Γατοκαλλιστεία

Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει.

Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι;
Τα βάζω με τη σειρά.
Υπναρου - Λιλή
Θρίλερ - Κούκυ
Ωριμη γοητεία - Μυρτώ
Φωτογένεια - Τιτικα
Μαμάκιας - Κούκυ
Βλέμμα - Μυρτώ
Νάζι - inferno
Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ
Πατούσα - Κουκυ
Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό!
Ωριμη γοητεία - Τίμυ
Φωτογένεια - Mauro
Βλέμμα - Τίμυ
Νάζι - Τίμυ
Ατιθασα νιάτα - Τίμυ

Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss:

Ευχαριτούμε πολύ για την ψήφο !!!:D:D:D
Σας στέλνουμε ένα μεγάλο μουσουδοφιλάκι!:kiss::kiss::rolleyes:

Καλή επιτυχία σε όλα τα γατόνια! Είναι όλα υπέροχα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικες:lol::lol::lol:γι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Καταρίπτει το μύθο του ευνούχου δηλαδή;;; ή μήπως δεν ;
Α ρε Τιμυ...έπρεπε να βάλουμε και κατηγορία sexy boy :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρέπει κάποιος να ψηφίζει όλες τις κατηγορίες ανγκαστικά ή όποια θέλει;

Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ!:)

Επίσης να πω οτι οι κατηγορίες που δεν εμφανίζονται καθόλου πχ Μister Yπναράς κλπ είναι επειδή είχαμε μόνο 1 υποψήφιο οπότε δεν γινόταν να βγάλουμε νικητή:/:
Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα.;):P:lol: Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Καταρίπτει το μύθο του ευνούχου δηλαδή;;; ή μήπως δεν ;
Α ρε Τιμυ...έπρεπε να βάλουμε και κατηγορία sexy boy :P
Ναι τον καταρρίπτει και μάλιστα έχω ρωτήσει και γιατρό ανθρώπων γι αυτο το θέμα. Εχει ισχυρά επινεφρίδια:lol::lol::lol:

Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ!:)
χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ:/:

Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα.;):P:lol: Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει:lol::lol::lol::lol:
Τελικά έχει μοναξιά η κορυφή αγαπητό μου Τιμάκι κ στις 3 κατηγορίες μόνος σου είσαι κ νικητής:up:

χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ:/:

Ευχαριστώ πολύ!:)
Πάλι δεν βλέπω τη Miss Mαμάκιας αυτή που είναι πάνω μου θα ζητήσω πολλά αν πω να τη βάλεις; Σόρυ σκέτη ταλαιπωρία είμαι!:redface:

Για δες που δεν θα προλάβω να ψηφίσω με τις κω...δουλειές:mad::mad::mad:Τρέχω να δω συνολικά τις συμμετοχές και να ψηφίχιω!!:D

Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές!:cool:

Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές!:cool:
αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια:lol::lol::lol:

προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Inferno:(:hmm:αν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία:/:

Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα?:hmm:

Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα?:hmm:
H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω:happy::)

Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες?
Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας:P:)

15 άτομα μέχρι στιγμής:up::up:

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13

στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο

Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back