Γατοκαλλιστεία

μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf:P:P
Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη...
ναι Σεμελάκι με Gandalf...δεν πάει,είχαμε πει στα μωράκια για υπναρούδικα να τα συγχωνεύσουμε γιατί δεν είχαμε κοριτσάκια αλλά για πιπίνι τι να συγχωνεύσεις;;:confused::confused::confused::hmm:πρέπει να βρούμε επειγόντως πιπίνι!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up::up::up: Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα :lol::lol:
Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο:D
αυτο ειναι το νοημα των καλλιστειων....αυτο αλλωστε διαρκει περισσοτερο...το αποτελεσμα, ειναι μιας στιγμης χαρα;):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα;

Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα;
όχι ακόμα περιμένω να μαζευτούν πρώτα όλες οι συμμετοχές για να τις συγκεντρώσω όλες μαζί να τις βλέπετε να ψηφίζετε...

ναι Σεμελάκι με Gandalf...δεν πάει,είχαμε πει στα μωράκια για υπναρούδικα να τα συγχωνεύσουμε γιατί δεν είχαμε κοριτσάκια αλλά για πιπίνι τι να συγχωνεύσεις;;:confused::confused::confused::hmm:πρέπει να βρούμε επειγόντως πιπίνι!!:P

Να κάνω εγώ το πιπίνι;
Μελίνι vs Σεμελίνι
:lol::lol::lol:

Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα;
5-12 μηνων..

:lol::lol::lol:εισαι και Tabby? μη μου πεις:lol:

Ναι καλέ!! Κάτι ρυτιδούλες που έχω στο κούτελο μετράνε; (Κατά τα άλλα πάω για πιπίνι :lol::lol:

Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.:confused:Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα;:mad::mad::mad:

οκ, θα είμαστε stand by για την ψηφοφορία.Καλή επιτυχία σε όλους, τα γατάκια σας είναι υπέροχα και πολύ εντυπωσιακά. Εμείς αν και outsiders ελπίζουμε να μας τιμήσετε.

Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.:confused:Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα;:mad::mad::mad:
τα παραπονα σας στη διοργανωτρια....
με ρωτησες και σου απαντησα:P

τα παραπονα σας στη διοργανωτρια....
με ρωτησες και σου απαντησα:P
Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Δικό μου το λάθος:redface:,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης.

Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα!

Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη:lol:

6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;;

Ουφφ μεγάλο καημό έχω...
Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε!

Miss υπναρου
100_1835-1.jpg

μις φωτογενεια
100_1762.jpg

100_1857.jpg

Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη)
100_1926.jpg
Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!!:)

Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό;:hmm:

Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους;
Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!!:lol:
Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν !
:lol:

C:%5CDocuments%20and%20Settings%5CDelenikas%5CMy%20Documents%5CLetta%27s%20Folder%5C%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%5CMY%20Motorola%5CCats%5Cbebas%20babies%5Cmama.jpg
attachment.php
attachment.php

Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς.
Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα?
!!!!!!!!!!:up:

Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει
ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει

Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ
Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ!:):lol:

Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο
Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100:lol:

καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι
:):hmm::lol:

ΜΙστερ ριψοκινδυνος

193.jpg
Θεϊκή φωτο!:up:
λεες????
mister φωτογενεια λοιπον:
IMG_0174.jpg

DSC03625.jpg
Αγάπη μου εσύ!!!!!!!:):):up:

Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση
Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!!:)

Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!!:)
Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν:lol:

Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές...:cool:

Συνημμένα

• 100_1926.jpg
    100_1926.jpg
    105,6 KB · Εμφανίσεις: 19
Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν:lol:

Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές...:cool:
Νουνου μονο εναααα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back