Γατοκαλλιστεία

στην κατηγορια αυτη μαλλον θα διαγωνιστει και το δικο μου νεο μωρακι (Αλβιν-Μητσος)..καθως απο χθες που τον αφησα σπιτι και κοιμοταν ..στο ιδιο σημειο τον βρηκα και σημερα...κανει 2 βηματα και κοβει τουφες ..αφου απορω μηπως του εβαλα τπτ στο φαι και δεν θυμαμαι:blink::blink::lol::lol::lol:
θέλουμε αποδείξεις:Pφωτό!!φωτό!!Το κοινό τις απαιτεί όχι εγώ;):redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην κατηγορία Mister Baby υπναράς εντάσσεται κ ο Μους Γιουλίτσκαγια...!
Για την κατηγορία Μiss Baby Πειραχτήρι η Βεγγάζη Σπιθόνιαν
DSC02516.jpg
DSC02470.jpg
DSC02518.jpg

κ για την κατηγορία Miss Baby Μαμάκιας η αδελφή της η Βεγγάλη Σπιθόνιαν
DSC02536.jpg
κ
https://i683.photobucket.com/player....vv195/Babelfish7/the spithonians/MOV02497.flv
επειδή μπερδεύτηκα:redface: ποιο είναι το όνομα της κάθε γατούλας;Εκτός από την Αdrey,αυτή καταχωρήθηκε ήδη Μιss φωτογένεια:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά το μωροθύελα είναι αυτή!!!:inlove::inlove::inlove:
Ειληκρινά τώρα δεν ξέρω ποιό να ψηφίσω!:confused::hmm:;)
Έλα αποφάσισε:/:γιατί πρέπει και κάποιος να ψηφίσει:Pόλοι τα χαζεύετε και είστε αναποφάσιστοι....μήπως περιμένετε δωροδωκίες από τις γατομαμάδες;;:cool::hmm:

ο Μους ντρεποταν παρα πολυ:redface: αλλα τον επεισα να παιξει κι αυτος στη κατηγορια
Mr. Baby φωτογενεια :P

CIMG4610.JPG

Εδώ είμαστε κι εμείς :D
Λοιπόν, το μοντέλο μας είναι ο Ιβαν ο Τρομερός :mad:
Υποβάλλουμε υποψηφιότητα στην κατηγορία
Mr. baby φωτογένεια
(και μην ακούσω κουβέντα για το μωρό μου.... είναι παιδί με προοπτικές, κρυφά χαρίσματα και πλούσιο εσωτερικό κόσμο) :lol::lol:

Συνημμένα

• DSC_0899.jpg
    DSC_0899.jpg
    97 KB · Εμφανίσεις: 163
  • DSC_0900.jpg
    DSC_0900.jpg
    96 KB · Εμφανίσεις: 29
Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Χωσούλης ο κασκαντερ!

Συνημμένα

• DSC-0117.jpg
    DSC-0117.jpg
    109,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSC-0118.jpg
    DSC-0118.jpg
    112,3 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSC-0119.jpg
    DSC-0119.jpg
    107,4 KB · Εμφανίσεις: 32
Ξεφυγαμε απο το bebe? :hmm::P
Στη κατηγορια Miss. Ακροβατης η κυρια Καλυψω!

CIMG0918.JPG

Θέλω να δήλώσω υποψηφιότητα (όχι εγω δηλαδή το παιδί μου) για την κατηγορία Mr Dangerous. Και αν δεν υπάρχει η κατηγορία αυτή τότε την ανοίγω. Ιδου και οι αποδείξεις:
Χωσούλης ο κασκαντερ!

πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????:/::/::/:

πω πω ρε συ με επιασε ζαλαδα και συγκρυο, που πηγε και εκατσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????:/::/::/:
το τρομαχτικο δεν ειναι που καθεται, αλλα το σαλτο που εδινε εκεινη την ωρα για να κατσει εκει:/::P

Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο.
Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται.
Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια.:(

Και να το βλέπεις το σιχαμένο να σουλατσάρει πάνω στα καγκελα με τέτοια άνεση, σαν να μην τρέχει κάστανο.
Θα προσπαθήσω να τον πιάσω και σε φάση που τεντώνεται.
Κάθε τέντωμα και μειον 5χρονια η Κάτια.:(
συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? :lol:απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο...:P

συγνωμη...τη Καλυψω την ειδες? :lol:απλα εμεις ειμαστε στο πρωτο...:P

Την είδα και αυτή την σιχαμενη.:mad:
Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός.....
Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι....:(

Την είδα και αυτή την σιχαμενη.:mad:
Αχ θα μας σκάσουν... Εμείς είμαστε στον 3ο. Ουτε εγώ δεν τολμάω να πάω στην άκρη και αυτός.....
Από εκεί μου ειχε πέσει η Μελίνα μου και ευτυχώς το μόνο που της έμεινε ειναι η φοβία και ότι πλέον κουτσαίνουμε λιγάκι....:(
της αλλαξα κατηγορια...την εβαλα στο "Μiss Ακροβατης"...που υπαρχει κατηγορια...της παει πιο πολυ...μηπως να βαλεις κι εσυ τον δικο σου εκει? Αν και τωρα που το σκεφτομαι, οι ακροβατες εχουν και διχτυ απο κατω...τα δικα μας εχουν το απολυτο κενο:lol::lol::lol:

Ποιές είναι οι κατηγορίες για την επόμενη κατηγορία ηλικίας?

Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!!
:lol::lol::lol::lol:Aααα ρε Λέια Θεά!!!

Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!:lol:
:lol:Μαμά του Τίμυ

:lol::lol::lol::lol:Aααα ρε Λέια Θεά!!!

Παιδια νομίζω πως πρεπει να βάλουμε και άλλη μια κατηγορία νομίζω: Μiss πεταχτουλα και γυριστρούλα! Εχω κάποιο πιπινι στο νου μου!:lol::lol:Μαμά του Τίμυ

:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? :hmm::redface::redface::redface:
εχω τη Σεμελη
:lol::lol::lol::lol:

κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! :lol:

CIMG3069.JPG

Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? :hmm::redface::redface::redface:
εχω τη Σεμελη

CIMG3069.JPG

Θέλετε να κάνουμε όλοι μια λίστα?
Π.χ μις/μιστερ μάτια, μις/μιστερ ουρά, μις/μιστερ κορμοστασιά, μις/μιστερ πορνοστάρ, μις/μιστερ ακροβάτις, μις/ μιστερ στριντζω, μις/μίστερ χαδιάρα-ης...

Προτείνω αυτα, πείτε κι εσείς!!

Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά :rolleyes:) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό:D:lol:

!!!!!:lol::lol:ΑΑΑΑ βλέπω οτι κάτι ψυλιάστήκαμε???
Κάτσε να δεις να μπει κι αυτη η κατηγορία και κάποια ψυχή θα πάρει 1ο βραβειο και χρυσό μετάλιο!:lol:

Μιss πορνοσταρ να βαλουμε? :hmm::redface::redface:
εχω τη Σεμελη
κοριτσια, σας προκαλω να ενισχυσουμε αυτη τη κατηγορια! :lol:

CIMG3069.JPG
Μήπως να βάλουμε και άλλους τίτλους... οπως "ο γκουσγκουνης" για τα αγοράκια και "ειμαι η Λόλα που τα κάνει όλα" για τα κοριτσάκια?:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back