elvenstar
Επιφανές μέλος
Α μπραβο τηλέφωνο αμεσως!!!!Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι Σεμελάκι με Gandalf...δεν πάει,είχαμε πει στα μωράκια για υπναρούδικα να τα συγχωνεύσουμε γιατί δεν είχαμε κοριτσάκια αλλά για πιπίνι τι να συγχωνεύσεις;;μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf
Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη...

πρέπει να βρούμε επειγόντως πιπίνι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο ειναι το νοημα των καλλιστειων....αυτο αλλωστε διαρκει περισσοτερο...το αποτελεσμα, ειναι μιας στιγμης χαραΕλα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα
Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
όχι ακόμα περιμένω να μαζευτούν πρώτα όλες οι συμμετοχές για να τις συγκεντρώσω όλες μαζί να τις βλέπετε να ψηφίζετε...Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα;
Melini
Διάσημο μέλος
ναι Σεμελάκι με Gandalf...δεν πάει,είχαμε πει στα μωράκια για υπναρούδικα να τα συγχωνεύσουμε γιατί δεν είχαμε κοριτσάκια αλλά για πιπίνι τι να συγχωνεύσεις;;πρέπει να βρούμε επειγόντως πιπίνι!!
![]()
Να κάνω εγώ το πιπίνι;
Μελίνι vs Σεμελίνι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
5-12 μηνων..Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να κάνω εγώ το πιπίνι;
Μελίνι vs Σεμελίνι
![]()

εισαι και Tabby? μη μου πεις
Melini
Διάσημο μέλος
εισαι και Tabby? μη μου πεις
![]()
Ναι καλέ!! Κάτι ρυτιδούλες που έχω στο κούτελο μετράνε; (Κατά τα άλλα πάω για πιπίνι

moukelis
Επιφανές μέλος
Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.5-12 μηνων..
Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα;

starter
Δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τα παραπονα σας στη διοργανωτρια....Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα;
![]()
με ρωτησες και σου απαντησα

moukelis
Επιφανές μέλος
Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;τα παραπονα σας στη διοργανωτρια....
με ρωτησες και σου απαντησα![]()

starter
Δραστήριο μέλος
Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα;
![]()
Δικό μου το λάθος
,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα!Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη

staman2
Περιβόητο μέλος
Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε!6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;;
Ουφφ μεγάλο καημό έχω...
Miss υπναρου
Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!!![]()
μις φωτογενεια
![]()
![]()
Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη)
![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!!Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους;

Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν !

!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς.
Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα?

Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ!Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει
ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει
Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ

Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο

καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι

Θεϊκή φωτο!ΜΙστερ ριψοκινδυνος
![]()

Αγάπη μου εσύ!!!!!!!λεες????
mister φωτογενεια λοιπον:![]()
![]()

Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!!Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουνΝαι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!!![]()

Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές...

Συνημμένα
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Νουνου μονο εναααα!!!!Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν
Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool