε...(τσάμπα αναμμαλιάστηκα για την φωτο του ξωτικού):lol::lol::lol:
Βρούκος speaking.

Τί έχετε να πείτε τώρα για τους Επτανήσιους; 4 στα 9 γατόνια νικητές βγάλαμε...:up::up::up:Ευχαριστούμε που ψηφίσατε την αφεντομουτσουνάρα μας...:lol::lol::lol:Κρίμα που δεν υπήρχαν συμμετοχές και σε άλλες κατηγορίες...εκεί θα σκίζαμε...(τσάμπα αναμμαλιάστηκα για την φωτο του ξωτικού):lol::lol::lol:
Βρούκος speaking.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εφη άσε τα γέλια κ γράψε το λογαριασμό της κατάθεσης γιατί κάτι μου χρωστάς:D
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΝΙΑ

Τώρα το είδα....:redface:
Συγχαρητήρια στους νικητές!!!:up::up:
Πραγματικά καταπληκτικοί!!!:up::up:
Και φυσικά συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος.:D:D

Μαρία για άλλη μιά φορά χίλια μπράβο για την καταπληκτική παρουσίαση και την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιέρωσες!:D:D:D

Και του χρόνου πάλι!!!;)
Καλή χρονιά!!!:D:D

Εφη άσε τα γέλια κ γράψε το λογαριασμό της κατάθεσης γιατί κάτι μου χρωστάς:D
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΝΙΑ

:lol::lol::lol::lol::lol:.....για τον μπουκακο μου ειχες πει...οχι για την πουπυ...αυτη κερδισε...:lol::lol::P

Μπράβο Μαρία, μπράβο γατόπουλα, μπράβο δίποδα που τα πετύχατε στις κατάλληλες στάσεις και φάσεις! :up::up:
Τι απολαυστικό οφθαλμόλουτρο ήταν κι αυτό το αποψινό... :rolleyes::happy: Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!

Τώρα το είδα....:redface:
Συγχαρητήρια στους νικητές!!!:up::up:
Πραγματικά καταπληκτικοί!!!:up::up:
Και φυσικά συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος.:D:D

Μαρία για άλλη μιά φορά χίλια μπράβο για την καταπληκτική παρουσίαση και την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιέρωσες!:D:D:D

Και του χρόνου πάλι!!!;)
Καλή χρονιά!!!:D:D

σε εμας κουμπαρουλα...δεν θα πεις συγχαρητηρια;;:(:(:(....σας ευχαριστησαμε κιολας...:lol::lol::lol:

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σε όλα τα γατόνια που πήραν μέρος!!!:up::up:
Υπέροχη παρουσίαση Μαρία!!!Μπράβο!!!:)
Χόρτασαν τα μάτια μας ομορφιές!!!:happy:

Συγχαρητήρια σε όλα τα γατόνια, ήταν γαταπληκτικά όλα τους:up::up: Υπέροχες φωτό, αστείες ή ρομαντικές ,νομίζω πολύ πιο δύσκολες στο στήσιμο σχετικά με την προηγούμενη φορά!!Εγώ έλειπα όλο το διάστημα της ψηφοφορίας και δεν μπόρεσα να ψηφίσω:( Χάρηκα για όλα τα γατάκια που νίκησαν, όμως στενοχωρήθηκα που δεν βραβεύτηκε , ελλείψει συμμετοχών, ο Βρούκος ως Μίστερ ξωτικό, ήταν ανεπανάληπτος:up::up:Βέβαια, ποιός άλλος γάτος θα καθόταν για τέτοια φωτογραφία;:lol::lol::lol:
Και του χρόνου!!!!:up:
Μαρία πολλά συγχαρητήρια , που κουράστηκες για το διαγωνισμό και έφτιαξες πάλι τέλεια τα αποτελέσματα, και πολλές ευχές σε εσένα και τα γατουλάκια σου για τη νέα χρονιά!!:D

συγχαρητηρια σε ολα τα γατονια!!!! :up:
Προσωπικα μου αρεσε πολυ η σημελα αγκαλια με τον αη βασιλη και νομιζω πως της αξιζει ενα τιμητικο βραβειο γιατι προκειται για μια φωτο που μπορεις να δωσεις πολλες ερμηνειες :up:

Συγχαρητηρια σε ολους!
Μαρια η παρουσιαση ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ,πολυ ομορφη,ευχαριστουμε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back