Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #761 06-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εγώ δεν έχω ακριβή ημερομηνία γέννησης του Τιμάκου μου αλλα τον βρήκαμε πριν σχεδόν 9 χρόνια στις 4 Σεπτεμβρίου και έτσι υπολογίσαμε πως ήταν τότε μόλις 14 ημερών, αρα περιπου υπολογίζουμε. Αντε να πέσει κανεις έξω 15? μέρες? παραπάνω δεν νομίζω.... ΚΑλή επιτυχία στο νινί σου σ΄αυτον τον γύρο. Και πολλα φιλάκια και στα δυο σου γατουνάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η Φένια '72: #762 06-07-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σας ευχαριστούμε για την ψήφο σας κυρία Φένια μας Δεν κλέβουμε καλέ Οι δυο φωτογραφίες της συμμετοχής μας είναι το avatar και η υπογραφή μας... τις βλέπετε συχνά, γι'αυτό μπερδευτήκατε Click για ανάπτυξη... Baby φωτογένεια δεν ειχες βάλει τη φώτο της υπογραφής σου παιδι μου;;;; Μη με στενοχωρας τώρα γιατι δεν μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #763 06-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σας ευχαριστούμε για την ψήφο σας κυρία Φένια μας Δεν κλέβουμε καλέ Οι δυο φωτογραφίες της συμμετοχής μας είναι το avatar και η υπογραφή μας... τις βλέπετε συχνά, γι'αυτό μπερδευτήκατε Click για ανάπτυξη... Μωρε αν τις βλέπω λέει..... Εχεις ένα σπάνιας ομορφιάς πρώην αδεσποτάκι Μελινάκι μου. Ειναι τόσο...μεταξένιο αυτο το γατάκι...τόσο γκρι και τόσο μούτρο...τι να λέμε τώρα.. Συγνωμη παιδια, εσεις μη δινετε σημασια απλά μου βγαινει...ε κι εντάξει, μετά τον Ωκεανό, είπα να έχω και μια αδυναμία σε ενήλικο - στα μωρά ειμαι ταμένη ξέρετε...pastel και ξερό ψωμί.. Αδυναμίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Μαρία Γάτσιου: #764 06-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Baby φωτογένεια δεν ειχες βάλει τη φώτο της υπογραφής σου παιδι μου;;;; Μη με στενοχωρας τώρα γιατι δεν μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου.... Click για ανάπτυξη... δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #765 06-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Click για ανάπτυξη... Θα με κάνετε να γυρισω να δω γμτ.....(και θα στενοχωρηθω) άντε κι εχω και δουλεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Φένια '72: #766 06-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #767 06-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε ευχαριστώ Αναστασία μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν άκου και μια πλάκα που κάνω εγώ σχετικά με τον Τιμάκο μου: Επειδή όπως είπα δεν ξέρω ακριβώς την ακριβή ημ/νία γέννησης, αλλα τον μαζέψαμε 4 Σεπτέμβρη και μόλις είχε ανοίξει τα ματάκια του, σκέφτομαι να του λέτε χρόνια πολλα για τα γενεθλιάκια του κάθε μέρα απο τις 15 Αυγούστου και μετά, μιας και ανοίγουν τα μάτια γύρω στις 14 μέρες κ μάλλον γεννήθηκε κατα τις 21 Αυγουστου αλλα 5 πάνω 5 κάτω μέρες παίζονται...Τι λέτε παιδιά καλή η ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 06-07-09 13:57 Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η Melini έγραψε: #769 06-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Click για ανάπτυξη... Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 06-07-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Click για ανάπτυξη... εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Μαρία Γάτσιου: #771 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Click για ανάπτυξη... όχι δεν είπαβασικά είναι δια της επιστημονικής μεθόδου βλέποντας και κάνονταςλογικά 2 μερούλες θα την κρατήσουμε πιστεύω,έχουμε μεγάλη ανταπόκριση βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Melini έγραψε: #772 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Click για ανάπτυξη... Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Μαρία Γάτσιου: #773 06-07-09 14:24 Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #774 06-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #775 06-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εγώ δεν έχω ακριβή ημερομηνία γέννησης του Τιμάκου μου αλλα τον βρήκαμε πριν σχεδόν 9 χρόνια στις 4 Σεπτεμβρίου και έτσι υπολογίσαμε πως ήταν τότε μόλις 14 ημερών, αρα περιπου υπολογίζουμε. Αντε να πέσει κανεις έξω 15? μέρες? παραπάνω δεν νομίζω.... ΚΑλή επιτυχία στο νινί σου σ΄αυτον τον γύρο. Και πολλα φιλάκια και στα δυο σου γατουνάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η Φένια '72: #762 06-07-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σας ευχαριστούμε για την ψήφο σας κυρία Φένια μας Δεν κλέβουμε καλέ Οι δυο φωτογραφίες της συμμετοχής μας είναι το avatar και η υπογραφή μας... τις βλέπετε συχνά, γι'αυτό μπερδευτήκατε Click για ανάπτυξη... Baby φωτογένεια δεν ειχες βάλει τη φώτο της υπογραφής σου παιδι μου;;;; Μη με στενοχωρας τώρα γιατι δεν μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #763 06-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σας ευχαριστούμε για την ψήφο σας κυρία Φένια μας Δεν κλέβουμε καλέ Οι δυο φωτογραφίες της συμμετοχής μας είναι το avatar και η υπογραφή μας... τις βλέπετε συχνά, γι'αυτό μπερδευτήκατε Click για ανάπτυξη... Μωρε αν τις βλέπω λέει..... Εχεις ένα σπάνιας ομορφιάς πρώην αδεσποτάκι Μελινάκι μου. Ειναι τόσο...μεταξένιο αυτο το γατάκι...τόσο γκρι και τόσο μούτρο...τι να λέμε τώρα.. Συγνωμη παιδια, εσεις μη δινετε σημασια απλά μου βγαινει...ε κι εντάξει, μετά τον Ωκεανό, είπα να έχω και μια αδυναμία σε ενήλικο - στα μωρά ειμαι ταμένη ξέρετε...pastel και ξερό ψωμί.. Αδυναμίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Μαρία Γάτσιου: #764 06-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Baby φωτογένεια δεν ειχες βάλει τη φώτο της υπογραφής σου παιδι μου;;;; Μη με στενοχωρας τώρα γιατι δεν μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου.... Click για ανάπτυξη... δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #765 06-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Click για ανάπτυξη... Θα με κάνετε να γυρισω να δω γμτ.....(και θα στενοχωρηθω) άντε κι εχω και δουλεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Φένια '72: #766 06-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #767 06-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε ευχαριστώ Αναστασία μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν άκου και μια πλάκα που κάνω εγώ σχετικά με τον Τιμάκο μου: Επειδή όπως είπα δεν ξέρω ακριβώς την ακριβή ημ/νία γέννησης, αλλα τον μαζέψαμε 4 Σεπτέμβρη και μόλις είχε ανοίξει τα ματάκια του, σκέφτομαι να του λέτε χρόνια πολλα για τα γενεθλιάκια του κάθε μέρα απο τις 15 Αυγούστου και μετά, μιας και ανοίγουν τα μάτια γύρω στις 14 μέρες κ μάλλον γεννήθηκε κατα τις 21 Αυγουστου αλλα 5 πάνω 5 κάτω μέρες παίζονται...Τι λέτε παιδιά καλή η ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 06-07-09 13:57 Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η Melini έγραψε: #769 06-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Click για ανάπτυξη... Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 06-07-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Click για ανάπτυξη... εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Μαρία Γάτσιου: #771 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Click για ανάπτυξη... όχι δεν είπαβασικά είναι δια της επιστημονικής μεθόδου βλέποντας και κάνονταςλογικά 2 μερούλες θα την κρατήσουμε πιστεύω,έχουμε μεγάλη ανταπόκριση βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Melini έγραψε: #772 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Click για ανάπτυξη... Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Μαρία Γάτσιου: #773 06-07-09 14:24 Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #774 06-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #775 06-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σας ευχαριστούμε για την ψήφο σας κυρία Φένια μας Δεν κλέβουμε καλέ Οι δυο φωτογραφίες της συμμετοχής μας είναι το avatar και η υπογραφή μας... τις βλέπετε συχνά, γι'αυτό μπερδευτήκατε Click για ανάπτυξη... Baby φωτογένεια δεν ειχες βάλει τη φώτο της υπογραφής σου παιδι μου;;;; Μη με στενοχωρας τώρα γιατι δεν μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #763 06-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σας ευχαριστούμε για την ψήφο σας κυρία Φένια μας Δεν κλέβουμε καλέ Οι δυο φωτογραφίες της συμμετοχής μας είναι το avatar και η υπογραφή μας... τις βλέπετε συχνά, γι'αυτό μπερδευτήκατε Click για ανάπτυξη... Μωρε αν τις βλέπω λέει..... Εχεις ένα σπάνιας ομορφιάς πρώην αδεσποτάκι Μελινάκι μου. Ειναι τόσο...μεταξένιο αυτο το γατάκι...τόσο γκρι και τόσο μούτρο...τι να λέμε τώρα.. Συγνωμη παιδια, εσεις μη δινετε σημασια απλά μου βγαινει...ε κι εντάξει, μετά τον Ωκεανό, είπα να έχω και μια αδυναμία σε ενήλικο - στα μωρά ειμαι ταμένη ξέρετε...pastel και ξερό ψωμί.. Αδυναμίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Μαρία Γάτσιου: #764 06-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Baby φωτογένεια δεν ειχες βάλει τη φώτο της υπογραφής σου παιδι μου;;;; Μη με στενοχωρας τώρα γιατι δεν μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου.... Click για ανάπτυξη... δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #765 06-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Click για ανάπτυξη... Θα με κάνετε να γυρισω να δω γμτ.....(και θα στενοχωρηθω) άντε κι εχω και δουλεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Φένια '72: #766 06-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #767 06-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε ευχαριστώ Αναστασία μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν άκου και μια πλάκα που κάνω εγώ σχετικά με τον Τιμάκο μου: Επειδή όπως είπα δεν ξέρω ακριβώς την ακριβή ημ/νία γέννησης, αλλα τον μαζέψαμε 4 Σεπτέμβρη και μόλις είχε ανοίξει τα ματάκια του, σκέφτομαι να του λέτε χρόνια πολλα για τα γενεθλιάκια του κάθε μέρα απο τις 15 Αυγούστου και μετά, μιας και ανοίγουν τα μάτια γύρω στις 14 μέρες κ μάλλον γεννήθηκε κατα τις 21 Αυγουστου αλλα 5 πάνω 5 κάτω μέρες παίζονται...Τι λέτε παιδιά καλή η ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 06-07-09 13:57 Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η Melini έγραψε: #769 06-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Click για ανάπτυξη... Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 06-07-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Click για ανάπτυξη... εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Μαρία Γάτσιου: #771 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Click για ανάπτυξη... όχι δεν είπαβασικά είναι δια της επιστημονικής μεθόδου βλέποντας και κάνονταςλογικά 2 μερούλες θα την κρατήσουμε πιστεύω,έχουμε μεγάλη ανταπόκριση βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Melini έγραψε: #772 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Click για ανάπτυξη... Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Μαρία Γάτσιου: #773 06-07-09 14:24 Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #774 06-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #775 06-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σας ευχαριστούμε για την ψήφο σας κυρία Φένια μας Δεν κλέβουμε καλέ Οι δυο φωτογραφίες της συμμετοχής μας είναι το avatar και η υπογραφή μας... τις βλέπετε συχνά, γι'αυτό μπερδευτήκατε Click για ανάπτυξη... Μωρε αν τις βλέπω λέει..... Εχεις ένα σπάνιας ομορφιάς πρώην αδεσποτάκι Μελινάκι μου. Ειναι τόσο...μεταξένιο αυτο το γατάκι...τόσο γκρι και τόσο μούτρο...τι να λέμε τώρα.. Συγνωμη παιδια, εσεις μη δινετε σημασια απλά μου βγαινει...ε κι εντάξει, μετά τον Ωκεανό, είπα να έχω και μια αδυναμία σε ενήλικο - στα μωρά ειμαι ταμένη ξέρετε...pastel και ξερό ψωμί.. Αδυναμίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Μαρία Γάτσιου: #764 06-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Baby φωτογένεια δεν ειχες βάλει τη φώτο της υπογραφής σου παιδι μου;;;; Μη με στενοχωρας τώρα γιατι δεν μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου.... Click για ανάπτυξη... δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #765 06-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Click για ανάπτυξη... Θα με κάνετε να γυρισω να δω γμτ.....(και θα στενοχωρηθω) άντε κι εχω και δουλεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Φένια '72: #766 06-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #767 06-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε ευχαριστώ Αναστασία μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν άκου και μια πλάκα που κάνω εγώ σχετικά με τον Τιμάκο μου: Επειδή όπως είπα δεν ξέρω ακριβώς την ακριβή ημ/νία γέννησης, αλλα τον μαζέψαμε 4 Σεπτέμβρη και μόλις είχε ανοίξει τα ματάκια του, σκέφτομαι να του λέτε χρόνια πολλα για τα γενεθλιάκια του κάθε μέρα απο τις 15 Αυγούστου και μετά, μιας και ανοίγουν τα μάτια γύρω στις 14 μέρες κ μάλλον γεννήθηκε κατα τις 21 Αυγουστου αλλα 5 πάνω 5 κάτω μέρες παίζονται...Τι λέτε παιδιά καλή η ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 06-07-09 13:57 Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η Melini έγραψε: #769 06-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Click για ανάπτυξη... Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 06-07-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Click για ανάπτυξη... εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Μαρία Γάτσιου: #771 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Click για ανάπτυξη... όχι δεν είπαβασικά είναι δια της επιστημονικής μεθόδου βλέποντας και κάνονταςλογικά 2 μερούλες θα την κρατήσουμε πιστεύω,έχουμε μεγάλη ανταπόκριση βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Melini έγραψε: #772 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Click για ανάπτυξη... Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Μαρία Γάτσιου: #773 06-07-09 14:24 Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #774 06-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #775 06-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Baby φωτογένεια δεν ειχες βάλει τη φώτο της υπογραφής σου παιδι μου;;;; Μη με στενοχωρας τώρα γιατι δεν μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου.... Click για ανάπτυξη... δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Φένια '72: #765 06-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Click για ανάπτυξη... Θα με κάνετε να γυρισω να δω γμτ.....(και θα στενοχωρηθω) άντε κι εχω και δουλεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Φένια '72: #766 06-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #767 06-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε ευχαριστώ Αναστασία μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν άκου και μια πλάκα που κάνω εγώ σχετικά με τον Τιμάκο μου: Επειδή όπως είπα δεν ξέρω ακριβώς την ακριβή ημ/νία γέννησης, αλλα τον μαζέψαμε 4 Σεπτέμβρη και μόλις είχε ανοίξει τα ματάκια του, σκέφτομαι να του λέτε χρόνια πολλα για τα γενεθλιάκια του κάθε μέρα απο τις 15 Αυγούστου και μετά, μιας και ανοίγουν τα μάτια γύρω στις 14 μέρες κ μάλλον γεννήθηκε κατα τις 21 Αυγουστου αλλα 5 πάνω 5 κάτω μέρες παίζονται...Τι λέτε παιδιά καλή η ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 06-07-09 13:57 Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η Melini έγραψε: #769 06-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Click για ανάπτυξη... Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 06-07-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Click για ανάπτυξη... εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Μαρία Γάτσιου: #771 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Click για ανάπτυξη... όχι δεν είπαβασικά είναι δια της επιστημονικής μεθόδου βλέποντας και κάνονταςλογικά 2 μερούλες θα την κρατήσουμε πιστεύω,έχουμε μεγάλη ανταπόκριση βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Melini έγραψε: #772 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Click για ανάπτυξη... Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Μαρία Γάτσιου: #773 06-07-09 14:24 Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #774 06-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #775 06-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Click για ανάπτυξη... Θα με κάνετε να γυρισω να δω γμτ.....(και θα στενοχωρηθω) άντε κι εχω και δουλεια ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η Φένια '72: #766 06-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #767 06-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε ευχαριστώ Αναστασία μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν άκου και μια πλάκα που κάνω εγώ σχετικά με τον Τιμάκο μου: Επειδή όπως είπα δεν ξέρω ακριβώς την ακριβή ημ/νία γέννησης, αλλα τον μαζέψαμε 4 Σεπτέμβρη και μόλις είχε ανοίξει τα ματάκια του, σκέφτομαι να του λέτε χρόνια πολλα για τα γενεθλιάκια του κάθε μέρα απο τις 15 Αυγούστου και μετά, μιας και ανοίγουν τα μάτια γύρω στις 14 μέρες κ μάλλον γεννήθηκε κατα τις 21 Αυγουστου αλλα 5 πάνω 5 κάτω μέρες παίζονται...Τι λέτε παιδιά καλή η ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 06-07-09 13:57 Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η Melini έγραψε: #769 06-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Click για ανάπτυξη... Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 06-07-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Click για ανάπτυξη... εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Μαρία Γάτσιου: #771 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Click για ανάπτυξη... όχι δεν είπαβασικά είναι δια της επιστημονικής μεθόδου βλέποντας και κάνονταςλογικά 2 μερούλες θα την κρατήσουμε πιστεύω,έχουμε μεγάλη ανταπόκριση βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Melini έγραψε: #772 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Click για ανάπτυξη... Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Μαρία Γάτσιου: #773 06-07-09 14:24 Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #774 06-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #775 06-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #767 06-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε ευχαριστώ Αναστασία μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν άκου και μια πλάκα που κάνω εγώ σχετικά με τον Τιμάκο μου: Επειδή όπως είπα δεν ξέρω ακριβώς την ακριβή ημ/νία γέννησης, αλλα τον μαζέψαμε 4 Σεπτέμβρη και μόλις είχε ανοίξει τα ματάκια του, σκέφτομαι να του λέτε χρόνια πολλα για τα γενεθλιάκια του κάθε μέρα απο τις 15 Αυγούστου και μετά, μιας και ανοίγουν τα μάτια γύρω στις 14 μέρες κ μάλλον γεννήθηκε κατα τις 21 Αυγουστου αλλα 5 πάνω 5 κάτω μέρες παίζονται...Τι λέτε παιδιά καλή η ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 06-07-09 13:57 Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η Melini έγραψε: #769 06-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Click για ανάπτυξη... Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 06-07-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Click για ανάπτυξη... εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Μαρία Γάτσιου: #771 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Click για ανάπτυξη... όχι δεν είπαβασικά είναι δια της επιστημονικής μεθόδου βλέποντας και κάνονταςλογικά 2 μερούλες θα την κρατήσουμε πιστεύω,έχουμε μεγάλη ανταπόκριση βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Melini έγραψε: #772 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Click για ανάπτυξη... Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Μαρία Γάτσιου: #773 06-07-09 14:24 Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #774 06-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #775 06-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε ευχαριστώ Αναστασία μου Click για ανάπτυξη... Λοιπόν άκου και μια πλάκα που κάνω εγώ σχετικά με τον Τιμάκο μου: Επειδή όπως είπα δεν ξέρω ακριβώς την ακριβή ημ/νία γέννησης, αλλα τον μαζέψαμε 4 Σεπτέμβρη και μόλις είχε ανοίξει τα ματάκια του, σκέφτομαι να του λέτε χρόνια πολλα για τα γενεθλιάκια του κάθε μέρα απο τις 15 Αυγούστου και μετά, μιας και ανοίγουν τα μάτια γύρω στις 14 μέρες κ μάλλον γεννήθηκε κατα τις 21 Αυγουστου αλλα 5 πάνω 5 κάτω μέρες παίζονται...Τι λέτε παιδιά καλή η ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 06-07-09 13:57 Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η Melini έγραψε: #769 06-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Click για ανάπτυξη... Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 06-07-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Click για ανάπτυξη... εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Μαρία Γάτσιου: #771 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Click για ανάπτυξη... όχι δεν είπαβασικά είναι δια της επιστημονικής μεθόδου βλέποντας και κάνονταςλογικά 2 μερούλες θα την κρατήσουμε πιστεύω,έχουμε μεγάλη ανταπόκριση βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Melini έγραψε: #772 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Click για ανάπτυξη... Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Μαρία Γάτσιου: #773 06-07-09 14:24 Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #774 06-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #775 06-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η Melini έγραψε: #769 06-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Click για ανάπτυξη... Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 06-07-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Click για ανάπτυξη... εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Μαρία Γάτσιου: #771 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Click για ανάπτυξη... όχι δεν είπαβασικά είναι δια της επιστημονικής μεθόδου βλέποντας και κάνονταςλογικά 2 μερούλες θα την κρατήσουμε πιστεύω,έχουμε μεγάλη ανταπόκριση βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Melini έγραψε: #772 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Click για ανάπτυξη... Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Μαρία Γάτσιου: #773 06-07-09 14:24 Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #774 06-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #775 06-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;; Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... Click για ανάπτυξη... Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 06-07-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Click για ανάπτυξη... εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Μαρία Γάτσιου: #771 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Click για ανάπτυξη... όχι δεν είπαβασικά είναι δια της επιστημονικής μεθόδου βλέποντας και κάνονταςλογικά 2 μερούλες θα την κρατήσουμε πιστεύω,έχουμε μεγάλη ανταπόκριση βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Melini έγραψε: #772 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Click για ανάπτυξη... Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Μαρία Γάτσιου: #773 06-07-09 14:24 Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #774 06-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #775 06-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α γειά σου Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου ) Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια Click για ανάπτυξη... εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Μαρία Γάτσιου: #771 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Click για ανάπτυξη... όχι δεν είπαβασικά είναι δια της επιστημονικής μεθόδου βλέποντας και κάνονταςλογικά 2 μερούλες θα την κρατήσουμε πιστεύω,έχουμε μεγάλη ανταπόκριση βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Melini έγραψε: #772 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Click για ανάπτυξη... Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Μαρία Γάτσιου: #773 06-07-09 14:24 Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #774 06-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #775 06-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? Click για ανάπτυξη... όχι δεν είπαβασικά είναι δια της επιστημονικής μεθόδου βλέποντας και κάνονταςλογικά 2 μερούλες θα την κρατήσουμε πιστεύω,έχουμε μεγάλη ανταπόκριση βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η Melini έγραψε: #772 06-07-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Click για ανάπτυξη... Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Μαρία Γάτσιου: #773 06-07-09 14:24 Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #774 06-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #775 06-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες Click για ανάπτυξη... Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Μαρία Γάτσιου: #773 06-07-09 14:24 Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #774 06-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #775 06-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #774 06-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #775 06-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #775 06-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 06-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Μαρία Γάτσιου: #777 06-07-09 14:36 Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 06-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #779 06-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις... αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτός δε μου αρέσει Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Melini έγραψε: #780 06-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες Click για ανάπτυξη... Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.