Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Miss-Mister:
1.Υπναράς
2.Βλέμμα
3.Νάζι
4.Φωτογένεια
5.Ώριμη γοητεία
6.Μαμάκιας
Αυτές είναι οι στάνταρ,θέλετε να βάλουμε και κάποια άλλη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναιιιιιι! ε μα καιρός ήταν πια να αναγνωρίσεις το δεύτερο παιδί σουΑααα,ενταξει τοτε,ειπα κι εγω,τοσο ωραιο γατομουτρο να μοιαζει με τον Σρεκ:
Ωραια,για μιστερ βλεμμα θα μπει-ακους Μαριααα;;;
Τον εβαλα στο αβαταρ τον υπναλεων μου γιατι δεν μπορουσα να τον βαλω στην υπογραφη οποτε τωρα ειναι πατσι.![]()

Και εγώ έτσι νομίζω θα τα βλέπω μωρά, άλλωστε οι γάτες δεν γερνάνε ποτέγια τα άνω των 10 νόμιζα οτι εννοούσαμε5 είναι μωρά ακόμα,αν και την δικιά μου και 12 που είναι μωρό την βλέπω
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Λοιπόν οι κατηγορίες:
Miss-Mister:
1.Υπναράς
2.Βλέμμα
3.Νάζι
4.Φωτογένεια
5.Ώριμη γοητεία
6.Μαμάκιας
Αυτές είναι οι στάνταρ,θέλετε να βάλουμε και κάποια άλλη;![]()
Ναι,Μιςς και Μίστερ τεμπέλης/υπναράς,Μίστερ και Μιςς μυστήριο,Μίστερ και Μις Μάτια,Μίς και Μίστερ μορφωμένος.Σας πλιζάρω.....

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Υπναρά έβαλα,αντί για μάτια έχουμε το βλέμμα..το μορφωμένος αν μπορείς να μου εξηγήσεις,δεν το καταλαβαίνωΝαι,Μιςς και Μίστερ τεμπέλης/υπναράς,Μίστερ και Μιςς μυστήριο,Μίστερ και Μις Μάτια,Μίς και Μίστερ μορφωμένος.Σας πλιζάρω.....![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
γενικά μπορείς αλλά οι κατηγορίες που λες δεν υπάρχουν...τώρα αν τις θέλουν οι υπόλοιποι και έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο κατά νου οκ τις βάζωMαρία,γίνεται να στείλω μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες;Ασπούμε μις ριψοκίνδυνη γιαγιά και μις μυστήριο;
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
γενικά μπορείς αλλά οι κατηγορίες που λες δεν υπάρχουν...τώρα αν τις θέλουν οι υπόλοιποι και έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο κατά νου οκ τις βάζω
Παράδειγμα είπα
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
οι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simba
είναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικέςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simba
είναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές
To θρίλερ το ανέφερα γιατί το είχατε και στην κατηγορία 1 ως 5
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Κι εγω έχω τον ΤΙμάκο μου που είναι 9 χρονών σε ένα μήνα.Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!!![]()

Ναι συμφωνώ. Νομίζω λοιπόν πως οι κατηγοριες που προτείνει η Μαρία είναι πολύ καλές.Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός![]()

Ειναι υπέροχα. Σ΄ευχαριστουμε konstans.!Λοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες![]()

Αααα τι ομορφιές είναι αυτές!Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!!
Μορφεας, Καλυψω
![]()

Στην κατηγορία βλέμμα ή έκφραση όπως σου είπε και η Ελενα!!!Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;;
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734
Τελειο γατόνι!
Πραγματικά Νόνικα το αβάταρ με τον Ραμσή είναι υπέροχο. ΤΟ ζουζουνι σου έχει γίνει σούπερ!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία;
Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολοΈχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες.

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
όχι δεν πειράζειMaρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει;
όποτε σε βολεύειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
.Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου!
ELENIP
Διάσημο μέλος
Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω.
Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου!
Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!!

Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool