Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 00:09 Η Μαρία Γάτσιου: #141 30-06-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ria23: στην κατηγορια αυτη μαλλον θα διαγωνιστει και το δικο μου νεο μωρακι (Αλβιν-Μητσος)..καθως απο χθες που τον αφησα σπιτι και κοιμοταν ..στο ιδιο σημειο τον βρηκα και σημερα...κανει 2 βηματα και κοβει τουφες ..αφου απορω μηπως του εβαλα τπτ στο φαι και δεν θυμαμαι Click για ανάπτυξη... θέλουμε αποδείξειςφωτό!!φωτό!!Το κοινό τις απαιτεί όχι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 00:12 Η Μαρία Γάτσιου: #142 30-06-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στην κατηγορία Mister Baby υπναράς εντάσσεται κ ο Μους Γιουλίτσκαγια...! Για την κατηγορία Μiss Baby Πειραχτήρι η Βεγγάζη Σπιθόνιαν κ για την κατηγορία Miss Baby Μαμάκιας η αδελφή της η Βεγγάλη Σπιθόνιαν κ https://i683.photobucket.com/player....vv195/Babelfish7/the spithonians/MOV02497.flv Click για ανάπτυξη... επειδή μπερδεύτηκα ποιο είναι το όνομα της κάθε γατούλας;Εκτός από την Αdrey,αυτή καταχωρήθηκε ήδη Μιss φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η Μαρία Γάτσιου: #143 30-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλά το μωροθύελα είναι αυτή!!! Ειληκρινά τώρα δεν ξέρω ποιό να ψηφίσω! Click για ανάπτυξη... Έλα αποφάσισεγιατί πρέπει και κάποιος να ψηφίσειόλοι τα χαζεύετε και είστε αναποφάσιστοι....μήπως περιμένετε δωροδωκίες από τις γατομαμάδες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 08:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #144 30-06-09 08:04 ο Μους ντρεποταν παρα πολυ αλλα τον επεισα να παιξει κι αυτος στη κατηγορια Mr. Baby φωτογενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #145 30-06-09 09:25 Εδώ είμαστε κι εμείς Λοιπόν, το μοντέλο μας είναι ο Ιβαν ο Τρομερός Υποβάλλουμε υποψηφιότητα στην κατηγορία Mr. baby φωτογένεια (και μην ακούσω κουβέντα για το μωρό μου.... είναι παιδί με προοπτικές, κρυφά χαρίσματα και πλούσιο εσωτερικό κόσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0899.jpg 97 KB · Εμφανίσεις: 173 DSC_0900.jpg 96 KB · Εμφανίσεις: 38 Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:27 Η Raktia έγραψε: #146 30-06-09 09:27 Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC-0117.jpg 109,9 KB · Εμφανίσεις: 38 DSC-0118.jpg 112,3 KB · Εμφανίσεις: 39 DSC-0119.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 42 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #147 30-06-09 09:37 Ξεφυγαμε απο το bebe? Στη κατηγορια Miss. Ακροβατης η κυρια Καλυψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:39 Η ιβανα έγραψε: #148 30-06-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Click για ανάπτυξη... πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #149 30-06-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Click για ανάπτυξη... το τρομαχτικο δεν ειναι που καθεται, αλλα το σαλτο που εδινε εκεινη την ωρα για να κατσει εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:51 Η Raktia έγραψε: #150 30-06-09 09:51 Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 30-06-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Click για ανάπτυξη... συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #152 30-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Click για ανάπτυξη... Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #153 30-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Click για ανάπτυξη... της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η ELENIP έγραψε: #154 30-06-09 11:22 Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #155 30-06-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: στην κατηγορια αυτη μαλλον θα διαγωνιστει και το δικο μου νεο μωρακι (Αλβιν-Μητσος)..καθως απο χθες που τον αφησα σπιτι και κοιμοταν ..στο ιδιο σημειο τον βρηκα και σημερα...κανει 2 βηματα και κοβει τουφες ..αφου απορω μηπως του εβαλα τπτ στο φαι και δεν θυμαμαι Click για ανάπτυξη... θέλουμε αποδείξειςφωτό!!φωτό!!Το κοινό τις απαιτεί όχι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 00:12 Η Μαρία Γάτσιου: #142 30-06-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στην κατηγορία Mister Baby υπναράς εντάσσεται κ ο Μους Γιουλίτσκαγια...! Για την κατηγορία Μiss Baby Πειραχτήρι η Βεγγάζη Σπιθόνιαν κ για την κατηγορία Miss Baby Μαμάκιας η αδελφή της η Βεγγάλη Σπιθόνιαν κ https://i683.photobucket.com/player....vv195/Babelfish7/the spithonians/MOV02497.flv Click για ανάπτυξη... επειδή μπερδεύτηκα ποιο είναι το όνομα της κάθε γατούλας;Εκτός από την Αdrey,αυτή καταχωρήθηκε ήδη Μιss φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η Μαρία Γάτσιου: #143 30-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλά το μωροθύελα είναι αυτή!!! Ειληκρινά τώρα δεν ξέρω ποιό να ψηφίσω! Click για ανάπτυξη... Έλα αποφάσισεγιατί πρέπει και κάποιος να ψηφίσειόλοι τα χαζεύετε και είστε αναποφάσιστοι....μήπως περιμένετε δωροδωκίες από τις γατομαμάδες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 08:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #144 30-06-09 08:04 ο Μους ντρεποταν παρα πολυ αλλα τον επεισα να παιξει κι αυτος στη κατηγορια Mr. Baby φωτογενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #145 30-06-09 09:25 Εδώ είμαστε κι εμείς Λοιπόν, το μοντέλο μας είναι ο Ιβαν ο Τρομερός Υποβάλλουμε υποψηφιότητα στην κατηγορία Mr. baby φωτογένεια (και μην ακούσω κουβέντα για το μωρό μου.... είναι παιδί με προοπτικές, κρυφά χαρίσματα και πλούσιο εσωτερικό κόσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0899.jpg 97 KB · Εμφανίσεις: 173 DSC_0900.jpg 96 KB · Εμφανίσεις: 38 Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:27 Η Raktia έγραψε: #146 30-06-09 09:27 Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC-0117.jpg 109,9 KB · Εμφανίσεις: 38 DSC-0118.jpg 112,3 KB · Εμφανίσεις: 39 DSC-0119.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 42 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #147 30-06-09 09:37 Ξεφυγαμε απο το bebe? Στη κατηγορια Miss. Ακροβατης η κυρια Καλυψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:39 Η ιβανα έγραψε: #148 30-06-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Click για ανάπτυξη... πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #149 30-06-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Click για ανάπτυξη... το τρομαχτικο δεν ειναι που καθεται, αλλα το σαλτο που εδινε εκεινη την ωρα για να κατσει εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:51 Η Raktia έγραψε: #150 30-06-09 09:51 Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 30-06-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Click για ανάπτυξη... συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #152 30-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Click για ανάπτυξη... Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #153 30-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Click για ανάπτυξη... της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η ELENIP έγραψε: #154 30-06-09 11:22 Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #155 30-06-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στην κατηγορία Mister Baby υπναράς εντάσσεται κ ο Μους Γιουλίτσκαγια...! Για την κατηγορία Μiss Baby Πειραχτήρι η Βεγγάζη Σπιθόνιαν κ για την κατηγορία Miss Baby Μαμάκιας η αδελφή της η Βεγγάλη Σπιθόνιαν κ https://i683.photobucket.com/player....vv195/Babelfish7/the spithonians/MOV02497.flv Click για ανάπτυξη... επειδή μπερδεύτηκα ποιο είναι το όνομα της κάθε γατούλας;Εκτός από την Αdrey,αυτή καταχωρήθηκε ήδη Μιss φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η Μαρία Γάτσιου: #143 30-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλά το μωροθύελα είναι αυτή!!! Ειληκρινά τώρα δεν ξέρω ποιό να ψηφίσω! Click για ανάπτυξη... Έλα αποφάσισεγιατί πρέπει και κάποιος να ψηφίσειόλοι τα χαζεύετε και είστε αναποφάσιστοι....μήπως περιμένετε δωροδωκίες από τις γατομαμάδες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 08:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #144 30-06-09 08:04 ο Μους ντρεποταν παρα πολυ αλλα τον επεισα να παιξει κι αυτος στη κατηγορια Mr. Baby φωτογενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #145 30-06-09 09:25 Εδώ είμαστε κι εμείς Λοιπόν, το μοντέλο μας είναι ο Ιβαν ο Τρομερός Υποβάλλουμε υποψηφιότητα στην κατηγορία Mr. baby φωτογένεια (και μην ακούσω κουβέντα για το μωρό μου.... είναι παιδί με προοπτικές, κρυφά χαρίσματα και πλούσιο εσωτερικό κόσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0899.jpg 97 KB · Εμφανίσεις: 173 DSC_0900.jpg 96 KB · Εμφανίσεις: 38 Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:27 Η Raktia έγραψε: #146 30-06-09 09:27 Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC-0117.jpg 109,9 KB · Εμφανίσεις: 38 DSC-0118.jpg 112,3 KB · Εμφανίσεις: 39 DSC-0119.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 42 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #147 30-06-09 09:37 Ξεφυγαμε απο το bebe? Στη κατηγορια Miss. Ακροβατης η κυρια Καλυψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:39 Η ιβανα έγραψε: #148 30-06-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Click για ανάπτυξη... πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #149 30-06-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Click για ανάπτυξη... το τρομαχτικο δεν ειναι που καθεται, αλλα το σαλτο που εδινε εκεινη την ωρα για να κατσει εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:51 Η Raktia έγραψε: #150 30-06-09 09:51 Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 30-06-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Click για ανάπτυξη... συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #152 30-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Click για ανάπτυξη... Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #153 30-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Click για ανάπτυξη... της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η ELENIP έγραψε: #154 30-06-09 11:22 Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #155 30-06-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλά το μωροθύελα είναι αυτή!!! Ειληκρινά τώρα δεν ξέρω ποιό να ψηφίσω! Click για ανάπτυξη... Έλα αποφάσισεγιατί πρέπει και κάποιος να ψηφίσειόλοι τα χαζεύετε και είστε αναποφάσιστοι....μήπως περιμένετε δωροδωκίες από τις γατομαμάδες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 08:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #144 30-06-09 08:04 ο Μους ντρεποταν παρα πολυ αλλα τον επεισα να παιξει κι αυτος στη κατηγορια Mr. Baby φωτογενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #145 30-06-09 09:25 Εδώ είμαστε κι εμείς Λοιπόν, το μοντέλο μας είναι ο Ιβαν ο Τρομερός Υποβάλλουμε υποψηφιότητα στην κατηγορία Mr. baby φωτογένεια (και μην ακούσω κουβέντα για το μωρό μου.... είναι παιδί με προοπτικές, κρυφά χαρίσματα και πλούσιο εσωτερικό κόσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0899.jpg 97 KB · Εμφανίσεις: 173 DSC_0900.jpg 96 KB · Εμφανίσεις: 38 Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:27 Η Raktia έγραψε: #146 30-06-09 09:27 Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC-0117.jpg 109,9 KB · Εμφανίσεις: 38 DSC-0118.jpg 112,3 KB · Εμφανίσεις: 39 DSC-0119.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 42 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #147 30-06-09 09:37 Ξεφυγαμε απο το bebe? Στη κατηγορια Miss. Ακροβατης η κυρια Καλυψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:39 Η ιβανα έγραψε: #148 30-06-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Click για ανάπτυξη... πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #149 30-06-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Click για ανάπτυξη... το τρομαχτικο δεν ειναι που καθεται, αλλα το σαλτο που εδινε εκεινη την ωρα για να κατσει εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:51 Η Raktia έγραψε: #150 30-06-09 09:51 Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 30-06-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Click για ανάπτυξη... συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #152 30-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Click για ανάπτυξη... Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #153 30-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Click για ανάπτυξη... της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η ELENIP έγραψε: #154 30-06-09 11:22 Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #155 30-06-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο Μους ντρεποταν παρα πολυ αλλα τον επεισα να παιξει κι αυτος στη κατηγορια Mr. Baby φωτογενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #145 30-06-09 09:25 Εδώ είμαστε κι εμείς Λοιπόν, το μοντέλο μας είναι ο Ιβαν ο Τρομερός Υποβάλλουμε υποψηφιότητα στην κατηγορία Mr. baby φωτογένεια (και μην ακούσω κουβέντα για το μωρό μου.... είναι παιδί με προοπτικές, κρυφά χαρίσματα και πλούσιο εσωτερικό κόσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0899.jpg 97 KB · Εμφανίσεις: 173 DSC_0900.jpg 96 KB · Εμφανίσεις: 38 Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:27 Η Raktia έγραψε: #146 30-06-09 09:27 Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC-0117.jpg 109,9 KB · Εμφανίσεις: 38 DSC-0118.jpg 112,3 KB · Εμφανίσεις: 39 DSC-0119.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 42 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #147 30-06-09 09:37 Ξεφυγαμε απο το bebe? Στη κατηγορια Miss. Ακροβατης η κυρια Καλυψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:39 Η ιβανα έγραψε: #148 30-06-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Click για ανάπτυξη... πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #149 30-06-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Click για ανάπτυξη... το τρομαχτικο δεν ειναι που καθεται, αλλα το σαλτο που εδινε εκεινη την ωρα για να κατσει εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:51 Η Raktia έγραψε: #150 30-06-09 09:51 Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 30-06-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Click για ανάπτυξη... συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #152 30-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Click για ανάπτυξη... Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #153 30-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Click για ανάπτυξη... της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η ELENIP έγραψε: #154 30-06-09 11:22 Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #155 30-06-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ είμαστε κι εμείς Λοιπόν, το μοντέλο μας είναι ο Ιβαν ο Τρομερός Υποβάλλουμε υποψηφιότητα στην κατηγορία Mr. baby φωτογένεια (και μην ακούσω κουβέντα για το μωρό μου.... είναι παιδί με προοπτικές, κρυφά χαρίσματα και πλούσιο εσωτερικό κόσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:27 Η Raktia έγραψε: #146 30-06-09 09:27 Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC-0117.jpg 109,9 KB · Εμφανίσεις: 38 DSC-0118.jpg 112,3 KB · Εμφανίσεις: 39 DSC-0119.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 42 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #147 30-06-09 09:37 Ξεφυγαμε απο το bebe? Στη κατηγορια Miss. Ακροβατης η κυρια Καλυψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:39 Η ιβανα έγραψε: #148 30-06-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Click για ανάπτυξη... πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #149 30-06-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Click για ανάπτυξη... το τρομαχτικο δεν ειναι που καθεται, αλλα το σαλτο που εδινε εκεινη την ωρα για να κατσει εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:51 Η Raktia έγραψε: #150 30-06-09 09:51 Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 30-06-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Click για ανάπτυξη... συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #152 30-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Click για ανάπτυξη... Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #153 30-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Click για ανάπτυξη... της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η ELENIP έγραψε: #154 30-06-09 11:22 Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #155 30-06-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #147 30-06-09 09:37 Ξεφυγαμε απο το bebe? Στη κατηγορια Miss. Ακροβατης η κυρια Καλυψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:39 Η ιβανα έγραψε: #148 30-06-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Click για ανάπτυξη... πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #149 30-06-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Click για ανάπτυξη... το τρομαχτικο δεν ειναι που καθεται, αλλα το σαλτο που εδινε εκεινη την ωρα για να κατσει εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:51 Η Raktia έγραψε: #150 30-06-09 09:51 Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 30-06-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Click για ανάπτυξη... συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #152 30-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Click για ανάπτυξη... Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #153 30-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Click για ανάπτυξη... της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η ELENIP έγραψε: #154 30-06-09 11:22 Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #155 30-06-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξεφυγαμε απο το bebe? Στη κατηγορια Miss. Ακροβατης η κυρια Καλυψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:39 Η ιβανα έγραψε: #148 30-06-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Click για ανάπτυξη... πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #149 30-06-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Click για ανάπτυξη... το τρομαχτικο δεν ειναι που καθεται, αλλα το σαλτο που εδινε εκεινη την ωρα για να κατσει εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:51 Η Raktia έγραψε: #150 30-06-09 09:51 Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 30-06-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Click για ανάπτυξη... συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #152 30-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Click για ανάπτυξη... Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #153 30-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Click για ανάπτυξη... της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η ELENIP έγραψε: #154 30-06-09 11:22 Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #155 30-06-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χωσούλης ο κασκαντερ! Click για ανάπτυξη... πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #149 30-06-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Click για ανάπτυξη... το τρομαχτικο δεν ειναι που καθεται, αλλα το σαλτο που εδινε εκεινη την ωρα για να κατσει εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:51 Η Raktia έγραψε: #150 30-06-09 09:51 Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 30-06-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Click για ανάπτυξη... συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #152 30-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Click για ανάπτυξη... Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #153 30-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Click για ανάπτυξη... της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η ELENIP έγραψε: #154 30-06-09 11:22 Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #155 30-06-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????? Click για ανάπτυξη... το τρομαχτικο δεν ειναι που καθεται, αλλα το σαλτο που εδινε εκεινη την ωρα για να κατσει εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:51 Η Raktia έγραψε: #150 30-06-09 09:51 Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 30-06-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Click για ανάπτυξη... συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #152 30-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Click για ανάπτυξη... Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #153 30-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Click για ανάπτυξη... της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η ELENIP έγραψε: #154 30-06-09 11:22 Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #155 30-06-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 30-06-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Click για ανάπτυξη... συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #152 30-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Click για ανάπτυξη... Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #153 30-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Click για ανάπτυξη... της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η ELENIP έγραψε: #154 30-06-09 11:22 Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #155 30-06-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο. Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται. Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια. Click για ανάπτυξη... συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #152 30-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Click για ανάπτυξη... Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #153 30-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Click για ανάπτυξη... της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η ELENIP έγραψε: #154 30-06-09 11:22 Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #155 30-06-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο... Click για ανάπτυξη... Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #153 30-06-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Click για ανάπτυξη... της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η ELENIP έγραψε: #154 30-06-09 11:22 Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #155 30-06-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Την είδα και αυτή την σιχαμενη. Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός..... Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι.... Click για ανάπτυξη... της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η ELENIP έγραψε: #154 30-06-09 11:22 Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #155 30-06-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #155 30-06-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #156 30-06-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aααα ρε Λέια Θεά!!! Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!Μαμά του Τίμυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 30-06-09 11:30 Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:34 Η ELENIP έγραψε: #158 30-06-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη Click για ανάπτυξη... Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα? Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης... Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #159 30-06-09 11:35 Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η staman2 έγραψε: #160 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Click για ανάπτυξη... !!!!!ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε??? Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? εχω τη Σεμελη κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! Click για ανάπτυξη... Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.