ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Scotish λεγεται...Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω![]()

παρηγοριεμαι τωρα εγω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Miss ριψοκίνδυνη δεν έχουμε καμιά συμμετοχή...Στα αγοράκια τώρα:
έχουμε mister φωτογένεια,mister Γοης,mister υπναράς.Στις κατηγορίες τις άλλες τοφαλάκι και ριψοκίνδυνος έχουμε μόνο μία επιλογή χρειαζόμαστε και άλλες για να ισχύσουν

Αυτά μέχρι τώρα...

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
θα περιμένω μέχρι το βράδυ για να έχουν μαζευτεί όλες οι συμμετοχές ακόμα λείπουν μερικές...και μην με λες κυρία Μαρία!!Κυρια Μαρια το ανοιξατε το θεμα?![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Αντε βρε παιδια βαλτε ακομα μια πιπινου?

Melini
Διάσημο μέλος
'Λοιπόν σας ενημερώνω λίγο για τις κατηγορίες<:Μέχρι στιγμής ισχύει η Miss Υπναρού-Miss Ουρά και Μiss Φωτογένεια.Στην κατηγορία miss Πιπίνι έχουμε μόνο την Σεμέλη και χρειάζομαι ακόμα 1 τουλάχιστον για να βγει νικήτρια,καμιά δεν θέλει να τα βάλει μαζί της;;Miss ριψοκίνδυνη δεν έχουμε καμιά συμμετοχή...
Στα αγοράκια τώρα:
έχουμε mister φωτογένεια,mister Γοης,mister υπναράς.Στις κατηγορίες τις άλλες τοφαλάκι και ριψοκίνδυνος έχουμε μόνο μία επιλογή χρειαζόμαστε και άλλες για να ισχύσουν
Αυτά μέχρι τώρα...![]()
Και Mister Ουρά, κυρία Μαρία!!!
Λέτε να μην υπάρξει άλλη συμμετοχή και να βάλουμε το Σεμελίνι και το Gandalf μαζί; Αυτό θα ειναι ενδιαφέρον φιλενάδα Γιούλη...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κιουρια μου δεχθηκαμε την παραβιαση σας στο πρωτο μερος αλλα αλλη δεν δεχομεθα'
Και Mister Ουρά, κυρία Μαρία!!!![]()
Λέτε να μην υπάρξει άλλη συμμετοχή και να βάλουμε το Σεμελίνι και το Gandalf μαζί; Αυτό θα ειναι ενδιαφέρον φιλενάδα Γιούλη...![]()

Μαρια μπορω να βαλω εκ μερους καποιου αλλου μελους μια φωτο?

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
βάλε ναι αρκεί να μην την πειράζει που δεν νομίζω..κιουρια μου δεχθηκαμε την παραβιαση σας στο πρωτο μερος αλλα αλλη δεν δεχομεθα
Μαρια μπορω να βαλω εκ μερους καποιου αλλου μελους μια φωτο?![]()
συμμετοχές θα μαζέυω όσο βλέπω οτι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι αν υπάρχουν αρκετοί θα το κρατήσουμε και σκ εννοείταιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
κιουρια μου δεχθηκαμε την παραβιαση σας στο πρωτο μερος αλλα αλλη δεν δεχομεθα
Μαρια μπορω να βαλω εκ μερους καποιου αλλου μελους μια φωτο?![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι και mister ουρά κυρία Μελίνα'
Και Mister Ουρά, κυρία Μαρία!!!![]()
Λέτε να μην υπάρξει άλλη συμμετοχή και να βάλουμε το Σεμελίνι και το Gandalf μαζί; Αυτό θα ειναι ενδιαφέρον φιλενάδα Γιούλη...![]()
το ξέχασα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
με την αδεια του πανταβάλε ναι αρκεί να μην την πειράζει που δεν νομίζω..συμμετοχές θα μαζέυω όσο βλέπω οτι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι αν υπάρχουν αρκετοί θα το κρατήσουμε και σκ εννοείται
ευχαριστω
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Για την ακρίβεια scotish fold.Scotish λεγεται...![]()
Απο τα διπλωμένα αυτιά βγαίνει.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι ναι! ΜπραβοΓια την ακρίβεια scotish fold.
Απο τα διπλωμένα αυτιά βγαίνει.
και εμενα κατι μου ελειπε...

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην κατηγορία miss ριψοκίνδυνη πιάνεται η "miss έτοιμη να σκάσει"??Λοιπόν σας ενημερώνω λίγο για τις κατηγορίες<:Μέχρι στιγμής ισχύει η Miss Υπναρού-Miss Ουρά και Μiss Φωτογένεια.Στην κατηγορία miss Πιπίνι έχουμε μόνο την Σεμέλη και χρειάζομαι ακόμα 1 τουλάχιστον για να βγει νικήτρια,καμιά δεν θέλει να τα βάλει μαζί της;;Miss ριψοκίνδυνη δεν έχουμε καμιά συμμετοχή...
Στα αγοράκια τώρα:
Αυτά μέχρι τώρα...![]()

Πλάκα κάνω .δεν νομίζω ότι μετράει.
Συνημμένα
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Στην κατηγορία miss ριψοκίνδυνη πιάνεται η "miss έτοιμη να σκάσει"??![]()
Πλάκα κάνω .δεν νομίζω ότι μετράει.
![]()

το κάνει και η δικιά μου αυτό...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Όπως καταλαβαίνεις εδώ και καιρό μου έχει φύγει η κατοχή του μαξιλαριούτο κάνει και η δικιά μου αυτό...
και της πλευράς που προτιμώ
.Με έχουν εκπαιδεύσει

και από όποια πλευρά με βάλουν κάθομαι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο....

Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
και για mister Γόης του πάει πάντος,έχει το θανατηφόρο το βλέμμαΟ παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO.
Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο....
Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα
![]()
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool