ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αντε στα επομενα θα βαλουμε δικες μας φωτογραφιεςσε ευχαριστώ πολύ Γιούλη μουτην επόμενη φορά όμως δεν θα ξαναλείπουν τα δικά σου κουκλιά
θα τα φωτογραφίσω εγώ με το ζόρι στην ανάγκη

και θα κανω εγω τη παρουσιαση για να βγεις εσυ Miss MyCat

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Συγχαρητηρια στους νικητες και τις νικητριες!!!!
Και του χρονου να ειμαστε καλα!!
(ααα,και θα συμφωνησω με την Ηρω για τη Σημελα,γιατι αν δεν παινεψω το σπιτι μου θα πεσει να με πλακωσει
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος και μας χάρισαν αυτό το γαταπληκτικό οφθαλμόλουτρο.

Ευχαριστούμε πολύ που μας ψηφίσατε.

Ένα συγκινημό τον έπαθα η μάνα το ομολογώ. :cry:

Μαρία υπέροχη η παρουσίαση, ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που αφιέρωσες.

Άντε και του χρόνου πάλι!!!
Χαρούμενη και καλή χρονιά σε όλους!!!!
Μα το αξίζει όμως!!!!αντε στα επομενα θα βαλουμε δικες μας φωτογραφιες
και θα κανω εγω τη παρουσιαση για να βγεις εσυ Miss MyCat![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

πολύ χαίρομαι που σας άρεσε.Συγχαρητήρια όχι μόνο στους νικητές αλλά και στις γατομαμάδες που έβαλαν την φαντασία τους και το κέφι τους και κάναμε τόσο ωραίο οφθαλμόλουτρο
Άντε και του χρόνου να'μαστε καλά και να τα καμαρώνουμε
Την επόμενη φορά θα ψήσω και τα δικά μου να μου ποζάρουν γιατί φέτος δεν μου έκαναν την τιμή...
Πολλά φιλάκια :kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγιαπολύ χαίρομαι που σας άρεσε.Συγχαρητήρια όχι μόνο στους νικητές αλλά και στις γατομαμάδες που έβαλαν την φαντασία τους και το κέφι τους και κάναμε τόσο ωραίο οφθαλμόλουτρο
Άντε και του χρόνου να'μαστε καλά και να τα καμαρώνουμε
Την επόμενη φορά θα ψήσω και τα δικά μου να μου ποζάρουν γιατί φέτος δεν μου έκαναν την τιμή...
Πολλά φιλάκια :kiss::kiss:
εμεις σε ευχαριστουμε που αφιερωσες τοσο χρονο για να ευχαριστηθουμε ολοι μας!!!!!!!

staman2
Περιβόητο μέλος

ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΡΑΚΙ!

Και του χρόνου με υγεία και χαρά.
Σ΄ευχαριστουμε που κουράστηκες τοσο πολύ για να μας ευχαριστήσεις και να εισαι πάντα καλα
Καλή χρονιά και γεμάτη υγεία για όλα τα πλάσματα της γης.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!! Δωράκι ειναι σαν άνθρωπος!! Μου θυμίζει έτσι οπως κάθεται δικαστή? συγγραφέα? κάτι το λόγιο!Aμα ειναι ο δικος σας υιος διανοουμενος,ο δικος μου τι ειναι;
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος

ειναι τελεια η παρουσιαση!!!παααρα πολυ ομορφη!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι ναι ειναι λογιος μπουνταλας...![]()
μπουνταλας μπουνταλας...αλλα την breena...τιποτα!!!!!!!!

ririka
Νεοφερμένο μέλος

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=8-0WVfj76bo&feature=player_embedded
Αφιερωμένο σε όλες σας και στα υπέροχα χριστουγεννιάτικα γατόνια μας!!!
Merry Christmas![]()
Τελειο !

kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σας ευχαριστουμε πολύ για τις ψήφους σας!!
Εχω να μπω πολυ καιρο(απο περυσι
)και δεν ήξερα τι γινόταν εδω μεσα.Μπράβο σε όλα τα γατόνια!!Ήταν όλα φανταστικά...συγγνώμη που δεν ψήφισα αλλά δεν είχα ιντερνετ τοσο καιρό.Μόλις μπήκα!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ποιο ειναι το λινκ με τους νικητες?Καλε κερδισε το σκατοπαιδο μου!Μπράβο του!!
Σας ευχαριστουμε πολύ για τις ψήφους σας!!
Εχω να μπω πολυ καιρο(απο περυσι)και δεν ήξερα τι γινόταν εδω μεσα.
Μπράβο σε όλα τα γατόνια!!Ήταν όλα φανταστικά...συγγνώμη που δεν ψήφισα αλλά δεν είχα ιντερνετ τοσο καιρό.Μόλις μπήκα!!![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πολυ καλοφτιαγμενο!τελειο!Αυτό εδώ Έλενα
https://mysite.netone.gr/e-desto/mycatxmas/
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool