Γατοκαλλιστεία

Πάντως εγώ η κουκουβάγια θα σου στείλω ψήφους μόνο για τα αγοράκια, γιατί στα κοριτσάκια έχω ένα ζόρι;).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έλα καλέ δεν μπορεί τόσες ομορφιές θα διαλέξεις και κοριτσάκι ψήφισε αυτό που σου αρέσει αμέσως μετά τα δικά σου:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης να πω οτι οι κατηγορίες που δεν εμφανίζονται καθόλου πχ Μister Yπναράς κλπ είναι επειδή είχαμε μόνο 1 υποψήφιο οπότε δεν γινόταν να βγάλουμε νικητή:/:

και η Τιτίκα μου για miss ώριμη γοητεία...
3656181829_f28066fdbf.jpg
Καλά εγώ έχω να το λέω για αυτήν την γάτα.
Τιτίκα μου τι όμορφη πριγκίπισα που είσαι!!!:kiss: :inlove: :inlove: :kiss:
Μου αρέσεις πάρα μα πάρα πολύ. Αχ! να μπορούσα να σε γατοζουμπουλούσα λίγο.Φιλάκια φιλάκια φιλάκια

Καλά εννοείται βέβαια αλλά θα το ξαναπώ,για οτιδήποτε παρατηρήσεις-παραλείψεις μου το λέτε και το διορθώνω...:)

Πότε τελειώνει η ψηφοφορία;

Καλά εγώ έχω να το λέω για αυτήν την γάτα.
Τιτίκα μου τι όμορφη πριγκίπισα που είσαι!!!:kiss: :inlove: :inlove: :kiss:
Μου αρέσεις πάρα μα πάρα πολύ. Αχ! να μπορούσα να σε γατοζουμπουλούσα λίγο.Φιλάκια φιλάκια φιλάκια
Ευχαριστούμε πολύ!!:up::up::up:
Σας στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια:kiss:

Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω;

Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω;
το πήραμε το πήραμε μανδάμ Δώρα!!:P:lol::lol:

Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ.
Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου)

Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;;

Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;;
στο νέο θέμα που άνοιξα,το έχω και στην υπογραφή μου;)
Γατοκαλλιστεία 5 ετών και άνω...

Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ.
Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου)
τώρα είδα το μήνυμά σου βάλε μια φωτογραφία της δεν πειράζει,θα την ανεβάσω εγώ στο άλλο θέμα

Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει.

Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι;
Τα βάζω με τη σειρά.
Υπναρου - Λιλή
Θρίλερ - Κούκυ
Ωριμη γοητεία - Μυρτώ
Φωτογένεια - Τιτικα
Μαμάκιας - Κούκυ
Βλέμμα - Μυρτώ
Νάζι - inferno
Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ
Πατούσα - Κουκυ
Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό!
Ωριμη γοητεία - Τίμυ
Φωτογένεια - Mauro
Βλέμμα - Τίμυ
Νάζι - Τίμυ
Ατιθασα νιάτα - Τίμυ

Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss:

Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες
Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? :hmm:
Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται?
:hmm::(

Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες
Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? :hmm:
Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται?
:hmm::(
όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι:(κρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα:inlove:

Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει.

Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι;
Τα βάζω με τη σειρά.
Υπναρου - Λιλή
Θρίλερ - Κούκυ
Ωριμη γοητεία - Μυρτώ
Φωτογένεια - Τιτικα
Μαμάκιας - Κούκυ
Βλέμμα - Μυρτώ
Νάζι - inferno
Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ
Πατούσα - Κουκυ
Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό!
Ωριμη γοητεία - Τίμυ
Φωτογένεια - Mauro
Βλέμμα - Τίμυ
Νάζι - Τίμυ
Ατιθασα νιάτα - Τίμυ

Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss:
Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικες:lol::lol::lol:γι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου:lol::lol::lol:

όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι:(κρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα:inlove:
Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει.:(:)

Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία?

Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία?
καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγω:happy:αν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back