michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
το νέο θέμα ανοίγεται αφού έχουμε όλες τις συμμετοχές,μην βιάζεστεδεν θα ανοιχτει αλλο θεμα για να βαζουμε συμετοχες???![]()
προς το παρόν εδώ δηλώνουμε συμμετοχή.Μην ξεχνάτε ονοματάκι διαγωνιζόμενου και 1 φωτογραφία για κάθε κατηγορία που διαγωνίζεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μην ανησυχείς δεν χάνονται τις σημειώνω
και μετά τις βάζω όλες μαζί στο νέο θέμα για να είναι οργανωμένα να βλέπει όποιος θέλει τις συμμετοχές όλες και τις κατηγορίες στη σειρά.Εδώ είναι λίγο χύμα δεν πειράζει τα μαζέυω εγώ μην αγχώνεστε...
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μωρέ έλεγα να μείνουμε στις 10 κατηγορίες γιατί ήδη είναι πολλές πιστεύω και θα γίνει μπέρδεμα είναι και πιο πολλές οι συμμετοχές σε αυτή την κατηγορία...τώρα τι να πω αν θέλουν και άλλοι νάζι ας το βάλουμεΚατηγορεια ναζιαρικων θα βαλουμε? Μιςς Μιστερ ναζι?![]()

ELENIP
Διάσημο μέλος
Με τη σειρά
Miss Φωτογένεια
Miss Βλέμμα
Miss υπναρού
Miss Playmate
Μiss μαμάκιας
Συνημμένα
ELENIP
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μπορουμε να το βαλουμε αντι για το παρδαλο γιατι εχουμε ηδη το θριλερ που του μοιαζει....χμμμ τελος παντων...αυριο θα στειλω φωτο και για τις υπολοιπες κατηγοριες. (υποψιν οτι μπορει παλι να εχουμε μονο 1 διαγωνιζομενο σε κσποια κατηγορια οποτε να μην υπαρξει διαγωνισμος)Μωρέ έλεγα να μείνουμε στις 10 κατηγορίες γιατί ήδη είναι πολλές πιστεύω και θα γίνει μπέρδεμα είναι και πιο πολλές οι συμμετοχές σε αυτή την κατηγορία...τώρα τι να πω αν θέλουν και άλλοι νάζι ας το βάλουμε![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ο Μister καταπίεσηΠαω να βγαλω φωτος και κλεινω τον υπολογιστη γιατι πηγε 9 περασμενες τρομαρα μου και γυριζει ο βλαχος απ'τα χωραφια!![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Απ'ότι είπαν τα κορίτσια που πρότειναν τις κατηγορίες αυτές παρδάλω είναι για την πιο αστεία πόζα και θρίλλερ για την πιο τρομαχτικηΜπορουμε να το βαλουμε αντι για το παρδαλο γιατι εχουμε ηδη το θριλερ που του μοιαζει....χμμμ τελος παντων...αυριο θα στειλω φωτο και για τις υπολοιπες κατηγοριες. (υποψιν οτι μπορει παλι να εχουμε μονο 1 διαγωνιζομενο σε κσποια κατηγορια οποτε να μην υπαρξει διαγωνισμος)![]()
Ναι βέβαια υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν υποψήφιοι σε μια κατηγορία οπότε την αποσύρουμε...θα δείξει κάτσε να αρχίσουν οι συμμετοχές ακόμα είναι νωρίς
ιβανα
Επιφανές μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Το παρδάλω μένει δεν το συζητώ...Αν θέλετε να βγάλω κάποιο δεν έχω θέμα αλλά ποιο να βάλουμε στη θέση του;εγω λεω το μις/μιστερ παρδαλω να το αφησουμε, να γελασουμε βρε παιδια λιγο ! αν βγαλουμε καποιο, εγω θα προτεινα μις θριλερ, εσεις τι λετε ?![]()
Πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε γρήγορα γιατί έχουν αρχίσει οι συμμετοχές...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Το παρδάλω μένει δεν το συζητώ...Αν θέλετε να βγάλω κάποιο δεν έχω θέμα αλλά ποιο να βάλουμε στη θέση του;Πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε γρήγορα γιατί έχουν αρχίσει οι συμμετοχές...
να βαλουμε μις ναζι που θα εχει μεγαλυτερη συμμετοχη σιγουρα ? συγνωμη παιδια για το μις θριλερ, ηταν δικη μου ιδεα (και μαλλον κακη...)

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Λοιπόν για να μην χαλάσουμε το χατίρι σε κανέναν θα βάλουμε και miss μαμά και mister-miss Νάζι και αν υπαρχουν συμμετοχές θα μείνουν αλλιώς δεν θα ισχύσουν,δίκαιο νομίζω..![]()

σε τρελαναμε μαρια
ELENIP
Διάσημο μέλος
Miss Βλέμμα
Miss Φωτογένεια
Miss Θρίλερ
Miss Μαμάκιας
Miss Πατσοκοιλάκι
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος
mister φωτογένεια
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
οκ έγινε το άλλαξανα βαλουμε μις ναζι που θα εχει μεγαλυτερη συμμετοχη σιγουρα ? συγνωμη παιδια για το μις θριλερ, ηταν δικη μου ιδεα (και μαλλον κακη...)![]()
έβαλα και το miss μαμά...τώρα θα δέιξει έτσι και αλλιώς με τόσες κατηγορίες κάποια θα μείνει απ'έξω αποκλείεται να έχουμε σε όλες συμμετοχές,ε τώρα αν έχουμε...καλη μου τύχη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool