Γατοκαλλιστεία

Κι εγώ δεν έχω ακριβή ημερομηνία γέννησης του Τιμάκου μου αλλα τον βρήκαμε πριν σχεδόν 9 χρόνια στις 4 Σεπτεμβρίου και έτσι υπολογίσαμε πως ήταν τότε μόλις 14 ημερών, αρα περιπου υπολογίζουμε.:hmm: Αντε να πέσει κανεις έξω 15:):)? μέρες? παραπάνω δεν νομίζω....
ΚΑλή επιτυχία στο νινί σου σ΄αυτον τον γύρο. Και πολλα φιλάκια και στα δυο σου γατουνάκια!!!!:up:

Σε ευχαριστώ Αναστασία μου :D:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστούμε για την ψήφο σας κυρία Φένια μας :D
Δεν κλέβουμε καλέ :blink: Οι δυο φωτογραφίες της συμμετοχής μας είναι το avatar και η υπογραφή μας... τις βλέπετε συχνά, γι'αυτό μπερδευτήκατε ;):lol:

Baby φωτογένεια δεν ειχες βάλει τη φώτο της υπογραφής σου παιδι μου;;;;
Μη με στενοχωρας τώρα γιατι δεν μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου.... :( :(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστούμε για την ψήφο σας κυρία Φένια μας :D
Δεν κλέβουμε καλέ :blink: Οι δυο φωτογραφίες της συμμετοχής μας είναι το avatar και η υπογραφή μας... τις βλέπετε συχνά, γι'αυτό μπερδευτήκατε ;):lol:

Μωρε αν τις βλέπω λέει.....
Εχεις ένα σπάνιας ομορφιάς πρώην αδεσποτάκι Μελινάκι μου. Ειναι τόσο...μεταξένιο αυτο το γατάκι...τόσο γκρι και τόσο μούτρο...τι να λέμε τώρα.. Συγνωμη παιδια, εσεις μη δινετε σημασια απλά μου βγαινει...ε κι εντάξει, μετά τον Ωκεανό, είπα να έχω και μια αδυναμία σε ενήλικο - στα μωρά ειμαι ταμένη ξέρετε...pastel και ξερό ψωμί..
Αδυναμίες...

Baby φωτογένεια δεν ειχες βάλει τη φώτο της υπογραφής σου παιδι μου;;;;
Μη με στενοχωρας τώρα γιατι δεν μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου.... :( :(:(:(:(
δεν ήταν αυτή η φωτογραφία για baby φωτογένεια;)

Θα με κάνετε να γυρισω να δω γμτ.....(και θα στενοχωρηθω) άντε κι εχω και δουλεια ...:P

Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;;
Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... :redface:

Σε ευχαριστώ Αναστασία μου :D:up::up::up:
Λοιπόν άκου και μια πλάκα που κάνω εγώ σχετικά με τον Τιμάκο μου: Επειδή όπως είπα δεν ξέρω ακριβώς την ακριβή ημ/νία γέννησης, αλλα τον μαζέψαμε 4 Σεπτέμβρη και μόλις είχε ανοίξει τα ματάκια του, σκέφτομαι να του λέτε χρόνια πολλα για τα γενεθλιάκια του κάθε μέρα απο τις 15 Αυγούστου και μετά, μιας και ανοίγουν τα μάτια γύρω στις 14 μέρες κ μάλλον γεννήθηκε κατα τις 21 Αυγουστου αλλα 5 πάνω 5 κάτω μέρες παίζονται...:lol::lol::lol:Τι λέτε παιδιά καλή η ιδέα μου?:):lol:

Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? :redface:

Θυμήθηκα !! Ηταν μια σχετική με μια κοκκινη κορδέλα ε;;
Gandalf μωρο μου απολογούμαι ... :redface:

Α γειά σου:D Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου :D:D:lol:)

Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια :D

Α γειά σου:D Στη φωτο των μωρών είναι τριών μηνών και αγκαλιά με μια κόκκινη κορδέλα, τώρα είναι ξαπλωμένος σ'ένα κόκκινο χαλί, σκεπασμένος με μια κόκκινη κουρελού (είναι σαφές νομίζω ότι λατρεύω το κόκκινο χρώμα, κι επίσης ότι ταιριάζει πολύ και με το γάτο μου :D:D:lol:)

Ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα σας αγαπητή Φένια :D
εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες:inlove::inlove::inlove:

Μαρακι, μου ειπες μεχρι ποτε θα ψηφιζουμε?? :redface:
όχι δεν είπα:Pβασικά είναι δια της επιστημονικής μεθόδου βλέποντας και κάνοντας;)λογικά 2 μερούλες θα την κρατήσουμε πιστεύω,έχουμε μεγάλη ανταπόκριση βλέπω:up:

εγω πεθαινω για την αλλη που ετοιμαζεται για καμακι...κοβω φλεβες:inlove::inlove::inlove:

Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος :lol: Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω :lol::lol:

Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...:mad::mad:δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται...:P:lol::lol::lol:

Πού να τον δεις τώρα, που σηκώνεται στα πίσω πόδια σαν αρκούδι όταν βλέπει τον Ιβάν, και παίρνει αυτό το "θέλω να σου κάνω κάτι" 'υφος :lol: Από τη μια είναι κούκλος, από την άλλη δεν υπάρχει περιθώριο για φωτογραφίες, γιατί αυτό το "κάτι" είναι σίγουρα φάπα, και τρέχω να προλάβω :lol::lol:
:lol::lol::lol:

Κυρα Μαριγώ ε;;Τώρα το είδα...:mad::mad:δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται...:P:lol::lol::lol:
φερε μας το κυριο τροχονομο τωρα να στανιαρουμε:lol::lol::lol:

Λοιπόν μετά από απαίτηση του κοινού και συνεχείς πιέσεις;):P...
αποκλειστικά στα Γατοκαλλιστεία του mycat:up:
Image143.gif

Image143.gif
τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε:lol::lol:
:lol:καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες:/::lol:

Image143.gif

Εμένα αυτός δε μου αρέσει :mad: Δε θα πειθαρχήσω!! Θέλω τον άλλο, τον όμορφο:rolleyes::rolleyes:

τα ποδαρακια που ανοιγουν κατω δειτε:lol::lol:
:lol:καλα να τον δει κανας τραμπουκος αυτον να τον πλακωσει στις φαπες:/::lol:

Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;;:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back