ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.741 21-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από niki: Τελικά καταλήξαμε στις κατηγορίες για τα 5+ ? [/quote ]Λοιπόν οι κατηγορίες: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας Συγνώμη που δεν μπήκα σήμερα,ταξίδευα,ήρθα Βόλο!Τώρα κατάφερα να συνδεθώ Click για ανάπτυξη... Τι λέτε για θαρραλέος; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Μαρία Γάτσιου: #1.742 21-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι λέτε για θαρραλέος; Click για ανάπτυξη... ok Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.743 21-07-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: ok Click για ανάπτυξη... THANKS Μαρία άκυρο Oι φωογραφίες που σOυ έστειλα.Θα σου στείλω καινούριες το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.744 21-07-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι λέτε για θαρραλέος; Click για ανάπτυξη... καντε το καλυτερα Ατιθασα "νιατα" ή "Τολμη και γοητεια"... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.745 21-07-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: καντε το καλυτερα Ατιθασα "νιατα" ή "Τολμη και γοητεια"... Click για ανάπτυξη... Τέλειο! Επίσης το Μις Θρίλερ είναι μια καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.746 21-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλειο! Επίσης το Μις Θρίλερ είναι μια καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.747 21-07-09 12:40 Aφου ο διαγωνισμος θα αργήσει θα τον κάνετε την άλλη Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.748 21-07-09 12:50 παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η staman2 έγραψε: #1.749 21-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μερικοί έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχήΘα αργήσει όμως η διαδικασία γιατί εδώ που είμαι δεν έχω ίντερνετ και δυσκολέυομαι αρκετά να μπωΣάββατο επιστρέφω.Δηλώστε όμως όσοι θέλετε κανονικά και θα τα συγκεντρώσω εγώ μετά με την ησυχία μου Click για ανάπτυξη... Aααα ωραια. Να περνάς καλά Μαρία μου. Θα δηλώσω κι εγώ τον Τιμάκο μου που είναι 9 χρονων σχεδόν δηλ. γίνεται τον Αύγουστο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η Μυρτω4038: #1.750 21-07-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.751 21-07-09 14:32 Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #1.752 21-07-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Click για ανάπτυξη... δεν είναι κακή ιδέα,πλάκα θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.753 21-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:55 Η Φένια '72: #1.754 21-07-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Click για ανάπτυξη... Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:39 Η elvenstar: #1.755 21-07-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από niki: Τελικά καταλήξαμε στις κατηγορίες για τα 5+ ? [/quote ]Λοιπόν οι κατηγορίες: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας Συγνώμη που δεν μπήκα σήμερα,ταξίδευα,ήρθα Βόλο!Τώρα κατάφερα να συνδεθώ Click για ανάπτυξη... Τι λέτε για θαρραλέος; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Μαρία Γάτσιου: #1.742 21-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι λέτε για θαρραλέος; Click για ανάπτυξη... ok Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.743 21-07-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: ok Click για ανάπτυξη... THANKS Μαρία άκυρο Oι φωογραφίες που σOυ έστειλα.Θα σου στείλω καινούριες το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.744 21-07-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι λέτε για θαρραλέος; Click για ανάπτυξη... καντε το καλυτερα Ατιθασα "νιατα" ή "Τολμη και γοητεια"... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.745 21-07-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: καντε το καλυτερα Ατιθασα "νιατα" ή "Τολμη και γοητεια"... Click για ανάπτυξη... Τέλειο! Επίσης το Μις Θρίλερ είναι μια καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.746 21-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλειο! Επίσης το Μις Θρίλερ είναι μια καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.747 21-07-09 12:40 Aφου ο διαγωνισμος θα αργήσει θα τον κάνετε την άλλη Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.748 21-07-09 12:50 παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η staman2 έγραψε: #1.749 21-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μερικοί έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχήΘα αργήσει όμως η διαδικασία γιατί εδώ που είμαι δεν έχω ίντερνετ και δυσκολέυομαι αρκετά να μπωΣάββατο επιστρέφω.Δηλώστε όμως όσοι θέλετε κανονικά και θα τα συγκεντρώσω εγώ μετά με την ησυχία μου Click για ανάπτυξη... Aααα ωραια. Να περνάς καλά Μαρία μου. Θα δηλώσω κι εγώ τον Τιμάκο μου που είναι 9 χρονων σχεδόν δηλ. γίνεται τον Αύγουστο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η Μυρτω4038: #1.750 21-07-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.751 21-07-09 14:32 Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #1.752 21-07-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Click για ανάπτυξη... δεν είναι κακή ιδέα,πλάκα θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.753 21-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:55 Η Φένια '72: #1.754 21-07-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Click για ανάπτυξη... Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:39 Η elvenstar: #1.755 21-07-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι λέτε για θαρραλέος; Click για ανάπτυξη... ok Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.743 21-07-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: ok Click για ανάπτυξη... THANKS Μαρία άκυρο Oι φωογραφίες που σOυ έστειλα.Θα σου στείλω καινούριες το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.744 21-07-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι λέτε για θαρραλέος; Click για ανάπτυξη... καντε το καλυτερα Ατιθασα "νιατα" ή "Τολμη και γοητεια"... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.745 21-07-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: καντε το καλυτερα Ατιθασα "νιατα" ή "Τολμη και γοητεια"... Click για ανάπτυξη... Τέλειο! Επίσης το Μις Θρίλερ είναι μια καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.746 21-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλειο! Επίσης το Μις Θρίλερ είναι μια καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.747 21-07-09 12:40 Aφου ο διαγωνισμος θα αργήσει θα τον κάνετε την άλλη Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.748 21-07-09 12:50 παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η staman2 έγραψε: #1.749 21-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μερικοί έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχήΘα αργήσει όμως η διαδικασία γιατί εδώ που είμαι δεν έχω ίντερνετ και δυσκολέυομαι αρκετά να μπωΣάββατο επιστρέφω.Δηλώστε όμως όσοι θέλετε κανονικά και θα τα συγκεντρώσω εγώ μετά με την ησυχία μου Click για ανάπτυξη... Aααα ωραια. Να περνάς καλά Μαρία μου. Θα δηλώσω κι εγώ τον Τιμάκο μου που είναι 9 χρονων σχεδόν δηλ. γίνεται τον Αύγουστο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η Μυρτω4038: #1.750 21-07-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.751 21-07-09 14:32 Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #1.752 21-07-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Click για ανάπτυξη... δεν είναι κακή ιδέα,πλάκα θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.753 21-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:55 Η Φένια '72: #1.754 21-07-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Click για ανάπτυξη... Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:39 Η elvenstar: #1.755 21-07-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: ok Click για ανάπτυξη... THANKS Μαρία άκυρο Oι φωογραφίες που σOυ έστειλα.Θα σου στείλω καινούριες το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.744 21-07-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι λέτε για θαρραλέος; Click για ανάπτυξη... καντε το καλυτερα Ατιθασα "νιατα" ή "Τολμη και γοητεια"... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.745 21-07-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: καντε το καλυτερα Ατιθασα "νιατα" ή "Τολμη και γοητεια"... Click για ανάπτυξη... Τέλειο! Επίσης το Μις Θρίλερ είναι μια καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.746 21-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλειο! Επίσης το Μις Θρίλερ είναι μια καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.747 21-07-09 12:40 Aφου ο διαγωνισμος θα αργήσει θα τον κάνετε την άλλη Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.748 21-07-09 12:50 παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η staman2 έγραψε: #1.749 21-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μερικοί έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχήΘα αργήσει όμως η διαδικασία γιατί εδώ που είμαι δεν έχω ίντερνετ και δυσκολέυομαι αρκετά να μπωΣάββατο επιστρέφω.Δηλώστε όμως όσοι θέλετε κανονικά και θα τα συγκεντρώσω εγώ μετά με την ησυχία μου Click για ανάπτυξη... Aααα ωραια. Να περνάς καλά Μαρία μου. Θα δηλώσω κι εγώ τον Τιμάκο μου που είναι 9 χρονων σχεδόν δηλ. γίνεται τον Αύγουστο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η Μυρτω4038: #1.750 21-07-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.751 21-07-09 14:32 Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #1.752 21-07-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Click για ανάπτυξη... δεν είναι κακή ιδέα,πλάκα θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.753 21-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:55 Η Φένια '72: #1.754 21-07-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Click για ανάπτυξη... Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:39 Η elvenstar: #1.755 21-07-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι λέτε για θαρραλέος; Click για ανάπτυξη... καντε το καλυτερα Ατιθασα "νιατα" ή "Τολμη και γοητεια"... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.745 21-07-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: καντε το καλυτερα Ατιθασα "νιατα" ή "Τολμη και γοητεια"... Click για ανάπτυξη... Τέλειο! Επίσης το Μις Θρίλερ είναι μια καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.746 21-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλειο! Επίσης το Μις Θρίλερ είναι μια καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.747 21-07-09 12:40 Aφου ο διαγωνισμος θα αργήσει θα τον κάνετε την άλλη Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.748 21-07-09 12:50 παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η staman2 έγραψε: #1.749 21-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μερικοί έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχήΘα αργήσει όμως η διαδικασία γιατί εδώ που είμαι δεν έχω ίντερνετ και δυσκολέυομαι αρκετά να μπωΣάββατο επιστρέφω.Δηλώστε όμως όσοι θέλετε κανονικά και θα τα συγκεντρώσω εγώ μετά με την ησυχία μου Click για ανάπτυξη... Aααα ωραια. Να περνάς καλά Μαρία μου. Θα δηλώσω κι εγώ τον Τιμάκο μου που είναι 9 χρονων σχεδόν δηλ. γίνεται τον Αύγουστο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η Μυρτω4038: #1.750 21-07-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.751 21-07-09 14:32 Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #1.752 21-07-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Click για ανάπτυξη... δεν είναι κακή ιδέα,πλάκα θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.753 21-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:55 Η Φένια '72: #1.754 21-07-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Click για ανάπτυξη... Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:39 Η elvenstar: #1.755 21-07-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: καντε το καλυτερα Ατιθασα "νιατα" ή "Τολμη και γοητεια"... Click για ανάπτυξη... Τέλειο! Επίσης το Μις Θρίλερ είναι μια καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.746 21-07-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλειο! Επίσης το Μις Θρίλερ είναι μια καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.747 21-07-09 12:40 Aφου ο διαγωνισμος θα αργήσει θα τον κάνετε την άλλη Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.748 21-07-09 12:50 παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η staman2 έγραψε: #1.749 21-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μερικοί έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχήΘα αργήσει όμως η διαδικασία γιατί εδώ που είμαι δεν έχω ίντερνετ και δυσκολέυομαι αρκετά να μπωΣάββατο επιστρέφω.Δηλώστε όμως όσοι θέλετε κανονικά και θα τα συγκεντρώσω εγώ μετά με την ησυχία μου Click για ανάπτυξη... Aααα ωραια. Να περνάς καλά Μαρία μου. Θα δηλώσω κι εγώ τον Τιμάκο μου που είναι 9 χρονων σχεδόν δηλ. γίνεται τον Αύγουστο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η Μυρτω4038: #1.750 21-07-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.751 21-07-09 14:32 Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #1.752 21-07-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Click για ανάπτυξη... δεν είναι κακή ιδέα,πλάκα θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.753 21-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:55 Η Φένια '72: #1.754 21-07-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Click για ανάπτυξη... Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:39 Η elvenstar: #1.755 21-07-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλειο! Επίσης το Μις Θρίλερ είναι μια καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.747 21-07-09 12:40 Aφου ο διαγωνισμος θα αργήσει θα τον κάνετε την άλλη Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.748 21-07-09 12:50 παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η staman2 έγραψε: #1.749 21-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μερικοί έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχήΘα αργήσει όμως η διαδικασία γιατί εδώ που είμαι δεν έχω ίντερνετ και δυσκολέυομαι αρκετά να μπωΣάββατο επιστρέφω.Δηλώστε όμως όσοι θέλετε κανονικά και θα τα συγκεντρώσω εγώ μετά με την ησυχία μου Click για ανάπτυξη... Aααα ωραια. Να περνάς καλά Μαρία μου. Θα δηλώσω κι εγώ τον Τιμάκο μου που είναι 9 χρονων σχεδόν δηλ. γίνεται τον Αύγουστο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η Μυρτω4038: #1.750 21-07-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.751 21-07-09 14:32 Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #1.752 21-07-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Click για ανάπτυξη... δεν είναι κακή ιδέα,πλάκα θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.753 21-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:55 Η Φένια '72: #1.754 21-07-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Click για ανάπτυξη... Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:39 Η elvenstar: #1.755 21-07-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aφου ο διαγωνισμος θα αργήσει θα τον κάνετε την άλλη Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.748 21-07-09 12:50 παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η staman2 έγραψε: #1.749 21-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μερικοί έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχήΘα αργήσει όμως η διαδικασία γιατί εδώ που είμαι δεν έχω ίντερνετ και δυσκολέυομαι αρκετά να μπωΣάββατο επιστρέφω.Δηλώστε όμως όσοι θέλετε κανονικά και θα τα συγκεντρώσω εγώ μετά με την ησυχία μου Click για ανάπτυξη... Aααα ωραια. Να περνάς καλά Μαρία μου. Θα δηλώσω κι εγώ τον Τιμάκο μου που είναι 9 χρονων σχεδόν δηλ. γίνεται τον Αύγουστο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η Μυρτω4038: #1.750 21-07-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.751 21-07-09 14:32 Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #1.752 21-07-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Click για ανάπτυξη... δεν είναι κακή ιδέα,πλάκα θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.753 21-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:55 Η Φένια '72: #1.754 21-07-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Click για ανάπτυξη... Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:39 Η elvenstar: #1.755 21-07-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η staman2 έγραψε: #1.749 21-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μερικοί έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχήΘα αργήσει όμως η διαδικασία γιατί εδώ που είμαι δεν έχω ίντερνετ και δυσκολέυομαι αρκετά να μπωΣάββατο επιστρέφω.Δηλώστε όμως όσοι θέλετε κανονικά και θα τα συγκεντρώσω εγώ μετά με την ησυχία μου Click για ανάπτυξη... Aααα ωραια. Να περνάς καλά Μαρία μου. Θα δηλώσω κι εγώ τον Τιμάκο μου που είναι 9 χρονων σχεδόν δηλ. γίνεται τον Αύγουστο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η Μυρτω4038: #1.750 21-07-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.751 21-07-09 14:32 Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #1.752 21-07-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Click για ανάπτυξη... δεν είναι κακή ιδέα,πλάκα θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.753 21-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:55 Η Φένια '72: #1.754 21-07-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Click για ανάπτυξη... Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:39 Η elvenstar: #1.755 21-07-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μερικοί έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχήΘα αργήσει όμως η διαδικασία γιατί εδώ που είμαι δεν έχω ίντερνετ και δυσκολέυομαι αρκετά να μπωΣάββατο επιστρέφω.Δηλώστε όμως όσοι θέλετε κανονικά και θα τα συγκεντρώσω εγώ μετά με την ησυχία μου Click για ανάπτυξη... Aααα ωραια. Να περνάς καλά Μαρία μου. Θα δηλώσω κι εγώ τον Τιμάκο μου που είναι 9 χρονων σχεδόν δηλ. γίνεται τον Αύγουστο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η Μυρτω4038: #1.750 21-07-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.751 21-07-09 14:32 Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #1.752 21-07-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Click για ανάπτυξη... δεν είναι κακή ιδέα,πλάκα θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.753 21-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:55 Η Φένια '72: #1.754 21-07-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Click για ανάπτυξη... Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:39 Η elvenstar: #1.755 21-07-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια Click για ανάπτυξη... Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.751 21-07-09 14:32 Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #1.752 21-07-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Click για ανάπτυξη... δεν είναι κακή ιδέα,πλάκα θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.753 21-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:55 Η Φένια '72: #1.754 21-07-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Click για ανάπτυξη... Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:39 Η elvenstar: #1.755 21-07-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #1.752 21-07-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Click για ανάπτυξη... δεν είναι κακή ιδέα,πλάκα θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.753 21-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:55 Η Φένια '72: #1.754 21-07-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Click για ανάπτυξη... Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:39 Η elvenstar: #1.755 21-07-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο? π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα Mrs. οπισθια και παει λεγοντας Click για ανάπτυξη... δεν είναι κακή ιδέα,πλάκα θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.753 21-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:55 Η Φένια '72: #1.754 21-07-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Click για ανάπτυξη... Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:39 Η elvenstar: #1.755 21-07-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες! Μαρία να περάσεις καλά! Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές! Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 16:55 Η Φένια '72: #1.754 21-07-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Click για ανάπτυξη... Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:39 Η elvenstar: #1.755 21-07-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας 7.Ατίθασα νιάτα 8.Θρίλλερ Click για ανάπτυξη... Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:39 Η elvenstar: #1.755 21-07-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.756 21-07-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 21-07-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη... Click για ανάπτυξη... τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:02 Η Μαρία Γάτσιου: #1.758 21-07-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχική Δημοσίευση από niki: Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο: Click για ανάπτυξη... έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.759 21-07-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις? Click για ανάπτυξη... Αμε;Βουρ!Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η inferno έγραψε: #1.760 21-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας. Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές... Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας. Click για ανάπτυξη... Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.