ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αχ άλλη και αυτή πάλι..δεν μπορώΕΛΒΙΡΑ
Miss Παρδάλω

καλά πως τις πετυχαίνετε σε τέτοιες πόζες;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
αχ άλλη και αυτή πάλι..δεν μπορώκαλά πως τις πετυχαίνετε σε τέτοιες πόζες;;

Με το συνεχές πάτημα του κουμπιού της ψηφιακής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Mister Ριψοκίνδυνος
Mister Πατούσα
Mister Βλέμμα
Μister Πατσοκοιλάκι
Υ.Γ Τώρα είδα Μαρία ότι δεν έχει κατηγορία "Γόη".Βάλε μας Playboy

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!!ρε μπασσετομανα, θυμασαι μια τρομερη κ φοβερη φωτο της μπουμπους της χρυσας που ειναι σαν τον δρακουλα? αυτη η φωτο ειναι αξια νικης στην κατηγορια θριλερ. γιατι να μην ειναι η χρυσα εδω γμτ ? θυμασαι ποια λεω? αυτη με τα αυτια πισω ρε συ που ειναι σα δαιμονας![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister ΝαζιΝα προλάβουμε να δηλώσουμε και εμείς συμμετοχή
Λοιπόν συμμετέχει ο Αρης, (19-12-2007) δηλαδή 1,5 χρονών
Mister Mαμάκιας
![]()
δεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!!![]()
ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ?

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαΜωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!!![]()
είμαι περίεργη να τη δω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι...
Mαρία για το πρώτο το πρόσεξα και εγώ και ήδη σου απάντησα όσο για το δεύτερο, δίκιο έχεις βάλτο στην κατηγορία "νάζι".

Πάω να ψάξω Αρη-μαμάκια

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω...
ειναι φοβερη. η μπουμπου ειναι σα τον μπαμπουλα, φωτο για να τρωνε το φαι τους τα παιδια

μπασσετομανα, να την ψαξω η θα την ψαξεις ?

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης![]()
ναιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές![]()

Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλοποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ?![]()

Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότερα

michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
miss υπναρου
miss βλεμμα
miss μαμα
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα....όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο
Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία
![]()
πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
?????Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο
Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία
![]()

Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool