ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

τι λεγαμε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
είναι δυνατόν να μην έχουμε υποψήφιους για υπναράδες;;
τι σόι γάτες είναι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το ιδιο σκεφτομουν κι εγω....Μωρέ στεναχωρήθηκα με τον Γιουράκο που ήταν υποψήφιος για mister υπναράς και τώρα επειδή έφυγε ο Ραμσής δεν ισχύει η κατηγορία και δεν το έχουν πάρει είδηση και τον ψηφίζουν...είναι δυνατόν να μην έχουμε υποψήφιους για υπναράδες;;
τι σόι γάτες είναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
θα μου το αποκλεισουν δηλαδη???

δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
κοιμάται ο Φοίβος αλλά και εκεί να τον βάλω;ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου???
θα μου το αποκλεισουν δηλαδη???
δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!!![]()

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!!
Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες?
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ε ναι θεωρητικά μπορεί απλά από εκεί που έλεγα να μην τον βάλω πουθενά τον βλέπω στο τέλος να πηγαίνει παντούΝαι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!!
Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες?
![]()
καλά θα τον βάλω για να βγάλουμε και mister υπναρά γιατί έχουν ήδη ψηφίσει οι πιο πολλοί και κρίμα είναι να μείνει εκτός ο Γιουράκος
Luna
Περιβόητο μέλος

κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξωιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!!
κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!!![]()
έχει κλέψει καρδιές
Luna
Περιβόητο μέλος

χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

πότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
πιστευω πως ναι...H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι;
αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπιστευω πως ναι...αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε
![]()
προετοιμαστείτε σιγά σιγά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει
![]()
Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ

Melini
Διάσημο μέλος
Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα![]()
Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει
και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημερα!!ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά!

Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!!
Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων

εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Καλημερα!!
Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!!
Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων
εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων![]()
Για λεγε,για λεγε

staman2
Περιβόητο μέλος
Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάεικαι να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες
![]()

φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκανΚαλημέρα κι απο εμένα!!!
Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε?![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool