staman2
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ax Sorry. Δεν το κατάλαβα καλάTo ξερω γιαυτο εγραψα ΗΤΑΝ γαλαξιας!Αχ ειμαστε πολυ κοντα!Ξερεις που πηγαινα Λυκειο??? Στο 3ο,λιγο πιο κατω σου!
Ρεθυμνο σπουδαζω αλλα κοντευω να γινω μονιμη κατοικος!
![]()
. Αντε ρε συ αλήθεια
?Αμα τελειώσεις και ανέβεις στείλλε μύνημα να κανονίσουμε κανέναν καφέ. Εγώ πάντα μέσα.
τι σπουδάζεις στο Ρέθυμνο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μηπως να τα πειτε στα Pm?Ax Sorry. Δεν το κατάλαβα καλά. Αντε ρε συ αλήθεια
?Αμα τελειώσεις και ανέβεις στείλλε μύνημα να κανονίσουμε κανέναν καφέ. Εγώ πάντα μέσα.
τι σπουδάζεις στο Ρέθυμνο?

μιλα η Βασιλισσα του off τωρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι καλέ!! Κάτι ρυτιδούλες που έχω στο κούτελο μετράνε; (Κατά τα άλλα πάω για πιπίνι![]()

επρεπε να παιζουμε στην ιδια κατηγορια μωρε...το ταμπυ μου ειναι πιο εντονο

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Νηπιαγωγος!Ax Sorry. Δεν το κατάλαβα καλά. Αντε ρε συ αλήθεια
τι σπουδάζεις στο Ρέθυμνο?
Θα ερθω τον Αυγουστο!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αϊ μαρη!μηπως να τα πειτε στα Pm?
μιλα η Βασιλισσα του off τωρα![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ ΤΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!Μουψης = Mr. Γοης
![]()
Πεθαίνω! πω πω να τον είχα να του τα τράβαγα λίγο. Πεθαίνω! καλά μιλάμε και πολύ άνδρας . Να τον χαίρεσαι!!!!:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πώ πω αλήθεια ! Πρώτη φορά συναντάω τέτοια ουρά. Εχει το αρλεκίνος μέχρι και στην ουρά του!!Μιστερ ουρα (για τον περιεργο χρωματισμο της)!
Πινελακι-ουρα!![]()
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Elektra 7 months
Cammy 10 months
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 5-12 ΜΗΝΩΝ
elvenstar
Επιφανές μέλος
Λογικό είναι γιατί συνήθως συναντάς κ το γατί που την έχειΠώ πω αλήθεια ! Πρώτη φορά συναντάω τέτοια ουρά.

Κατέβηκε κ το βαρύ πυροβολικό των Κουνακίων φοβερός ο Έλβιν Νεκταρία

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ίντα'ναι το αρλεκινος?Πώ πω αλήθεια ! Πρώτη φορά συναντάω τέτοια ουρά. Εχει το αρλεκίνος μέχρι και στην ουρά του!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Σήφης σου ανήκει στην ομάδαΊντα'ναι το αρλεκινος?![]()
Ράτσα: Γάτα σπιτιού.
Κατηγορία : Αρλεκίνος ( επειδή είναι άσπρος σαν έναν αρλεκίνο με μπάλωμα στο κεφάλι του.
Neutral ή όχι : το γνωρίζεις εσύ.
Σιγουρα έχει και στο σώμα του ένα άλλο μπαλωματάκι ΕΕ? Και κάπου στα ποδαράκια του!!
Τώρα φεύγω την Δευτέρα θα τα ξαναπούμε.!!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Duran 6,5 months
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι!Πως τα ξερεις ολα αυτα?Ο Σήφης σου ανήκει στην ομάδα
Ράτσα: Γάτα σπιτιού.
Κατηγορία : Αρλεκίνος ( επειδή είναι άσπρος σαν έναν αρλεκίνο με μπάλωμα στο κεφάλι του.
Neutral ή όχι : το γνωρίζεις εσύ.
Σιγουρα έχει και στο σώμα του ένα άλλο μπαλωματάκι ΕΕ? Και κάπου στα ποδαράκια του!!
Τώρα φεύγω την Δευτέρα θα τα ξαναπούμε.!!![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
[/quote]Ευχαριστω Ελενακι μου

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ειναι λιγο μεγαλη η πρωτη αλλα ειμαι στη δουλεια,δεν μπορω να της κανω επεξεργασια

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ποιος είναι 4 μηνών;;Έχουμε παραβάτη και δεν τον πήρα είδηση;Καλε τελικα βαζουμε και τεσσαρων μηνων;Καλε με εχετε μπερδεψει τη γατομανα,τι κατηγορια ειμαστε τωρα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool