Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Βraveheart MAINE COON
Miss
Eden MAINE COON
IVAN
Niovi MAINE COON
CREMA
MAURO
LUNA
DRAGON (HERE THE FIRST MAINE COON IN GREECE)
MAYA
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ΑNGEL MAINE COON
IVAN
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
MAURO
MISTER NAZI
LOVELY
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Αγνή μου 1 φωτογραφία βάζουμε για κάθε κατηγορία...Άλλη μία για Μιςς θρίλερ

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
μήπως έχουμε άλλη φωτογραφία του κούκλου να φαίνεται καλύτερα;Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια;384560 DRAGON (HERE THE FIRST MAINE COON IN GREECE) [IMG:https://mycat.e-steki.gr/gallery/files/1/3/4/6/4/IMG_2100.JPG[/IMG]

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
μήπως έχουμε άλλη φωτογραφία του κούκλου να φαίνεται καλύτερα;![]()
Θα ψαξω Μαρακι.Ποτε λειγουν οι συμμετοχες?
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
εψαχνα για μια καλυτερη αλλα δυστυχως οταν θες κατι δεν το βρισκεις

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μ'αρέσει που έλεγα ότι αυτή η κατηγορία δεν θα έχει πολλές συμμετοχές!

Νεκταρία τα κουνάκια είναι το ένα πιό όμορφο από το άλλο, ειλικρινά δεν θα μπορούσα να διαλέξω το πιό όμορφο μεταξύ τους!

Αλλά ξεχωρίζει και η Maya είναι μια πολύ, πολύ όμορφη κεραμιδόγατα με εκπληκτικό βλέμμα!

Η πατούσα του Τιμάκου είναι για δάγκωμα, φαίνονται και τα νυχάκια καλέ!

Κωνσταντίνα η συνάδελφος(ταρταρουγίτσα) Ομορφούλα είναι πολύ γλυκειά αλλά και η Σίσσυ είναι πλάσμα μαγικό.Τι βλέμμα είναι αυτό που έχει!

Λιλίκα τριχρωμούλα, στην φωτογένεια σκίζεις!

Η Τιτίκα, Μαρία τι εκπληκτικά μάτια που έχει!

Η Σίμπα Αγνούλα, είναι φοβερή στην φωτό ως υπναρού!

Χασμουριέται???

Και η Αριάδνη έχει υπέροχο τρίχωμα!

Αντε τώρα να διαλέξεις!!!

Μαρία πότε θα αρχίσει η ψηφοφορία?
Θα υπάρχει πάλι "δικαίωμα" για δύο ψήφους???

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τι ομορφη γατα.....Ποτε θα λειπεις να στην κλεψω? "Αξιοκλεφτη!"
![]()
Ελενάκι δεν είμαι εγώ το πρόβλημα!Εγώ δεν έχω αντίρηση!!!

Το μεγάλο πρόβλημα είναι η Μυρτώ, που έχει εκ γεννετής ενσωματωμένο σύστημα συναγερμού.

Μόλις την πλησιάσει κάποιος που δεν γνωρίζει, βγάζει μιά τσιρίδα τόοοοοσο διαπεραστική που σου τρυπάει τα τύμπανα.

Σε λίγα δευτερόλεπτα θα μας την έχεις επιστρέψει!

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!:kiss::kiss:

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ΤΙ γατοθύελα είναι αυτή!
Μ'αρέσει που έλεγα ότι αυτή η κατηγορία δεν θα έχει πολλές συμμετοχές!
Νεκταρία τα κουνάκια είναι το ένα πιό όμορφο από το άλλο, ειλικρινά δεν θα μπορούσα να διαλέξω το πιό όμορφο μεταξύ τους!
Αλλά ξεχωρίζει και η Maya είναι μια πολύ, πολύ όμορφη κεραμιδόγατα με εκπληκτικό βλέμμα!
Νικη μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογιαοποτε κατεβεις και εχεις χρονο ελα να μας δεις απο κοντα
Οσο για τη Μαγια και γω ετσι νομιζα οτι ηταν κεραμιδογατα μεχρι που τη κατεβασα σε εκθεση για "γατα σπιτιου" και οταν την ειδαν οι κριτες την χαρακτηρισαν ευρωπαικη κοντοτριχηκαι απο τοτε εχει το pedigree της
Μαλιστα το κοριτσακι μου.Μολις πριν λιγο της ειπα καληνυχτα χαιδευοντας το πατσοκιλακι της
![]()
staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε Αλίνα!!!!!!!!!Κοριτσιααααα!!Ο Τιμυυυυυυ!!!!!!!!αααααααααααα!!!!!!!!!!!!
Τι Σακης τι Τιμυ!!!Η ωριμη γοητεια ειναι εμφανης και στους δυο!!!!!!Και η φωτογραφια θριλερ,ολα τα λεφτα!!!!!!!
Αγαπαω Τιμυ λεμε!!!!!

Ναι Πασχαλίτσα μου εσύ φιλεναδίτσα μου καλή. Τίμυμπραβο βρε παιδια, πολυ χαρηκα για τον ερωτα σας..μπορει να εχασα τον τιμυ, αλλα εχω τον σπιντυ μου τον ομορφο πορτοκαλογατο
πασχαλια![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τίμυ είσαι μεγάλος καταφερτζής. Σκέφτηκες να βάλεις υποψηφιότητα κ στις επόμενες εκλογέςΝαι Πασχαλίτσα μου εσύ φιλεναδίτσα μου καλή. Τίμυ![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Πω πω ομορφιες!Εμενα παντως πολυ μου αρεσει η Σίμπα υπναρου!
Ευχαριστούμε!
Η Σίμπα Αγνούλα, είναι φοβερή στην φωτό ως υπναρού!
Χασμουριέται???![]()
Ευχαριστούμε!Ναι!Χασμουριέται!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Νεκταρία γιατί δεν έβαλες κ τον Μπλακυ;MISS ΑΤΤΙΘΑΣΑ ΝΕΙΑΤΑ
ΑNGEL MAINE COON
IVAN
![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μερικές θα σας γνωρίσω και από κοντά σήμερα
Γιούλη μου το θέμα θα ανοίξει αύριο με τις συμμετοχές γιατί έλειπα και σήμερα θα κάτσω να οργανώσω λίγο τις φωτογραφίες...πανέμορφα όλα παρεπιπτόντως να δω πως θα ψηφίσετε
Όσο για τις 2 ψήφους δεν ισχύουν σε αυτόν τον διαγωνισμό είναι μικρός ο αριθμός των υποψηφίων οπότε δεν χρειάζεται...Νεκταρία μια χαρά η νέα φωτογραφία φαίνεται καλύτερα!!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Νεκταρία γιατί δεν έβαλες κ τον Μπλακυ;![]()
Μα νομιζω τον εχω βαλει
Κοιταξε το βρε Μαρακι μου
Λες να το ξεχασα το αγορι μου?
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Με δυναμικό και ναζιάρικο χαρακτήρα που σε κάνει να της κάνεις όλα τα χατίρια διαγωνίζεται στα γατοκαλλιστεία!
Μαρία μένει μόνο να βάλεις εκείνες τις δύο φωτογραφίες και τελειώσαμε.Κάτι τελευταίο.Γίνεται να βάλεις τη φώτο που είναι για ώριμη γοητεία και στην φωτογένεια;Αλλά να μείνει και στην ώριμη γοητεία!Ευχαριστώ και καλή τύχη σε όλα τα γατόνια!
Αααααα,Μαρία δεν υπάρχει κατηγορία Μιςς σοφός.Η Νεκταρία νομίζω έβαλε μια φώτο σε αυτήν την κατηγορία.Τελικά υπάρχει;
οι υποψηφιότητες της Αγνής:
Simba
miss ατίθασα νιάτα
![]()
miss θρίλερ
![]()
Υπναρου
![]()
miss ώριμη γοητεία
![]()
miss μαμάκιας
![]()
miss βλέμμα
![]()
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
miss πατούσα
miss νάζι (Αγνή αυτη είναι καλύτερη..)
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν πειράζει θα μπερδεύτηκε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Μαλιστα το κοριτσακι μου.Μολις πριν λιγο της ειπα καληνυχτα χαιδευοντας το πατσοκιλακι της