samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμενα μου θυμιζει....τσουρεκακι τοποθετημενο πανω στο δεντρο...![]()
τσουρεκάκι γεμιστό, ξέρεις ποιο....
αυτό που θες να βουτήξεις μέσα

Έτσι είναι και ο μπουκάκος σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
KOYKΛΑΡΑ ΜΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!
Μπλάνκο
ΜΠΛΑΝΚΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

...αιντε να βαλει και η δικια σου μανουλα καμμια φωτο χριστουγεννιατικη να σε θαυμασω!!!!!!!!!

...εμενα...μου τραβηξε η μαμα μου κανα δυο καλες...αλλα τις φιλαει για αργοτερα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλα τα ποστ,μπορεί κάποιος να μου πει αν ξεκίνησε ο διαγωνισμός;
ELENIP
Διάσημο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
προτεινω και κατηγορια Mr/Ms Λαμπρο αστερι (γατες με λαμπακια, αστερια και γενικα γατες που ακτινοβολουν)
Εμεις θα χασουμε σιγουρα στην κατηγορια με το δεντρο γιατι ειναι το δεντρο μικρο, ειναι και ο ναρουτο μεγαλος και ειναι δυσκολο να βγαλω φωτοΕλπιζω μονο να χιονισει οπως περυσι και να βγαλουμε μια χριστουγεννιατικη με χιονια και σκουφακι αυτη τη φορα.
Η μονη φωτο που εχω σχετικη με χριστουγεννα:
![]()
Καταπληκτικές όλες η φωτογραφίες,αλλά αυτήν είναι....Αχ,τυχερή εσείς μες το χιόνι.Εδώ στην Ελλάδα,άσπρη μέρα δεν πρόκειται να δούμε.......
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ ψηφίζω την τετράποδη συμπεθέρα μας!!!

Συμπεθερούλα Ελένη εκπληκτικές φωτογραφίες!

Εδώ Άρης

Κυρία Ελένη, μπορώ να ζητήσω και μιά χριστουγεννιάτικη της αγαπημένης μου;;;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
![]()
Εδώ Άρης
Κυρία Ελένη, μπορώ να ζητήσω και μιά χριστουγεννιάτικη της αγαπημένης μου;;;![]()
την τετραποδη κουμπαρουλα σου δηλαδη.....δεν θα την ψηφισεις???

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
την τετραποδη κουμπαρουλα σου δηλαδη.....δεν θα την ψηφισεις???![]()
Θα την ψηφίσω καλέ, πως δεν θα την ψηφίσω....

Πόσους σταυρούς (ψήφους) έχουμε δικαίωμα να βάλουμε....

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
![]()
Εδώ Άρης
Κυρία Ελένη, μπορώ να ζητήσω και μιά χριστουγεννιάτικη της αγαπημένης μου;;;![]()
εγω τωρα.....μπερδευτηκα....αυτη ειναι η ελβιρα??? γιατι ο μπλανκο δεν ειναι σιγουρα....και το αλλο γατονι διπλα στην αλλη φωτο...ποιο ειναι???/

............παντα εκτος τοπου...και χρονου η πουπυ...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
εγω τωρα.....μπερδευτηκα....αυτη ειναι η ελβιρα??? γιατι ο μπλανκο δεν ειναι σιγουρα....και το αλλο γατονι διπλα στην αλλη φωτο...ποιο ειναι???/............παντα εκτος τοπου...και χρονου η πουπυ...
![]()
Καλά τι πήρες βρε Πουπουλινομάνα;;;

Αυτή είναι η Σίσσυ η γατομητέρα της Νόρας, της αρραβωνιαστηκιάς του Άρη!
Η άλλη γατοκοπέλα που φαίνεται στην φωτό είναι το Ελβιράκι!

Το Σβηστικό και η Νόρα δεν φαίνονται στις φωτό!

Καιρός να ξαναβγάλεις το τετράδιο με τις σημειώσεις κουμπάρα!!!

brigite
Διάσημο μέλος
Αυτή είναι η Σίσσυ η γατομητέρα της Νόρας, της αρραβωνιαστηκιάς του Άρη!Η άλλη γατοκοπέλα που φαίνεται στην φωτό είναι το Ελβιράκι!
Καιρός να ξαναβγάλεις το τετράδιο με τις σημειώσεις κουμπάρα!!!![]()

Εγω που δεν καταλαβα τιποτα απο ολο αυτο το σοι ,πειραζει;

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ούτε και εγώ κατάλαβα κάτι.....Εγω που δεν καταλαβα τιποτα απο ολο αυτο το σοι ,πειραζει;
![]()
Μάλλον φταίει το γεγονός ότι είμαι καινούργια στην παρέα

που θα πάει θα τους μάθουμε

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αυτή είναι η Σίσσυ η γατομητέρα της Νόρας, της αρραβωνιαστηκιάς του Άρη!Η άλλη γατοκοπέλα που φαίνεται στην φωτό είναι το Ελβιράκι!
Καιρός να ξαναβγάλεις το τετράδιο με τις σημειώσεις κουμπάρα!!!![]()
σορυ για το οφ...αλλα ποσες γατες εχει η ελενη....4???

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγω που δεν καταλαβα τιποτα απο ολο αυτο το σοι ,πειραζει;
![]()
Ούτε και εγώ κατάλαβα κάτι.....
Μάλλον φταίει το γεγονός ότι είμαι καινούργια στην παρέα
που θα πάει θα τους μάθουμε![]()
σορυ για το οφ...αλλα ποσες γατες εχει η ελενη....4???![]()
Καλέ δεν μπορεί ...μάλλον πλάκα μου κάνετε!

Λοιπόν ναι η συμπεθερούλα μου Ελένη έχει τέσσερα υπέροχα γατιά!!!

Την Σίσσυ
Το Ελβιράκι δίπλα στην Σίσσυ
Τον Μπλάνκο ή αλλιώς Σβηστικό
και την νυφούλα μας Νορίτσα

Αν δεν το καταλάβατε πάλι....δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Έλενα δεν μου την εμφανίζει....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool