Γατοκαλλιστεία Christmas Edition

Χρονια πολλά κ από εμας

ουτε εμενα μου την εμφανιζει....βγαζει το my cat..και μετα λεει συννημενο αρχειο...και ...που θελετε να σας παμε...:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλήθεια; θα την βάλω κ με παράθεση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG336.jpg
    IMG336.jpg
    187,5 KB · Εμφανίσεις: 66
αλήθεια; θα την βάλω κ με παράθεση

αυτο να κανεις....γιατι θα σκασω αν δεν την δω.....:lol::lol::lol:

ουτε εμενα μου την εμφανιζει....βγαζει το my cat..και μετα λεει συννημενο αρχειο...και ...που θελετε να σας παμε...:lol::lol:
πες τους να σε πάνε Παρίσι:lol::lol:

Καλέ τέλειος είναι!!!:inlove::inlove::inlove:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!:D

Ευχαριστούμε Νίκη μου :D

Αγααααααααπη μου εσυ!!!!!!!!!!! αχου το μωρε....τι κουκλακι εισαι καρδια μου???? τελειος ειναι Ελενα μου...να τον χαιρεσαι!!!!!!! χρονια πολλα και σε σενα....αλλα θα τα λεμε και συνεχεια κιολας!!!!:up::up:

Ευχαριστουμεεεεε οι υπόλοιποι δεν καθονται ειδικά ο Μπατμαν που ειναι υποψιασμένος από πέρυσι κ μόλις βλέπει σκούφο τρέχει 100ρι θα προσπαθήσω όμως να τους βάλω στο πνεύμα
Τον θυμήθηκες τώρα τον μικρό νομίζω είχαμε πάει κ μαζί να σου τον δείξω.

Ευχαριστουμεεεεε οι υπόλοιποι δεν καθονται ειδικά ο Μπατμαν που ειναι υποψιασμένος από πέρυσι κ μόλις βλέπει σκούφο τρέχει 100ρι θα προσπαθήσω όμως να τους βάλω στο πνεύμα
Τον θυμήθηκες τώρα τον μικρό νομίζω είχαμε πάει κ μαζί να σου τον δείξω.

φατσικα τον θυμαμαι!!!!!!!!:D:D:D...αυτο που δεν θυμομουν ειναι...οτι μου ειπες οτι ειναι δικος σου....:blink::blink::blink:...αλλα αν με μαθεις καλυτερα...θα καταλαβεις οτι αυτο ειναι συνηθες σε μενα.....εχω ενα θεματακι με την μνημη...:lol::lol::lol:...αλλα οχι σε ολα τα πραγματα...σε καποια εχω μνημη ελεφαντα...και καποια τα ξεχνω τελειως....:blink::blink::blink:.....ειμαι περιπτωση...:lol::lol:

φατσικα τον θυμαμαι!!!!!!!!:D:D:D...αυτο που δεν θυμομουν ειναι...οτι μου ειπες οτι ειναι δικος σου....:blink::blink::blink:...αλλα αν με μαθεις καλυτερα...θα καταλαβεις οτι αυτο ειναι συνηθες σε μενα.....εχω ενα θεματακι με την μνημη...:lol::lol::lol:...αλλα οχι σε ολα τα πραγματα...σε καποια εχω μνημη ελεφαντα...και καποια τα ξεχνω τελειως....:blink::blink::blink:.....ειμαι περιπτωση...:lol::lol:

Μην το ψάχνεις Έλενα...τρελλοκαμπέρο!;):lol::lol::lol::lol::lol::P

δεν είσαι η μόνη υπάρχουν και άλλοι:P:P:P:P

Μεχρι ποτε μπορουμε να συμμετεχουμε?

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου....Τέλειος ο Σιαμεζούλης στη φότο.Δικό σας είναι;Και εγώ έχω τη Σίμπα μου στο avatar,επίσης Σιαμέζα!!!

φατσικα τον θυμαμαι!!!!!!!!:D:D...αυτο που δεν θυμομουν ειναι...οτι μου ειπες οτι ειναι δικος σου....:blink::blink:...αλλα αν με μαθεις καλυτερα...θα καταλαβεις οτι αυτο ειναι συνηθες σε μενα.....εχω ενα θεματακι με την μνημη...:lol::lol:...αλλα οχι σε ολα τα πραγματα...σε καποια εχω μνημη ελεφαντα...και καποια τα ξεχνω τελειως....:blink::blink:.....ειμαι περιπτωση...:lol:
αυτό λέγεται επιλεκτική μνήμη :hmm: εγώ πάλι ξεχνάω τα πάντα κ έτσι είμαι σίγουρη:lol: Πάντως σ αυτή τη περίπτωση δεν ξέχασες τπτ γιατί με τη λήξη της έκθεσης πήρα κ την τελική απόφαση στην οποία βεβαια βοήθησαν πολύ οι φίλες μου κ κυριως η Αναστασία
Μην το ψάχνεις Έλενα...τρελλοκαμπέρο!;):lol::lol::P
όπως όλες μας λίγο πολύ:lol:
Και η Κάντυ ποζάρει με τον δικό της τρόπο
attachment.php

Συνημμένα

• IMG345.jpg
    IMG345.jpg
    175,8 KB · Εμφανίσεις: 96

αααααααααα.........τελεια ειναι!!!!!!!!:up::up::up::up:......αγαπουλα μου εσυ!!!!!!!:D:D:D:D

αααααααααα.........τελεια ειναι!!!!!!!!:up::up::up::up:......αγαπουλα μου εσυ!!!!!!!:D:D:D:D
Την έπιασα στον ύπνο κ την έβγαλα διαφορετικά θα γινόταν Ελενοκοπτική με λέιζερ

3813-1.jpg

Εγώ ψηφίζω την τετράποδη συμπεθέρα μας!!!:inlove::inlove::inlove:
Συμπεθερούλα Ελένη εκπληκτικές φωτογραφίες!:up::up::up:

Εδώ Άρης:rolleyes:
Κυρία Ελένη, μπορώ να ζητήσω και μιά χριστουγεννιάτικη της αγαπημένης μου;;;:inlove::rolleyes:

:up::up::up::up:
Eυχαριστούμε συμπεθερούλα!!!
Mπερδεύτηκε το foroum με τα γατιά μου!!:lol:
Ευχαριστώ συμπεθερούλα μου που έκανες τις απαραίτητες διευκρινήσεις.!:)

Πρός γαμπρούλη: Αφού είσαι τόσο ευγενικό και γλυκό παιδί, μπορώ να σου χαλάσω χατήρι???
Θα βάλω να εχεις να την χαιρεσαι και Χριστουγεννιάτικη:P

Δίποδο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back