Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην πρώτη κατηγορία πάντως..λίγωσα παιδες και μου ειναι εξαιρετικά εξαιρετικά δύσκολο.
Κι εσυ μαρη Δώρα..ειναι δυνατόν να μην έχεις βάλει τη Mocca στα πειραχτήρια;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
καλημέρα...ψήφισε εδώΕγώ που θέλω να ψηφίσω φανερά που να το κάνω; εδώ ή παραδίπλα;
Στην πρώτη κατηγορία πάντως..λίγωσα παιδες και μου ειναι εξαιρετικά εξαιρετικά δύσκολο.
Κι εσυ μαρη Δώρα..ειναι δυνατόν να μην έχεις βάλει τη Mocca στα πειραχτήρια;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

σε 2 κατηγορίες έχει ήδη ξεχωρίσει ο νικητής
αλλά στις άλλες είναι μόλις 1 ψήφος διαφορά οπότε συνεχίζετε να ψηφίζετε για να βγει πιο αντικειμενικό αποτέλεσμα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Για την Μελίνα που την τρώει η περιέργεια να δώσω μερικά στοιχεία
σε 2 κατηγορίες έχει ήδη ξεχωρίσει ο νικητήςαλλά στις άλλες είναι μόλις 1 ψήφος διαφορά οπότε συνεχίζετε να ψηφίζετε για να βγει πιο αντικειμενικό αποτέλεσμα...
Αχ, με έχετε καταλάβει βρε κορίτσια...

με τρώει η αγωνία

πρέπει κι εγώ να ψηφίσω... το σκέφτομαι 

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Φαντάσου να περάσουμε και στην επόμενη κατηγορία που θα έχει πιο πολλές συμμετοχές ο GandalfΑχ, με έχετε καταλάβει βρε κορίτσια...με τρώει η αγωνία
πρέπει κι εγώ να ψηφίσω... το σκέφτομαι
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τελειωσαν τα babies σωστα? Μετα ποια κατηγορια ηλικιας παιζει?
Ακριβως πες μας απο ....εως........

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Λοιπόν οι κατηγορίες είναιΜαρια, για να ξεκαθαρισουμε λιγο τις ηλικιες...
Τελειωσαν τα babies σωστα? Μετα ποια κατηγορια ηλικιας παιζει?
Ακριβως πες μας απο ....εως........
![]()
0-3 μηνών
3-12 μηνών
1-5 χρόνων
5+
Η πρώτη κατηγορία αν συμφωνείτε λέω να τελειώσει σήμερα,το βραδάκι να σας δείξω και την παρουσίαση των νικητών.Φτιάχνουμε με τον φίλο μου και μια σελίδα για τα γατοκαλλιστέια όπου θα μπαίνουν οι νικητές

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ ωραιες οι κατηγοριες...Λοιπόν οι κατηγορίες είναι
0-3 μηνών
3-12 μηνών
1-5 χρόνων
5+
Η πρώτη κατηγορία αν συμφωνείτε λέω να τελειώσει σήμερα,το βραδάκι να σας δείξω και την παρουσίαση των νικητών.Φτιάχνουμε με τον φίλο μου και μια σελίδα για τα γατοκαλλιστέια όπου θα μπαίνουν οι νικητές![]()
Ομως καλο ειναι παιδια τελικα νομιζω να βαζουμε προσφατες φωτογραφιες που να αντιπροσωπευουν τη σημερινη ηλικια τους...

Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
πολυ ωραιες οι κατηγοριες...
Ομως καλο ειναι παιδια τελικα νομιζω να βαζουμε προσφατες φωτογραφιες που να αντιπροσωπευουν τη σημερινη ηλικια τους...![]()
Αν προκύψει θέμα, εγώ δεν έχω πρόβλημα
Επειδή ο Gandalf είναι σε άλλη κατηγορία, Μαρία, μπορείς να τον αποσύρεις
Θα "παίξουμε" στην επόμενη φάση
staman2
Περιβόητο μέλος
Πολύ ωραία!!!! Κατανοητόν!!!!Λοιπόν οι κατηγορίες είναι
0-3 μηνών
3-12 μηνών
1-5 χρόνων
5+
Η πρώτη κατηγορία αν συμφωνείτε λέω να τελειώσει σήμερα,το βραδάκι να σας δείξω και την παρουσίαση των νικητών.Φτιάχνουμε με τον φίλο μου και μια σελίδα για τα γατοκαλλιστέια όπου θα μπαίνουν οι νικητές![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μα ειπαμε καλε ο Gandalf ειναι μεσαΑν προκύψει θέμα, εγώ δεν έχω πρόβλημαΕπειδή ο Gandalf είναι σε άλλη κατηγορία, Μαρία, μπορείς να τον αποσύρεις
![]()

απλα υπαρχουν πολλες Bebe φωτο που θα μπορουσαν να βαλουν πολλοι...και περιμεναν τις αλλες κατηγοριες 
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι βρε άλλωστε κι ο Σεβαχουλης μου είναι τώρα μόλις 1 έτους πριν 6 μέρες έγινε. Αλλα θα τον παίξωπολυ ωραιες οι κατηγοριες...
Ομως καλο ειναι παιδια τελικα νομιζω να βαζουμε προσφατες φωτογραφιες που να αντιπροσωπευουν τη σημερινη ηλικια τους...![]()
στην κατηγορία 1-5 που θα παίξει και ο Πέρσης και η Νάλα.
Πότε είναι αυτη η κατηγορία αλήθεια???
ενημερώστε μας για να μην την χάσουμε

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι από εδώ και πέρα καλό θα είναι να διαγωνίζεται το κάθε γατάκι στην κατηγορία ανάλογα με την ηλικία του γιατί αλλιώς θα γίνει μπέρδεμα.πολυ ωραιες οι κατηγοριες...
Έχουμε ακόμα ισοψηφίες όμως οπότε συνεχίζετε να ψηφίζετε...
τελικά είναι μάχη στήθος με στήθος 

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Αν όλα πάνε καλά και τελειώσει σήμερα η ψηφοφορία για τα μωράκια από αύριο ξεκινάμε για την επόμενη 3-12 μηνών,οπότε αρχίστε να προτείνετε υποκατηγορίες που θα έχει αυτή η ηλικία να διαλλέξουμε τις επικρατέστερεςΝαι βρε άλλωστε κι ο Σεβαχουλης μου είναι τώρα μόλις 1 έτους πριν 6 μέρες έγινε. Αλλα θα τον παίξωστην κατηγορία 1-5 που θα παίξει και ο Πέρσης και η Νάλα.
Πότε είναι αυτη η κατηγορία αλήθεια???
ενημερώστε μας για να μην την χάσουμε
![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Δεν θα τον αποσύρω έτσι και αλλιώς άντρας είναι όσο και να μεγαλώσει μυαλό μωρού θα έχειΑν προκύψει θέμα, εγώ δεν έχω πρόβλημαΕπειδή ο Gandalf είναι σε άλλη κατηγορία, Μαρία, μπορείς να τον αποσύρεις
![]()

απλά από εδώ και πέρα τα όρια θα είναι πιο αυστηρά για να παίρνει ο καθένας μέρος εκεί που πρέπει
Melini
Διάσημο μέλος
Αν όλα πάνε καλά και τελειώσει σήμερα η ψηφοφορία για τα μωράκια από αύριο ξεκινάμε για την επόμενη 3-12 μηνών,οπότε αρχίστε να προτείνετε υποκατηγορίες που θα έχει αυτή η ηλικία να διαλλέξουμε τις επικρατέστερες![]()
Εμένα μου άρεσε η κατηγορία "Γατιά στα κάγκελα" Προτείνω Mr. και Miss Ριψοκίνδυνος/η

Η κατηγορία "Υπναράς" και "Φωτογένεια" πρέπει να παίξει σε όλες τις ηλικιακές ομάδες
Έπίσης λέω να βάλουμε και Mr. και Miss Τσαχπίνης/α
Εχω προτείνει και κατηγορία "Ουρά" πιο πάνω, που επίσης μπορεί να παίξει σε όλες τις ηλικίες...
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπον εδώ η ψήφος πάει στον Gandalf (αντε για να μη σας πω με βάση το δέκα πως βάζω 3,333333333 στον καθένα!) Με αρρωστήσατε πάλι..!
Μiss baby φωτογένεια > Grace
Baby μαμάκιας > tiramisu
Baby υπναράς > Pastel
Miss baby υπναρού > Fivi
Baby φωκάκι > Pastel
Baby πειραχτήρι (ελλειψη της Mocca) > Μaya
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool