staman2
Περιβόητο μέλος
Κατέβηκε κ το βαρύ πυροβολικό των Κουνακίων φοβερός ο Έλβιν Νεκταρία
[/quote]

Καλό Έλενα είσαι υπέροχη!! Οπως πάντα μας φτιάχνεις το κέφι με το χιουμορ σου!Καλά του Μούψη την ουρά λίγο δύσκολα την ξεχνάς... εγώ τουλάχιστον έχω μείνει αναυδη απο τα σκέρτσα που κάνει!!!Τον Μουψη τον θυμάμαι την ουρά του δεν θυμόμουν
Καλά ουρές υπαρχουν πολλές αλλά σαν τις περσικές...

Οσο δε για τις περσικές... Η ουρά του Μούψη ξεπερνά ΚΑΘΕ περσική ουρά

Δεν είναι τέλειος γάταρος??? Αλλα καλή μου δεν είναι της κυρίας Γιουλης ο Μούψης.Καλέ ΤΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!![]()
Πεθαίνω! πω πω να τον είχα να του τα τράβαγα λίγο. Πεθαίνω! καλά μιλάμε και πολύ άνδρας . Να τον χαίρεσαι!!!!:kiss::kiss::kiss:
Η Γιουλη όπως και εγώ άλλωστε είμαστε θαυμάστριές του!! 
Ο Μούψης ειναι του Παύλου (El Gato)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλά είναι κουκλάρα τι ζουζουνα είναι αυτή.!![]()
![]()
Ειναι λιγο μεγαλη η πρωτη αλλα ειμαι στη δουλεια,δεν μπορω να της κανω επεξεργασια![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αμαν μαρη με τους παραβατες και τους τροχονομους!ποιος είναι 4 μηνών;;Έχουμε παραβάτη και δεν τον πήρα είδηση;![]()

Απλα δεν ειναι σιγουρη η κοπελα αν γεννηθηκε μεσα ή τελη Φλεβαρη η γατουλα της,εξηγησε στις προηγουμενες σελιδες.

moukelis
Επιφανές μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Βρε εμένα δεν με πειράζει το λέω γιατί δεν βάζεις τα Νορβηγάκια εσύ λόγω ηλικίας ε αν υπάρχουν και άλλοι να κάνουμε και γι'αυτά λίγο σκόντοΑμαν μαρη με τους παραβατες και τους τροχονομους!
Απλα δεν ειναι σιγουρη η κοπελα αν γεννηθηκε μεσα ή τελη Φλεβαρη η γατουλα της,εξηγησε στις προηγουμενες σελιδες.![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
μια μικρή βοήθεια..της Νεκταρίας τα κουκλιά τι να τα βάλω;Σε ποια κατηγορία;Και την Μπιζού επίσης,που διαγωνίζεται;Για ποια κατηγορία;Πιπίνι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
και τι ουρα ε;;Μούψηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!Συγνωμη παιδια,ως συζυγος να μην υποστηριξω τον αντρα μου;Την κολωνα του σπιτιου μου;(με την ουρά το κρατάει το σπίτι η κολώνα μου)![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Ουρά κατάρτι το καμάρι μου!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
έγραψα στο θεματάκι της τις κατηγορίες για τα κοριτσάκια,διάλεξε που θες να την βάλω και πες μου.Προτείνω miss υπναρού σίγουρα και miss ουρά επίσης έχει τέλεια ουρίτσα ρίξε μια ματιά όμως στις κατηγορίες και πες μουΔεν ξερω τις κατηγοριες,παντως ειναι 10 μηνων Γατα του Αιγαιου κι ειναι πολυ τσαχπινογαργαλιαρα,τι αλλο θελετε να μαθετε;;;![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μαρια μου ρωτας σε ποια υποκατηγορια θα παιξουν τα δικα μου?Δεν ξερω παιδια ,εσεις αποφασιζετε.Εγω τα εβαλα να παιξουν στην κατηγορια 5-12

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Τα γατάκια διαγωνίζονται ανάλογα την τωρινή τους ηλικία,Ερωτηση- Στη φωτογραφια που βαζουμε να ειναι τα γατακια απο 5-12 μηνων ανεξαρτητα την σημερινη τους ηλικια?
Μαρια μου ρωτας σε ποια υποκατηγορια θα παιξουν τα δικα μου?Δεν ξερω παιδια ,εσεις αποφασιζετε.Εγω τα εβαλα να παιξουν στην κατηγορια 5-12![]()
αν είναι δυνατόν η φωτογραφία να είναι αντιπροσωπευτική μην είναι 5 μηνών πχ στη φωτογραφία και είναι 10 τώρα(αν κατάλαβα καλά την ερώτηση)αλλά δεν είμαστε και τόσο αυστηροί εντάξει αρκεί να είναι πρόσφατη.Υποκατηγορίες θα τα βάλω για mister γόη-φωτογένεια τα αγοράκια και το κοριτσάκι miss φωτογένεια και miss πιπίνι

πιστεύω τους ταιριάζειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ακομα μια διευκρινιση.Λοιπον εχω γατακια που η ηλικια τους ειναι πανω απο 12 μηνων.Μπορω να βαλω φωτογραφιες οταν ηταν 5-12?Τα γατάκια διαγωνίζονται ανάλογα την τωρινή τους ηλικία,
αν είναι δυνατόν η φωτογραφία να είναι αντιπροσωπευτική μην είναι 5 μηνών πχ στη φωτογραφία και είναι 10 τώρα(αν κατάλαβα καλά την ερώτηση)αλλά δεν είμαστε και τόσο αυστηροί εντάξει αρκεί να είναι πρόσφατη.Υποκατηγορίες θα τα βάλω για mister γόη-φωτογένεια τα αγοράκια και το κοριτσάκι miss φωτογένεια και miss πιπίνιπιστεύω τους ταιριάζει

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
το πρόσθεσα μετά γι'αυτόΜαλλον εγω κανω λαθος,δεν προσεξα την πρωτη σειρα της απαντησης σου.Sorry![]()
τα υπόλοιπα που είναι πιο μεγάλα στις επόμενες κατηγορίες
Μια ερώτηση,ο Μούψης είναι του ΕL GATO;Γιατί τον έχω ήδη βάλει...τελικά έβαλα την Cammy για miss πιπίνι και miss φωτογένεια,τον Duran για mister γόη και mister φωτογένεια,τον Alvin για mister φωτογένεια και την Ηλεκτρα για miss φωτογένεια..

kounelaki
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
να την χαίρεσαι κιόλας
Σουζάνα προς το παρόν λοιπόν...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
ok θα την βάλω για φωτογένεια την 2ηνα την χαίρεσαι κιόλας
Σουζάνα προς το παρόν λοιπόν...
![]()

Eυχαριστω!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool