Γατοκαλλιστεία Christmas Edition

σε ευχαριστώ πολύ Γιούλη μου:)την επόμενη φορά όμως δεν θα ξαναλείπουν τα δικά σου κουκλιά;)θα τα φωτογραφίσω εγώ με το ζόρι στην ανάγκη
αντε στα επομενα θα βαλουμε δικες μας φωτογραφιες:P:lol:
και θα κανω εγω τη παρουσιαση για να βγεις εσυ Miss MyCat:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tελεια η παρουσιαση των νικητων Μαρια!!!!!!!!!!Μπραβο και παλι μπραβο!!!!!!
Συγχαρητηρια στους νικητες και τις νικητριες!!!!
Και του χρονου να ειμαστε καλα!!
(ααα,και θα συμφωνησω με την Ηρω για τη Σημελα,γιατι αν δεν παινεψω το σπιτι μου θα πεσει να με πλακωσει:P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις είδα τα αποτελέσματα.:D
Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος και μας χάρισαν αυτό το γαταπληκτικό οφθαλμόλουτρο. :up: :up:
Ευχαριστούμε πολύ που μας ψηφίσατε. :D
Ένα συγκινημό τον έπαθα η μάνα το ομολογώ. :cry: :redface:
Μαρία υπέροχη η παρουσίαση, ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που αφιέρωσες. :D
Άντε και του χρόνου πάλι!!!
Χαρούμενη και καλή χρονιά σε όλους!!!!

αντε στα επομενα θα βαλουμε δικες μας φωτογραφιες:P:lol:
και θα κανω εγω τη παρουσιαση για να βγεις εσυ Miss MyCat:lol::lol::lol:
Μα το αξίζει όμως!!!! :lol: :lol: :lol:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια:redface::redface:πολύ χαίρομαι που σας άρεσε.Συγχαρητήρια όχι μόνο στους νικητές αλλά και στις γατομαμάδες που έβαλαν την φαντασία τους και το κέφι τους και κάναμε τόσο ωραίο οφθαλμόλουτρο;)Άντε και του χρόνου να'μαστε καλά και να τα καμαρώνουμε :up:Την επόμενη φορά θα ψήσω και τα δικά μου να μου ποζάρουν γιατί φέτος δεν μου έκαναν την τιμή...:happy:Πολλά φιλάκια :kiss::kiss:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια:redface::redface:πολύ χαίρομαι που σας άρεσε.Συγχαρητήρια όχι μόνο στους νικητές αλλά και στις γατομαμάδες που έβαλαν την φαντασία τους και το κέφι τους και κάναμε τόσο ωραίο οφθαλμόλουτρο;)Άντε και του χρόνου να'μαστε καλά και να τα καμαρώνουμε :up:Την επόμενη φορά θα ψήσω και τα δικά μου να μου ποζάρουν γιατί φέτος δεν μου έκαναν την τιμή...:happy:Πολλά φιλάκια :kiss::kiss:

εμεις σε ευχαριστουμε που αφιερωσες τοσο χρονο για να ευχαριστηθουμε ολοι μας!!!!!!!:D:D:D

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΈΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ!!:up::up:
ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΡΑΚΙ!:up:
Και του χρόνου με υγεία και χαρά.
Σ΄ευχαριστουμε που κουράστηκες τοσο πολύ για να μας ευχαριστήσεις και να εισαι πάντα καλα
Καλή χρονιά και γεμάτη υγεία για όλα τα πλάσματα της γης.:up:

Aμα ειναι ο δικος σας υιος διανοουμενος,ο δικος μου τι ειναι;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

SantaYoYo.jpg
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!! Δωράκι ειναι σαν άνθρωπος!! Μου θυμίζει έτσι οπως κάθεται δικαστή? συγγραφέα? κάτι το λόγιο!:up::up::up:

Ναι ναι ειναι λογιος μπουνταλας...:lol:

Συγχαρητηρια σε ολους για τα αποτελεσματα!!!:P:P:Pειναι τελεια η παρουσιαση!!!παααρα πολυ ομορφη!!!:up::up:

Ναι ναι ειναι λογιος μπουνταλας...:lol:

μπουνταλας μπουνταλας...αλλα την breena...τιποτα!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Συγχαρητήρια στους νικητές και τις νικήτριες! Πολλά Μπράβο για την διοργάνωση και την παρουσιάση στη Μαρία. Και του χρόνου να είμαστε καλά όλοι μας, γατούλες και γατογονείς :)

happynewyear.jpg

newyear.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=8-0WVfj76bo&feature=player_embedded

Αφιερωμένο σε όλες σας και στα υπέροχα χριστουγεννιάτικα γατόνια μας!!!
Merry Christmas:D

Τελειο !:up::up::up:

Καλε κερδισε το σκατοπαιδο μου!Μπράβο του!!:P
Σας ευχαριστουμε πολύ για τις ψήφους σας!!
Εχω να μπω πολυ καιρο(απο περυσι:D)και δεν ήξερα τι γινόταν εδω μεσα.
Μπράβο σε όλα τα γατόνια!!Ήταν όλα φανταστικά...συγγνώμη που δεν ψήφισα αλλά δεν είχα ιντερνετ τοσο καιρό.Μόλις μπήκα!!:redface:

Καλε κερδισε το σκατοπαιδο μου!Μπράβο του!!:P
Σας ευχαριστουμε πολύ για τις ψήφους σας!!
Εχω να μπω πολυ καιρο(απο περυσι:D)και δεν ήξερα τι γινόταν εδω μεσα.
Μπράβο σε όλα τα γατόνια!!Ήταν όλα φανταστικά...συγγνώμη που δεν ψήφισα αλλά δεν είχα ιντερνετ τοσο καιρό.Μόλις μπήκα!!:redface:
Ποιο ειναι το λινκ με τους νικητες?

Μπράβο συνχαριτήρια στους νικητές.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back