Melini
Διάσημο μέλος
Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO.
Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο....
Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα
Φτου σου!!!

Τι έγινε Γιουλάκο; Φοβήθηκες ότι το Σεμελάκι θα χάσει και κατέβασες το... βαρύ πυροβολικό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
To ξερω γιαυτο εγραψα ΗΤΑΝ γαλαξιας!γεια σου Κουνελάκι,
ναι, εγώ μένω στα 3 αστέρια κοντά.Που λες ο Γαλαξίας πάει, φέτος έγινε Βερόπουλος.
Εσύ πως πήγες Ρεθυμνο? Αχχ!! Κρητη, εχω πάει 4 φορές και θαθελα να πάω άλλες τόσες.
![]()
Αχ ειμαστε πολυ κοντα!Ξερεις που πηγαινα Λυκειο??? Στο 3ο,λιγο πιο κατω σου!
Ρεθυμνο σπουδαζω αλλα κοντευω να γινω μονιμη κατοικος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
πολύ όμορφα..Μιας και δεν ασχολητε κανεις.......,ασχολουμε εγω![]()
ασχολούμαστε βρε και εδώ αλλά ακόμα είμαστε στη φάση των δηλώσεων συμμετοχής,έχουμε καιρό ακόμα μέχρι να βγουν οι νικητές
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;;Βλεπω την τιμησατε τη φωτο μας!Βρε παιδια περασε βαρυ σεβντα το κοπελι και καπνιζε,εστελνε μηνυματα στο γκομενακι να ξαναγυρισει...περασε η ωρα μπηκαν τα τηλεμαρκετινγκ στην TV και τον πηρε ο υπνος.........![]()

starter
Δραστήριο μέλος
Θα θέλαμε να διαγωνιστούμε στην κατηγορία miss υπναρού με την εκπληκτική Κουτσουπίτσα
όπως επίσης και στην κατηγορία miss ριψοκίνδυνη με την ίδια.Να διευκρινήσω οτι η κοπέλα στη φωτογραφία είναι η εφημερεύουσα κτηνίατρος μας κάθε σαββατοκύριακο και η Κουτσουπίτσα τρέμει και φοβάται πάρα μα πάρα πολύ τους κτηνίατρους.Δυόμιση μηνων την κρατούσαμε τρεις για το εμβόλιο οπότε είναι τολμηρή η στάση της.
Στην κατηγορία miss φωτογένεια αν και η φωτογραφία δεν αποδίδει την ομορφιά της ,θα συμμετέχουμε με την γόησα της οικογενείας την μοναδική Νεφέλη.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον GandalfΦτου σου!!!
Τι έγινε Γιουλάκο; Φοβήθηκες ότι το Σεμελάκι θα χάσει και κατέβασες το... βαρύ πυροβολικό;![]()

Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη...
starter
Δραστήριο μέλος
miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264
miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264
miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264
Ευχαριστώ!!!
Melini
Διάσημο μέλος
μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf
Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη...
Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν;

Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ

Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή
Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω απλα σκεφτηκα να αυξησω τις συμμετοχες...Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν;
Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ
Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστήΝα τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες
![]()
τον εβαλα και γοη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλιαΟ παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO.
Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο....
Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα
![]()
![]()

αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους
δεν το είχα προσέξει στην έκθεσηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

θα τη παρω τηλ
Melini
Διάσημο μέλος
Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλιααλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους
δεν το είχα προσέξει στην έκθεση
Ουπς
Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα...Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχίαΕπειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής:
miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264
miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264
miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264
Ευχαριστώ!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδαΟυπςΈνα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα...
Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!!![]()

starter
Δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ετσι Ετσι!!!!και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;;![]()

Melini
Διάσημο μέλος
θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα![]()

Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα 

Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
,