Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει.
Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι;
Τα βάζω με τη σειρά.
Υπναρου - Λιλή
Θρίλερ - Κούκυ
Ωριμη γοητεία - Μυρτώ
Φωτογένεια - Τιτικα
Μαμάκιας - Κούκυ
Βλέμμα - Μυρτώ
Νάζι - inferno
Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ
Πατούσα - Κουκυ
Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό!
Ωριμη γοητεία - Τίμυ
Φωτογένεια - Mauro
Βλέμμα - Τίμυ
Νάζι - Τίμυ
Ατιθασα νιάτα - Τίμυ
Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss:
Ευχαριτούμε πολύ για την ψήφο !!!

Σας στέλνουμε ένα μεγάλο μουσουδοφιλάκι!:kiss::kiss:

Καλή επιτυχία σε όλα τα γατόνια! Είναι όλα υπέροχα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου
![]()

Καταρίπτει το μύθο του ευνούχου δηλαδή;;; ή μήπως δεν ;Α ρε Τιμυ...έπρεπε να βάλουμε και κατηγορία sexy boy

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Πρέπει κάποιος να ψηφίζει όλες τις κατηγορίες ανγκαστικά ή όποια θέλει;
όποιες θέλει φυσικάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
inferno
Εκκολαπτόμενο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα.Επίσης να πω οτι οι κατηγορίες που δεν εμφανίζονται καθόλου πχ Μister Yπναράς κλπ είναι επειδή είχαμε μόνο 1 υποψήφιο οπότε δεν γινόταν να βγάλουμε νικητή![]()

Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει

Ναι τον καταρρίπτει και μάλιστα έχω ρωτήσει και γιατρό ανθρώπων γι αυτο το θέμα. Εχει ισχυρά επινεφρίδιαΚαταρίπτει το μύθο του ευνούχου δηλαδή;;; ή μήπως δεν ;
Α ρε Τιμυ...έπρεπε να βάλουμε και κατηγορία sexy boy![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώΜαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τελικά έχει μοναξιά η κορυφή αγαπητό μου Τιμάκι κ στις 3 κατηγορίες μόνος σου είσαι κ νικητήςΑααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα.Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει
![]()

inferno
Εκκολαπτόμενο μέλος
χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ![]()
Ευχαριστώ πολύ!

Πάλι δεν βλέπω τη Miss Mαμάκιας αυτή που είναι πάνω μου θα ζητήσω πολλά αν πω να τη βάλεις; Σόρυ σκέτη ταλαιπωρία είμαι!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Τρέχω να δω συνολικά τις συμμετοχές και να ψηφίχιω!!
inferno
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατειαΝα με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές!![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
πράγματι!!!!!αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της InfernoΝα με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές!![]()

αν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγωΜαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα?![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

inferno
Εκκολαπτόμενο μέλος
inferno
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool