Γατοκαλλιστεία

Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO.
Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο....:)

Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα

Φτου σου!!! :P:P:P
Τι έγινε Γιουλάκο; Φοβήθηκες ότι το Σεμελάκι θα χάσει και κατέβασες το... βαρύ πυροβολικό;:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σου Κουνελάκι:hello:,
ναι, εγώ μένω στα 3 αστέρια κοντά.:) Που λες ο Γαλαξίας πάει, φέτος έγινε Βερόπουλος.
Εσύ πως πήγες Ρεθυμνο? Αχχ!! Κρητη:rolleyes: , εχω πάει 4 φορές και θαθελα να πάω άλλες τόσες.:up::up:
To ξερω γιαυτο εγραψα ΗΤΑΝ γαλαξιας!:lol: Αχ ειμαστε πολυ κοντα!Ξερεις που πηγαινα Λυκειο??? Στο 3ο,λιγο πιο κατω σου!:lol: Ρεθυμνο σπουδαζω αλλα κοντευω να γινω μονιμη κατοικος!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιας και δεν ασχολητε κανεις.......,ασχολουμε εγω:)

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Χωρίς τρςε.jpg
    Χωρίς τρςε.jpg
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 24
Βλεπω την τιμησατε τη φωτο μας!Βρε παιδια περασε βαρυ σεβντα το κοπελι και καπνιζε,εστελνε μηνυματα στο γκομενακι να ξαναγυρισει...περασε η ωρα μπηκαν τα τηλεμαρκετινγκ στην TV και τον πηρε ο υπνος.........:lol:

Μιας και δεν ασχολητε κανεις.......,ασχολουμε εγω:)
πολύ όμορφα..:)ασχολούμαστε βρε και εδώ αλλά ακόμα είμαστε στη φάση των δηλώσεων συμμετοχής,έχουμε καιρό ακόμα μέχρι να βγουν οι νικητές;)

Βλεπω την τιμησατε τη φωτο μας!Βρε παιδια περασε βαρυ σεβντα το κοπελι και καπνιζε,εστελνε μηνυματα στο γκομενακι να ξαναγυρισει...περασε η ωρα μπηκαν τα τηλεμαρκετινγκ στην TV και τον πηρε ο υπνος.........:lol:
και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;;:lol::lol:

Μπορούμε και εμείς να δηλώσουμε συμμετοχή;Είμαστε 4 και 8 μηνων αντίστοιχα.

Θα θέλαμε να διαγωνιστούμε στην κατηγορία miss υπναρού με την εκπληκτική Κουτσουπίτσα

showimage.php

όπως επίσης και στην κατηγορία miss ριψοκίνδυνη με την ίδια.Να διευκρινήσω οτι η κοπέλα στη φωτογραφία είναι η εφημερεύουσα κτηνίατρος μας κάθε σαββατοκύριακο και η Κουτσουπίτσα τρέμει και φοβάται πάρα μα πάρα πολύ τους κτηνίατρους.Δυόμιση μηνων την κρατούσαμε τρεις για το εμβόλιο οπότε είναι τολμηρή η στάση της.
showimage.php

Στην κατηγορία miss φωτογένεια αν και η φωτογραφία δεν αποδίδει την ομορφιά της ,θα συμμετέχουμε με την γόησα της οικογενείας την μοναδική Νεφέλη.
showimage.php

Φτου σου!!! :P:P:P
Τι έγινε Γιουλάκο; Φοβήθηκες ότι το Σεμελάκι θα χάσει και κατέβασες το... βαρύ πυροβολικό;:lol::lol::lol:
μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf:P:P
Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη...

Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής:

miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264

miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264

miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264

Ευχαριστώ!!!

μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf:P:P
Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη...

Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; :blink::hmm:
Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ :rolleyes:
Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή :DΝα τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες :up:

Μουψης = Mr. Γοης :)

IMG_17731_426458.jpg

Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; :blink::hmm:
Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ :rolleyes:
Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή :DΝα τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες :up:
εγω απλα σκεφτηκα να αυξησω τις συμμετοχες...:redface:τον εβαλα και γοη...

Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO.
Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο....:)

Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα

IMG_22061.jpg

IMG_21971_504869.jpg
Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια :lol::lol: αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους :up:δεν το είχα προσέξει στην έκθεση

Μαρη Νεκταριααααααα:lol::lol:θα τη παρω τηλ;)

Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια :lol::lol: αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους :up:δεν το είχα προσέξει στην έκθεση

Ουπς :blink: Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα...
Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!!:lol::lol:

Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής:

miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264

miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264

miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264

Ευχαριστώ!!!
ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία:)

Ουπς :blink: Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα...
Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!!:lol::lol:
θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα;);):D:D

Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα;

θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα;);):D:D

:up::up::up: Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα :lol::lol:
Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back