moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλά, εσύ θα ξυπνήσεις κάποιο πρωί με ψεύτικα γατο-αυτιά στο κεφάλι και με το Σείριο να σε φωτογραφίζει μανιωδώς, να μου το θυμηθείςΤο Σειριο τον ειδες με τι υφος ποζαρει στην υπογραφη μου;Ποιον να λυπηθει ποιον;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Μπα ο δικός μου δεν δυσανασχετεί...μισή ώρα καθόταν με το μπλουζάκι φορεμένο σαν να μην συνέβαινε τίποτα...Χαχαχαχαχα, δεν τα λυπάστε καλέ τα καημένα;
Έχουν όντως πολλή πλάκα αυτές οι φωτογραφίες (για μας τουλάχιστον, γιατί τα γατιά δεν ξέρω πόσο το διασκεδάζουν). Υπάρχει και ολόκληρο site αφιερωμένο στο ευγενές άθλημα του γατομασκαρέματος, το Stuff On My Cat
![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Έχει και στο μέγεθος και στα χρώματά του....
![]()
Ορίστε τι καταφέραμε μέχρι στιγμής...

Ενας κοιμισμένος ...τάρανδος!

και εδώ αν και κοιμισμένοι προβάρουμε το νέο μας σκουφί Ho!Ho!Ho!!!

Θα προσπαθήσουμε και για κάτι καλύτερο!

natalouko
Επιφανές μέλος
Είναι πολύ γλυκούλης ο Αρούκος!!!Ορίστε τι καταφέραμε μέχρι στιγμής...
![]()
![]()
Θα προσπαθήσουμε και για κάτι καλύτερο!![]()

Και το σκουφί του πάει μούρλια!!

kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Μήπως του πήρες μεγάλο νούμερο στέκα και σκουφί;Ορίστε τι καταφέραμε μέχρι στιγμής...
![]()
![]()
Θα προσπαθήσουμε και για κάτι καλύτερο!![]()

Δοκίμασε όταν θα είναι μισοξυπνημένος και θα βαριέται να κουνηθεί...εκεί πιάνει το κόλπο..

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
..Μήπως του πήρες μεγάλο νούμερο στέκα και σκουφί;
Δοκίμασε όταν θα είναι μισοξυπνημένος και θα βαριέται να κουνηθεί...εκεί πιάνει το κόλπο
Λες να περιμένω να μεγαλώσει...και άλλο η κεφάλα του Άρη;;!

Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου Άννα!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

........καλα...αυτη δε με τα κερατα.....ειναι δυνατον να τα φοραει και να...κοιμαται???????

θα τρελαθω....

.....θελω τον Αρη τωρα!!!!!!!!

bunny
Περιβόητο μέλος
Βρούκος:Mr .Rudolf
![]()

Εγώ γιατί πρώτη φορά τον βλέπω αυτό το φανταστικό γάτο;

kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τι θα λεγατε για mr χιοναθρωπος???![]()
αγαπουλα....τιποτα δεν βλεπουμε.......

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
εεε..αφου δεν εχω γατα για να βαλω φωτοαγαπουλα....τιποτα δεν βλεπουμε.......![]()

θα βρω ομως καμια φωτο και θα βαλω!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εεε..αφου δεν εχω γατα για να βαλω φωτοθα βρω ομως καμια φωτο και θα βαλω!!!

........αγαπουλα....σορυ...εγω παρανοησα....νομισα οτι ηθελες να βαλεις φωτο...και ξεχασες να τη βαλεις...

.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
να μια ειναι καπως .......αλλα κατι τετοιο ηθελα να πω........αγαπουλα....σορυ...εγω παρανοησα....νομισα οτι ηθελες να βαλεις φωτο...και ξεχασες να τη βαλεις...
.
![]()

βαλτε ομως γατα αντι για σκυλο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
όχι ακόμα δεν υπάρχουν όταν λήξει η προθεσμία των συμμετοχών θα τα μαζέψω όλα μαζί για να τα δείτε και να ψηφίσετεΥπάρχουν κάπου οι φωτο μαζεμένες ανα κατηγορία??

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

εμένα δεν μου κάθονται με τίποτα απορώ πως τα ψήσατε να ποζάρουν,είστε φοβερές
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Φοβερή φωτογραφία γειτόνισσα ...κουκλί το γατόνι σου...για Mr. ελατοκαταστροφέας!
![]()

Κρεμ μπρουλέ μου θυμίζει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Γιατί δεν έχεις διαβάσει τα κατορθώματα μας στο ποστ:Εγώ γιατί πρώτη φορά τον βλέπω αυτό το φανταστικό γάτο;
![]()
"Ο Βρούκος και η Μπετίνα "...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool