ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός![]()
Βεβαίως,βεβαίως, μην παραλείψετε την τελευταία υποκατηγορία!

Εχουμε έτοιμες φωτό της διανοούμενο-Μυρτούλας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
inferno
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός![]()
miss ώριμη γοητεία ή κοινώς Πουρίτσι (συνδυάζει τη χαριτώμενιά του κοριτσιού και το πουρό)

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μορφεας, Καλυψω

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΟΛΑ ειναι πανεμορφα και σιγουρα ολα πηραν πολλες ψηφους

ιβανα
Επιφανές μέλος
Τι λέτε για μις και μίστερ μάτια;Να βγάλουμε από κοντά τα μάτια της γάτας μας.Καλή ιδέα δεν είναι;
προσεχτε να ειναι μονο χωρις φλας, μη στραβωθουν τα αμοιρα για να κανουμε εμεις το κομματι μας.......

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
πολύ όμορφαΛοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
συμφωνώ,καλύτερα να κρατήσουμε το ''βλέμμα'' που είναι πιο γενικό πλάνοπροσεχτε να ειναι μονο χωρις φλας, μη στραβωθουν τα αμοιρα για να κανουμε εμεις το κομματι μας.......![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
οκ καλή ιδέα...Δεν εννοουσα να κανεις άλλη κατηγορια..απλά μέσα σ αυτη την κατηγορία των 5+ να υπάρχει μις γιαγιά και μιστερ παππούς![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734
ELENIP
Διάσημο μέλος
Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;;
![]()
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734
Mis γλυκοκαραμελένιο μπισκοτοπαγωτό με τρούφα και σαντυγί
.Τι πανεμορφιάαααααα

elvenstar
Επιφανές μέλος
5 χρονών γατάκια παιδιά δεν είναι παππούδες κ γιαγιάδες, εγώ διαφωνώ κ αυτός ο τίτλος εμένα δεν μου αρέσει καθόλουοκ καλή ιδέα...![]()
Αυτή πρέπει να μπει στην κατηγορία μίς/μιστερ βλέμμα ΣρεκΑυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;;

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Mis γλυκοκαραμελένιο μπισκοτοπαγωτό με τρούφα και σαντυγί.
Τι πανεμορφιάαααααα![]()
Ειναι μιστερ!!!

Ειναι ο Τουλης μου που μενει στη μαμα μου και ειναι 9 χρονων γαιδαρος.

Δεν ξερω γιατι δεν μπορω να βαλω φωτο,προς το παρον εβαλα λινκ
και ελπιζω η Μαρια να την βαλει κανονικα και λιγο μεγενθυμενη-ειναι απο κινητο και δεν εχει και σουπερ αναλυση
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
5 χρονών γατάκια παιδιά δεν είναι παππούδες κ γιαγιάδες, εγώ διαφωνώ κ αυτός ο τίτλος εμένα δεν μου αρέσει καθόλου
Αυτή πρέπει να μπει στην κατηγορία μίς/μιστερ βλέμμα Σρεκ![]()
Σρεκ το παιδι μου;;;;;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Νονικά την φωτο την έβαλα πιο πάνω αλλά ειναι κάπως μικρήΕιναι μιστερ!!!
Ειναι ο Τουλης μου που μενει στη μαμα μου και ειναι 9 χρονων γαιδαρος.
Δεν ξερω γιατι δεν μπορω να βαλω φωτο,προς το παρον εβαλα λινκκαι ελπιζω η Μαρια να την βαλει κανονικα και λιγο μεγενθυμενη-ειναι απο κινητο και δεν εχει και σουπερ αναλυση
![]()
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Ελπιζω να μπορεσει η Μαρια να την μεγαλωσει λιγο χωρις να χαλασει.
Αν μπει κατηγορια μιστερ βλεμμα λες να βαλω αυτην;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Οχι Σρεκ εννοώ τον γάτο που έπαιζε στον Σρεκ κ κοιτούσε με το ανάλογο βλέμμαΣρεκ το παιδι μου;;;;;![]()

Ναι εμένα μου αρέσει για Μιστερ βλέμμα εννοείται
ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΑΒΑΤΑΡ

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Οχι Σρεκ εννοώ τον γάτο που έπαιζε στον Σρεκ κ κοιτούσε με το ανάλογο βλέμμα
Ναι εμένα μου αρέσει για Μιστερ βλέμμα εννοείται
ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΑΒΑΤΑΡ![]()
Αααα,ενταξει τοτε,ειπα κι εγω,τοσο ωραιο γατομουτρο να μοιαζει με τον Σρεκ:

Ωραια,για μιστερ βλεμμα θα μπει-ακους Μαριααα;;;
Τον εβαλα στο αβαταρ τον υπναλεων μου γιατι δεν μπορουσα να τον βαλω στην υπογραφη οποτε τωρα ειναι πατσι.

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
για τα άνω των 10 νόμιζα οτι εννοούσαμε5 χρονών γατάκια παιδιά δεν είναι παππούδες κ γιαγιάδες, εγώ διαφωνώ κ αυτός ο τίτλος εμένα δεν μου αρέσει καθόλου![]()
5 είναι μωρά ακόμα,αν και την δικιά μου και 12 που είναι μωρό την βλέπω
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ακούωωωω αλλά βιάζεστεΑααα,ενταξει τοτε,ειπα κι εγω,τοσο ωραιο γατομουτρο να μοιαζει με τον Σρεκ:
Ωραια,για μιστερ βλεμμα θα μπει-ακους Μαριααα;;;
Τον εβαλα στο αβαταρ τον υπναλεων μου γιατι δεν μπορουσα να τον βαλω στην υπογραφη οποτε τωρα ειναι πατσι.![]()
πότε είπαμε τις κατηγορίες και δηλώνετε κιόλας συμμετοχή;;;Θα το σημειώσω πάντος
πολύ όμορφο πλάσμα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool