ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τελικά καταλήξαμε στις κατηγορίες για τα 5+ ?[/quote
]Λοιπόν οι κατηγορίες:
Miss-Mister:
1.Υπναράς
2.Βλέμμα
3.Νάζι
4.Φωτογένεια
5.Ώριμη γοητεία
6.Μαμάκιας
Συγνώμη που δεν μπήκα σήμερα,ταξίδευα,ήρθα Βόλο!Τώρα κατάφερα να συνδεθώ
Τι λέτε για θαρραλέος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
okΤι λέτε για θαρραλέος;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
THANKS
Μαρία άκυρο Oι φωογραφίες που σOυ έστειλα.Θα σου στείλω καινούριες το απόγευμα.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καντε το καλυτεραΤι λέτε για θαρραλέος;
Ατιθασα "νιατα"
ή
"Τολμη και γοητεια"...![]()
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
καντε το καλυτερα
Ατιθασα "νιατα"
ή
"Τολμη και γοητεια"...![]()
Τέλειο!
Επίσης το Μις Θρίλερ είναι μια καλή ιδέα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγοριαΤέλειο!
Επίσης το Μις Θρίλερ είναι μια καλή ιδέα![]()
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα

Mrs. οπισθια

και παει λεγοντας

staman2
Περιβόητο μέλος
Aααα ωραια. Να περνάς καλά Μαρία μου. Θα δηλώσω κι εγώ τον Τιμάκο μου που είναι 9 χρονων σχεδόν δηλ. γίνεται τον Αύγουστο.Μερικοί έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχήΘα αργήσει όμως η διαδικασία γιατί εδώ που είμαι δεν έχω ίντερνετ και δυσκολέυομαι αρκετά να μπω
Σάββατο επιστρέφω.Δηλώστε όμως όσοι θέλετε κανονικά και θα τα συγκεντρώσω εγώ μετά με την ησυχία μου
![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ναι! Βαλτε θριλερ και σε αυτη τη κατηγορια![]()
Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες!
Μαρία να περάσεις καλά!
Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές!
Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας.![]()
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
:Miss-Mister:
1.Υπναράς
2.Βλέμμα
3.Νάζι
4.Φωτογένεια
5.Ώριμη γοητεία
6.Μαμάκιας
7.Ατίθασα νιάτα

8.Θρίλλερ
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν είναι κακή ιδέα,πλάκα θα έχειπαιδια ειστε οταν τελειωσουμε με τις ηλικιες να εκλεξουμε ανεξαρτητως ηλικιας τολμηρες ή αστειες φωτο?
π.χ. Mr. αφοδευων / ουσα
Mrs. οπισθια
και παει λεγοντας![]()

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Βάλτε και σοφός-σοφή! Μη μας ξεχνάτε εμάς τις διανοούμενες!
Μαρία να περάσεις καλά!
Και γράψτε πιά οριστικά τις κατηγορίες και από πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχές!
Την κυριακή φεύγουμε και εμείς, να προλάβω να ανεβάσω κάποιες φωτό της Μυρτούλας.![]()
Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο:
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν οι κατηγορίες-τελικές!!:
Miss-Mister:
1.Υπναράς
2.Βλέμμα
3.Νάζι
4.Φωτογένεια
5.Ώριμη γοητεία
6.Μαμάκιας
7.Ατίθασα νιάτα
8.Θρίλλερ
Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας.
Ετοιμαστείτε για θα σαρώσουμε εμεις οι μελαχροινές καλλονές...
Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μουΤέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας.
Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας.![]()

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Α! Ωραία τα μαύρα είναι η αδυναμία μου![]()
Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις?Γιατί,η Σιαμ δεν σας αρέσουν.Ταλαινδέζα γάτα,σας πέφτει και λίγη...![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
έχουν ήδη αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής!!Πολύ ωραία.Μαρία δεν μας είπες τελικά το υπογραμμισμένο:Αλλά έτσι και αλλιώς το Σάββατο θα φτιάξω το θέμα με τους υποψήφιους οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να αποφασίσεις
![]()
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
τι σχεση Αγνη μου η Σιαμ...και εμενα μου αρεσουν τα μαυρα γατακια...θα μας δειρεις?![]()
Αμε;Βουρ!
Και εγώ τρελαίνομαι για μαύρες γάτες.Πλάκα κάνω!
inferno
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλεια..θα έχω και χρονο να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ μας.
Εσύ Ιβάνα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Ειχες πει δεν εχεις δει ωραιοτερο μαυρο..οπότε θα περιμένουμε τη βαθμολογία σας.![]()
Ωστε έτσι έλεγες Ιβανα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
[/quote
Σάββατο επιστρέφω.Δηλώστε όμως όσοι θέλετε κανονικά και θα τα συγκεντρώσω εγώ μετά με την ησυχία μου