Γατοκαλλιστεία

ote=Sli8erin;373554]Λογικό είναι γιατί συνήθως συναντάς κ το γατί που την έχει

Κατέβηκε κ το βαρύ πυροβολικό των Κουνακίων φοβερός ο Έλβιν Νεκταρία:up:[/quote]
:lol::lol::lol::lol:Καλό Έλενα είσαι υπέροχη!! Οπως πάντα μας φτιάχνεις το κέφι με το χιουμορ σου!

Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν:lol:
Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές...
Καλά του Μούψη την ουρά λίγο δύσκολα την ξεχνάς... εγώ τουλάχιστον έχω μείνει αναυδη απο τα σκέρτσα που κάνει!!!:up:
Οσο δε για τις περσικές... Η ουρά του Μούψη ξεπερνά ΚΑΘΕ περσική ουρά
:up::up::up::up::lol:

Καλέ ΤΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!:up: :up: Πεθαίνω! πω πω να τον είχα να του τα τράβαγα λίγο. Πεθαίνω! καλά μιλάμε και πολύ άνδρας . Να τον χαίρεσαι!!!!:kiss::kiss::kiss:
Δεν είναι τέλειος γάταρος??? Αλλα καλή μου δεν είναι της κυρίας Γιουλης ο Μούψης. :PΗ Γιουλη όπως και εγώ άλλωστε είμαστε θαυμάστριές του!! :up:
Ο Μούψης ειναι του Παύλου (El Gato):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0222.jpg

028.jpg

Ειναι λιγο μεγαλη η πρωτη αλλα ειμαι στη δουλεια,δεν μπορω να της κανω επεξεργασια:redface:
Καλά είναι κουκλάρα τι ζουζουνα είναι αυτή.!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποιος είναι 4 μηνών;;Έχουμε παραβάτη και δεν τον πήρα είδηση;:hmm:
Αμαν μαρη με τους παραβατες και τους τροχονομους!:P
Απλα δεν ειναι σιγουρη η κοπελα αν γεννηθηκε μεσα ή τελη Φλεβαρη η γατουλα της,εξηγησε στις προηγουμενες σελιδες.;):P

Μούψηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!Συγνωμη παιδια,ως συζυγος να μην υποστηριξω τον αντρα μου;Την κολωνα του σπιτιου μου;(με την ουρά το κρατάει το σπίτι η κολώνα μου):P

Αμαν μαρη με τους παραβατες και τους τροχονομους!:P
Απλα δεν ειναι σιγουρη η κοπελα αν γεννηθηκε μεσα ή τελη Φλεβαρη η γατουλα της,εξηγησε στις προηγουμενες σελιδες.;):P
Βρε εμένα δεν με πειράζει το λέω γιατί δεν βάζεις τα Νορβηγάκια εσύ λόγω ηλικίας ε αν υπάρχουν και άλλοι να κάνουμε και γι'αυτά λίγο σκόντο;)

Κορίτσια επειδή μπερδεύτηκα λίγο :redface:μια μικρή βοήθεια..της Νεκταρίας τα κουκλιά τι να τα βάλω;Σε ποια κατηγορία;Και την Μπιζού επίσης,που διαγωνίζεται;Για ποια κατηγορία;Πιπίνι;

Μούψηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!Συγνωμη παιδια,ως συζυγος να μην υποστηριξω τον αντρα μου;Την κολωνα του σπιτιου μου;(με την ουρά το κρατάει το σπίτι η κολώνα μου):P
και τι ουρα ε;;:up::up:

Οχι εμενα ειναι εξακριβωμενη η ηλικια τους,27 Φλεβαρη γεννηθηκε η μικρη μου και ο αλλος λιγο αργοτερα,οποτε δε μας παιρνει,ενω της κοπελας ειναι αδεσποτακι και δεν ξερει ποτε γεννηθηκε.;)
Ουρά κατάρτι το καμάρι μου!:up:

Δεν ξερω τις κατηγοριες,παντως ειναι 10 μηνων Γατα του Αιγαιου κι ειναι πολυ τσαχπινογαργαλιαρα,τι αλλο θελετε να μαθετε;;;;):P

Δεν ξερω τις κατηγοριες,παντως ειναι 10 μηνων Γατα του Αιγαιου κι ειναι πολυ τσαχπινογαργαλιαρα,τι αλλο θελετε να μαθετε;;;;):P
έγραψα στο θεματάκι της τις κατηγορίες για τα κοριτσάκια,διάλεξε που θες να την βάλω και πες μου.Προτείνω miss υπναρού σίγουρα και miss ουρά επίσης έχει τέλεια ουρίτσα ρίξε μια ματιά όμως στις κατηγορίες και πες μου:)

Ερωτηση- Στη φωτογραφια που βαζουμε να ειναι τα γατακια απο 5-12 μηνων ανεξαρτητα την σημερινη τους ηλικια?

Μαρια μου ρωτας σε ποια υποκατηγορια θα παιξουν τα δικα μου?Δεν ξερω παιδια ,εσεις αποφασιζετε.Εγω τα εβαλα να παιξουν στην κατηγορια 5-12:confused:

Ερωτηση- Στη φωτογραφια που βαζουμε να ειναι τα γατακια απο 5-12 μηνων ανεξαρτητα την σημερινη τους ηλικια?

Μαρια μου ρωτας σε ποια υποκατηγορια θα παιξουν τα δικα μου?Δεν ξερω παιδια ,εσεις αποφασιζετε.Εγω τα εβαλα να παιξουν στην κατηγορια 5-12:confused:
Τα γατάκια διαγωνίζονται ανάλογα την τωρινή τους ηλικία,
αν είναι δυνατόν η φωτογραφία να είναι αντιπροσωπευτική μην είναι 5 μηνών πχ στη φωτογραφία και είναι 10 τώρα(αν κατάλαβα καλά την ερώτηση)αλλά δεν είμαστε και τόσο αυστηροί εντάξει αρκεί να είναι πρόσφατη.Υποκατηγορίες θα τα βάλω για mister γόη-φωτογένεια τα αγοράκια και το κοριτσάκι miss φωτογένεια και miss πιπίνι:P:Dπιστεύω τους ταιριάζει

Τα γατάκια διαγωνίζονται ανάλογα την τωρινή τους ηλικία,
αν είναι δυνατόν η φωτογραφία να είναι αντιπροσωπευτική μην είναι 5 μηνών πχ στη φωτογραφία και είναι 10 τώρα(αν κατάλαβα καλά την ερώτηση)αλλά δεν είμαστε και τόσο αυστηροί εντάξει αρκεί να είναι πρόσφατη.Υποκατηγορίες θα τα βάλω για mister γόη-φωτογένεια τα αγοράκια και το κοριτσάκι miss φωτογένεια και miss πιπίνι:P:Dπιστεύω τους ταιριάζει
Ακομα μια διευκρινιση.Λοιπον εχω γατακια που η ηλικια τους ειναι πανω απο 12 μηνων.Μπορω να βαλω φωτογραφιες οταν ηταν 5-12?:confused:

Μαλλον εγω κανω λαθος,δεν προσεξα την πρωτη σειρα της απαντησης σου.Sorry:(

Μαλλον εγω κανω λαθος,δεν προσεξα την πρωτη σειρα της απαντησης σου.Sorry:(
το πρόσθεσα μετά γι'αυτό;)τα υπόλοιπα που είναι πιο μεγάλα στις επόμενες κατηγορίες:)Μια ερώτηση,ο Μούψης είναι του ΕL GATO;Γιατί τον έχω ήδη βάλει...
τελικά έβαλα την Cammy για miss πιπίνι και miss φωτογένεια,τον Duran για mister γόη και mister φωτογένεια,τον Alvin για mister φωτογένεια και την Ηλεκτρα για miss φωτογένεια..:)

Να παρουμε κι εμεις μερος?Ειμαστε (μαλλον) 5 μηνων...

146.jpg

230.jpg

Τι μια απο της 2 μις πιπινι..Την αλλη δεν ξερω...αποφασισε εσυ! Δεν εχω ονομα γραψτην με το παλιο της Σουζανα ή Μικρη Γκριζουλα!:P

ok θα την βάλω για φωτογένεια την 2η:)να την χαίρεσαι κιόλας:up:Σουζάνα προς το παρόν λοιπόν...;)

donatello4months_thumb.jpg

Donatello 7 months

Desdemona 7 months

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back