ELENIP
Διάσημο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Μαρή Ιωάννα, πού το έχεις το ρημάδι; (το μυαλό). Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό=ανοίγουν θέμα με όλες τις φωτό μαζεμένεςΛοιπόν, καλύτερα να ανεβάσεις φωτό της Πασχαλιάς λέω εγώ κι άσε τις πολλές διευκρινιστικές ερωτήσεις, ούτε πανελλήνιες να έδινες πια!
-
-
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
με κοροιδευετε παλιοκοριτσα, γελατε μαζι μου ε ? φτου σας !![]()

Τρομερό!!Ούτε επίτηδες να το έκανες με τοοοσες ερωτήσεις

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Καλέ σκιάχτηκα η καημένη δεν με προειδοποίησες!!μιστερ θριλερ
![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
μιστερ θριλερ
![]()
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλα η φωτο του Μπατ ειναι πολυ πετυχημενη....!!!
Μαρια μου να σε ρωτησω μπορω να βαλω σημερα καποιες κατηγοριες και πιο μετα ή αυριο το πρωϊ να βαλω και τις υπολοιπες ή οχι...?
Προτιμας καλυτερα ολες μαζι ε?

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Γόησσα μας τελειώσε,δεν έχουμε, οπότε την έβαλα φωτογένεια...

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
όπως σε βολεύει δεν με πειράζει καθόλου,εγώ σημειώνω ονόματα και σελίδες έτσι και αλλιώς για να τα βρίσκω μετά οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα
Καλα η φωτο του Μπατ ειναι πολυ πετυχημενη....!!!
Μαρια μου να σε ρωτησω μπορω να βαλω σημερα καποιες κατηγοριες και πιο μετα ή αυριο το πρωϊ να βαλω και τις υπολοιπες ή οχι...?
Προτιμας καλυτερα ολες μαζι ε?![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Έχει πονέσει το στομάχι μου από τα γέλια,δεν αντέχω!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Καλέ ασ'τα σχόλια και βάλε φωτο του παιδιούουουουουουου!!!![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Κορίτσια δεν μπορώ θα το πω με έχουν πιάσει τα γέλια με το ύφος της Μπασσέτ στο miss βλέμμα απλά κοιτάχτε το!!Έχει πονέσει το στομάχι μου από τα γέλια,δεν αντέχω!!!
![]()
Γιατί κιουρία μου; τί έχει το βλέμμα μας; Γλαρό -γλαρό είναι ,πράσινο και ονειροπόλο

Μπρε, αντί να γελάς με την υποψηφιότητα για τη Μις Παρδάλω , με τη γλωσσάρα ΝΑ, με το συμπάθειο, γελάχ με τα πράχινα μάτια μαχ; Κορίτσια, εσείς στο ύψος σας

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω γιατί μου δίνει την αίσθηση οτι λέει '' με βλέπεις που σε βλέπω;;''Γιατί κιουρία μου; τί έχει το βλέμμα μας; Γλαρό -γλαρό είναι ,πράσινο και ονειροπόλο![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
Κορίτσια δεν μπορώ θα το πω με έχουν πιάσει τα γέλια με το ύφος της Μπασσέτ στο miss βλέμμα απλά κοιτάχτε το!!Έχει πονέσει το στομάχι μου από τα γέλια,δεν αντέχω!!!
![]()
χα χα χα χα

αυτο ειναι θρυλικο βλεμμα μπασσετ. αλλα ρε μπασσετομανα οταν ειδα τη μις ριψοκινδυνη μου κοπηκε το γελιο. ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕ ????????

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Λοιπόν συμμετέχει ο Αρης, (19-12-2007) δηλαδή 1,5 χρονών

Στις κατηγορίες
Mister Φωτογένεια
Mister Γόης
Mister Mαμάκιας
Mister Υπναράς
Mister Παρδάλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Λοιπόν, καλύτερα να ανεβάσεις φωτό της Πασχαλιάς λέω εγώ κι άσε τις πολλές διευκρινιστικές ερωτήσεις, ούτε πανελλήνιες να έδινες πια!
-