elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η elvenstar: #601 03-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Click για ανάπτυξη... Α μπραβο τηλέφωνο αμεσως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η Μαρία Γάτσιου: #602 03-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Click για ανάπτυξη... ναι Σεμελάκι με Gandalf...δεν πάει,είχαμε πει στα μωράκια για υπναρούδικα να τα συγχωνεύσουμε γιατί δεν είχαμε κοριτσάκια αλλά για πιπίνι τι να συγχωνεύσεις;;πρέπει να βρούμε επειγόντως πιπίνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #603 03-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το νοημα των καλλιστειων....αυτο αλλωστε διαρκει περισσοτερο...το αποτελεσμα, ειναι μιας στιγμης χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η moukelis έγραψε: #604 03-07-09 14:31 Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η Μαρία Γάτσιου: #605 03-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από starter: Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Click για ανάπτυξη... όχι ακόμα περιμένω να μαζευτούν πρώτα όλες οι συμμετοχές για να τις συγκεντρώσω όλες μαζί να τις βλέπετε να ψηφίζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #606 03-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι Σεμελάκι με Gandalf...δεν πάει,είχαμε πει στα μωράκια για υπναρούδικα να τα συγχωνεύσουμε γιατί δεν είχαμε κοριτσάκια αλλά για πιπίνι τι να συγχωνεύσεις;;πρέπει να βρούμε επειγόντως πιπίνι!! Click για ανάπτυξη... Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #607 03-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα; Click για ανάπτυξη... 5-12 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #608 03-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Click για ανάπτυξη... εισαι και Tabby? μη μου πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #609 03-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι και Tabby? μη μου πεις Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ!! Κάτι ρυτιδούλες που έχω στο κούτελο μετράνε; (Κατά τα άλλα πάω για πιπίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #610 03-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5-12 μηνων.. Click για ανάπτυξη... Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η starter έγραψε: #611 03-07-09 14:43 οκ, θα είμαστε stand by για την ψηφοφορία.Καλή επιτυχία σε όλους, τα γατάκια σας είναι υπέροχα και πολύ εντυπωσιακά. Εμείς αν και outsiders ελπίζουμε να μας τιμήσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #612 03-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #613 03-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Click για ανάπτυξη... Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η starter έγραψε: #614 03-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... Δικό μου το λάθος,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #615 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Click για ανάπτυξη... Α μπραβο τηλέφωνο αμεσως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η Μαρία Γάτσιου: #602 03-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Click για ανάπτυξη... ναι Σεμελάκι με Gandalf...δεν πάει,είχαμε πει στα μωράκια για υπναρούδικα να τα συγχωνεύσουμε γιατί δεν είχαμε κοριτσάκια αλλά για πιπίνι τι να συγχωνεύσεις;;πρέπει να βρούμε επειγόντως πιπίνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #603 03-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το νοημα των καλλιστειων....αυτο αλλωστε διαρκει περισσοτερο...το αποτελεσμα, ειναι μιας στιγμης χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η moukelis έγραψε: #604 03-07-09 14:31 Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η Μαρία Γάτσιου: #605 03-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από starter: Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Click για ανάπτυξη... όχι ακόμα περιμένω να μαζευτούν πρώτα όλες οι συμμετοχές για να τις συγκεντρώσω όλες μαζί να τις βλέπετε να ψηφίζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #606 03-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι Σεμελάκι με Gandalf...δεν πάει,είχαμε πει στα μωράκια για υπναρούδικα να τα συγχωνεύσουμε γιατί δεν είχαμε κοριτσάκια αλλά για πιπίνι τι να συγχωνεύσεις;;πρέπει να βρούμε επειγόντως πιπίνι!! Click για ανάπτυξη... Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #607 03-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα; Click για ανάπτυξη... 5-12 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #608 03-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Click για ανάπτυξη... εισαι και Tabby? μη μου πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #609 03-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι και Tabby? μη μου πεις Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ!! Κάτι ρυτιδούλες που έχω στο κούτελο μετράνε; (Κατά τα άλλα πάω για πιπίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #610 03-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5-12 μηνων.. Click για ανάπτυξη... Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η starter έγραψε: #611 03-07-09 14:43 οκ, θα είμαστε stand by για την ψηφοφορία.Καλή επιτυχία σε όλους, τα γατάκια σας είναι υπέροχα και πολύ εντυπωσιακά. Εμείς αν και outsiders ελπίζουμε να μας τιμήσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #612 03-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #613 03-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Click για ανάπτυξη... Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η starter έγραψε: #614 03-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... Δικό μου το λάθος,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #615 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Click για ανάπτυξη... ναι Σεμελάκι με Gandalf...δεν πάει,είχαμε πει στα μωράκια για υπναρούδικα να τα συγχωνεύσουμε γιατί δεν είχαμε κοριτσάκια αλλά για πιπίνι τι να συγχωνεύσεις;;πρέπει να βρούμε επειγόντως πιπίνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #603 03-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το νοημα των καλλιστειων....αυτο αλλωστε διαρκει περισσοτερο...το αποτελεσμα, ειναι μιας στιγμης χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η moukelis έγραψε: #604 03-07-09 14:31 Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η Μαρία Γάτσιου: #605 03-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από starter: Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Click για ανάπτυξη... όχι ακόμα περιμένω να μαζευτούν πρώτα όλες οι συμμετοχές για να τις συγκεντρώσω όλες μαζί να τις βλέπετε να ψηφίζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #606 03-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι Σεμελάκι με Gandalf...δεν πάει,είχαμε πει στα μωράκια για υπναρούδικα να τα συγχωνεύσουμε γιατί δεν είχαμε κοριτσάκια αλλά για πιπίνι τι να συγχωνεύσεις;;πρέπει να βρούμε επειγόντως πιπίνι!! Click για ανάπτυξη... Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #607 03-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα; Click για ανάπτυξη... 5-12 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #608 03-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Click για ανάπτυξη... εισαι και Tabby? μη μου πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #609 03-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι και Tabby? μη μου πεις Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ!! Κάτι ρυτιδούλες που έχω στο κούτελο μετράνε; (Κατά τα άλλα πάω για πιπίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #610 03-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5-12 μηνων.. Click για ανάπτυξη... Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η starter έγραψε: #611 03-07-09 14:43 οκ, θα είμαστε stand by για την ψηφοφορία.Καλή επιτυχία σε όλους, τα γατάκια σας είναι υπέροχα και πολύ εντυπωσιακά. Εμείς αν και outsiders ελπίζουμε να μας τιμήσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #612 03-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #613 03-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Click για ανάπτυξη... Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η starter έγραψε: #614 03-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... Δικό μου το λάθος,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #615 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το νοημα των καλλιστειων....αυτο αλλωστε διαρκει περισσοτερο...το αποτελεσμα, ειναι μιας στιγμης χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η moukelis έγραψε: #604 03-07-09 14:31 Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η Μαρία Γάτσιου: #605 03-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από starter: Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Click για ανάπτυξη... όχι ακόμα περιμένω να μαζευτούν πρώτα όλες οι συμμετοχές για να τις συγκεντρώσω όλες μαζί να τις βλέπετε να ψηφίζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #606 03-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι Σεμελάκι με Gandalf...δεν πάει,είχαμε πει στα μωράκια για υπναρούδικα να τα συγχωνεύσουμε γιατί δεν είχαμε κοριτσάκια αλλά για πιπίνι τι να συγχωνεύσεις;;πρέπει να βρούμε επειγόντως πιπίνι!! Click για ανάπτυξη... Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #607 03-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα; Click για ανάπτυξη... 5-12 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #608 03-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Click για ανάπτυξη... εισαι και Tabby? μη μου πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #609 03-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι και Tabby? μη μου πεις Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ!! Κάτι ρυτιδούλες που έχω στο κούτελο μετράνε; (Κατά τα άλλα πάω για πιπίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #610 03-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5-12 μηνων.. Click για ανάπτυξη... Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η starter έγραψε: #611 03-07-09 14:43 οκ, θα είμαστε stand by για την ψηφοφορία.Καλή επιτυχία σε όλους, τα γατάκια σας είναι υπέροχα και πολύ εντυπωσιακά. Εμείς αν και outsiders ελπίζουμε να μας τιμήσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #612 03-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #613 03-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Click για ανάπτυξη... Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η starter έγραψε: #614 03-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... Δικό μου το λάθος,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #615 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η Μαρία Γάτσιου: #605 03-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από starter: Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Click για ανάπτυξη... όχι ακόμα περιμένω να μαζευτούν πρώτα όλες οι συμμετοχές για να τις συγκεντρώσω όλες μαζί να τις βλέπετε να ψηφίζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #606 03-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι Σεμελάκι με Gandalf...δεν πάει,είχαμε πει στα μωράκια για υπναρούδικα να τα συγχωνεύσουμε γιατί δεν είχαμε κοριτσάκια αλλά για πιπίνι τι να συγχωνεύσεις;;πρέπει να βρούμε επειγόντως πιπίνι!! Click για ανάπτυξη... Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #607 03-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα; Click για ανάπτυξη... 5-12 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #608 03-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Click για ανάπτυξη... εισαι και Tabby? μη μου πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #609 03-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι και Tabby? μη μου πεις Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ!! Κάτι ρυτιδούλες που έχω στο κούτελο μετράνε; (Κατά τα άλλα πάω για πιπίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #610 03-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5-12 μηνων.. Click για ανάπτυξη... Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η starter έγραψε: #611 03-07-09 14:43 οκ, θα είμαστε stand by για την ψηφοφορία.Καλή επιτυχία σε όλους, τα γατάκια σας είναι υπέροχα και πολύ εντυπωσιακά. Εμείς αν και outsiders ελπίζουμε να μας τιμήσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #612 03-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #613 03-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Click για ανάπτυξη... Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η starter έγραψε: #614 03-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... Δικό μου το λάθος,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #615 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από starter: Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Click για ανάπτυξη... όχι ακόμα περιμένω να μαζευτούν πρώτα όλες οι συμμετοχές για να τις συγκεντρώσω όλες μαζί να τις βλέπετε να ψηφίζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #606 03-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι Σεμελάκι με Gandalf...δεν πάει,είχαμε πει στα μωράκια για υπναρούδικα να τα συγχωνεύσουμε γιατί δεν είχαμε κοριτσάκια αλλά για πιπίνι τι να συγχωνεύσεις;;πρέπει να βρούμε επειγόντως πιπίνι!! Click για ανάπτυξη... Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #607 03-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα; Click για ανάπτυξη... 5-12 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #608 03-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Click για ανάπτυξη... εισαι και Tabby? μη μου πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #609 03-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι και Tabby? μη μου πεις Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ!! Κάτι ρυτιδούλες που έχω στο κούτελο μετράνε; (Κατά τα άλλα πάω για πιπίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #610 03-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5-12 μηνων.. Click για ανάπτυξη... Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η starter έγραψε: #611 03-07-09 14:43 οκ, θα είμαστε stand by για την ψηφοφορία.Καλή επιτυχία σε όλους, τα γατάκια σας είναι υπέροχα και πολύ εντυπωσιακά. Εμείς αν και outsiders ελπίζουμε να μας τιμήσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #612 03-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #613 03-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Click για ανάπτυξη... Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η starter έγραψε: #614 03-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... Δικό μου το λάθος,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #615 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι Σεμελάκι με Gandalf...δεν πάει,είχαμε πει στα μωράκια για υπναρούδικα να τα συγχωνεύσουμε γιατί δεν είχαμε κοριτσάκια αλλά για πιπίνι τι να συγχωνεύσεις;;πρέπει να βρούμε επειγόντως πιπίνι!! Click για ανάπτυξη... Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #607 03-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα; Click για ανάπτυξη... 5-12 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #608 03-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Click για ανάπτυξη... εισαι και Tabby? μη μου πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #609 03-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι και Tabby? μη μου πεις Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ!! Κάτι ρυτιδούλες που έχω στο κούτελο μετράνε; (Κατά τα άλλα πάω για πιπίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #610 03-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5-12 μηνων.. Click για ανάπτυξη... Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η starter έγραψε: #611 03-07-09 14:43 οκ, θα είμαστε stand by για την ψηφοφορία.Καλή επιτυχία σε όλους, τα γατάκια σας είναι υπέροχα και πολύ εντυπωσιακά. Εμείς αν και outsiders ελπίζουμε να μας τιμήσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #612 03-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #613 03-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Click για ανάπτυξη... Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η starter έγραψε: #614 03-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... Δικό μου το λάθος,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #615 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα; Click για ανάπτυξη... 5-12 μηνων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #608 03-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Click για ανάπτυξη... εισαι και Tabby? μη μου πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #609 03-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι και Tabby? μη μου πεις Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ!! Κάτι ρυτιδούλες που έχω στο κούτελο μετράνε; (Κατά τα άλλα πάω για πιπίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #610 03-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5-12 μηνων.. Click για ανάπτυξη... Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η starter έγραψε: #611 03-07-09 14:43 οκ, θα είμαστε stand by για την ψηφοφορία.Καλή επιτυχία σε όλους, τα γατάκια σας είναι υπέροχα και πολύ εντυπωσιακά. Εμείς αν και outsiders ελπίζουμε να μας τιμήσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #612 03-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #613 03-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Click για ανάπτυξη... Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η starter έγραψε: #614 03-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... Δικό μου το λάθος,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #615 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να κάνω εγώ το πιπίνι; Μελίνι vs Σεμελίνι Click για ανάπτυξη... εισαι και Tabby? μη μου πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #609 03-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι και Tabby? μη μου πεις Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ!! Κάτι ρυτιδούλες που έχω στο κούτελο μετράνε; (Κατά τα άλλα πάω για πιπίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #610 03-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5-12 μηνων.. Click για ανάπτυξη... Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η starter έγραψε: #611 03-07-09 14:43 οκ, θα είμαστε stand by για την ψηφοφορία.Καλή επιτυχία σε όλους, τα γατάκια σας είναι υπέροχα και πολύ εντυπωσιακά. Εμείς αν και outsiders ελπίζουμε να μας τιμήσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #612 03-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #613 03-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Click για ανάπτυξη... Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η starter έγραψε: #614 03-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... Δικό μου το λάθος,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #615 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι και Tabby? μη μου πεις Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ!! Κάτι ρυτιδούλες που έχω στο κούτελο μετράνε; (Κατά τα άλλα πάω για πιπίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #610 03-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5-12 μηνων.. Click για ανάπτυξη... Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η starter έγραψε: #611 03-07-09 14:43 οκ, θα είμαστε stand by για την ψηφοφορία.Καλή επιτυχία σε όλους, τα γατάκια σας είναι υπέροχα και πολύ εντυπωσιακά. Εμείς αν και outsiders ελπίζουμε να μας τιμήσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #612 03-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #613 03-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Click για ανάπτυξη... Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η starter έγραψε: #614 03-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... Δικό μου το λάθος,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #615 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5-12 μηνων.. Click για ανάπτυξη... Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η starter έγραψε: #611 03-07-09 14:43 οκ, θα είμαστε stand by για την ψηφοφορία.Καλή επιτυχία σε όλους, τα γατάκια σας είναι υπέροχα και πολύ εντυπωσιακά. Εμείς αν και outsiders ελπίζουμε να μας τιμήσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #612 03-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #613 03-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Click για ανάπτυξη... Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η starter έγραψε: #614 03-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... Δικό μου το λάθος,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #615 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ, θα είμαστε stand by για την ψηφοφορία.Καλή επιτυχία σε όλους, τα γατάκια σας είναι υπέροχα και πολύ εντυπωσιακά. Εμείς αν και outsiders ελπίζουμε να μας τιμήσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #612 03-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #613 03-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Click για ανάπτυξη... Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η starter έγραψε: #614 03-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... Δικό μου το λάθος,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #615 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #613 03-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Click για ανάπτυξη... Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η starter έγραψε: #614 03-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... Δικό μου το λάθος,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #615 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα παραπονα σας στη διοργανωτρια.... με ρωτησες και σου απαντησα Click για ανάπτυξη... Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η starter έγραψε: #614 03-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... Δικό μου το λάθος,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #615 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου η μια απο τις τελευταιες συμμετοχες ηταν τεσσαρων.Γιουλη κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα; Click για ανάπτυξη... Δικό μου το λάθος,είμαστε μεσα με τέλη Φεβρουαρίου γεννημένη γιατί μας βρήκαν και δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά αν μπορούμε λόγω αμφιβολιών να συμμετέχουμε, αλλίως κρατήστε μόνο την υποψηφιότητα της Νεφέλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #615 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαζεις και γλωσσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ε...αυτην ειχα προχειρη αυτην εβγαλα! Που εισαι μαρη Μαρια να βαλεις ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #616 03-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: 6,5 μηνών ειναι αλλά πως να την τεντώσω με νάζι όταν της λείπει μέλος ε;;;; Βάζεις εναν αναπηρο μαζι με το Νικο τον Παπαδάκη στην ίδια πασαρέλα ;;;; Ουφφ μεγάλο καημό έχω... Click για ανάπτυξη... Mην ακουω τέτοια!!!!!!!!!! Βάλε αμέσως το παιδί σου να το θαυμάσουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Miss υπναρου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: μις φωτογενεια Μις ουρα(σορρυ που ειναι λιγο κουνημενη δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερη) Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου Σάλυ!! Μόλις σε αντίκρυσα ρίγησα πάλι!!! Καλη επιτυχία μωρό μου. Εισαι το άλλο μου μισό και το ξέρεις.! Σ΄αγαπώ πολύ. Πέρσης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η elvenstar: #617 03-07-09 14:51 Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια κ δεν είναι επίσημος ο διαγωνισμός γίνεται να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί ώστε να μπουν κ αυτά τα γατάκια που δεν είχαν την ευκαιρία στον προηγούμενο διαγωνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #618 03-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να μπούμε στην επόμενη κατηγορία κι εχουμε εμεις υποψηφίους τέτοιους!! Αλλα σ΄αυτη την κατηγορία πρέπει να βάλουμε και άλλη μια.: Miss Mr μαμάκιας. Ξέρω έναν ! Αρχική Δημοσίευση από Felice: Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς. Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα? Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σ' αυτή εδώ πρέπει να την ψηφίσουμε κ για μις γατομοντέλο κάνει ακόμα κ το χαρακτηριστικό σταύρωμα των ποδιών όταν περπατάει Oοοου ντιαρ δατς ινπασιμπλ γιου σπικ σπλεντιτ Click για ανάπτυξη... Ναι η αγάπη μου!!! Δικιο έχεις Λενιώ! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γιούλη εδώ βάζετε όσες θέλετε να ''ψήσετε'' και τους ψηφοφόρους(με μέτρο πάντα) εγώ στο άλλο θέμα θα βάλω μία όμως από κάθε υποψήφιο Click για ανάπτυξη... Ακριβώς γιατι εγω πχ μπορει να θέλω να βάλω 100 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: καλά οκ ας το κάνουμε έτσι καλύτερα(πρέπει να ακούω και την μάνατζερ μου)2-3 φωτογραφίες το πολύ για να είμαστε δίκαιοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ΜΙστερ ριψοκινδυνος Click για ανάπτυξη... Θεϊκή φωτο! Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #619 03-07-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1926.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 29 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. θυμάσαι Έλενα την ουρά του Μούψη στην έκθεση? τέλειος ο άτιμος!!! Click για ανάπτυξη... Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η kounelaki: #620 03-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές... Click για ανάπτυξη... Νουνου μονο εναααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.