Γατοκαλλιστεία

Δες κι εδώ

Από την Μαρία Γάτσιου
Να υπαρχουν ξεχωριστές κατηγορίες:
MIss Kitty_baby->0-1:baby:
Miss Kitty_pipini->1-3:redface:
Miss Kitty_lady->3-8:cool:
Miss Kitty_suntaxiouxos->8-...+:bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν φανταζομαι να έχουμε κάποιο όριο στην ηλικια;
Εμένα το παιδί μου έχει κλεισει τα 7.
εμένα το ένα το μωρό μου έχει κλείσει τα 12 και πάει στα 13:Pγιατί νομίζεις προέβλεψα κατηγορία για συνταξιούχους;):lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη τους καλούς τους τίτλους τους πρότινε η Ελένη Π
εγώ απλά λέω να το κάνουμε Miss και Mister...
και φυσικά πρέπει να υπάρχει φωτογραφία για να τεκμηριώνει τον τίτλο.;):D:D

Σταθείτε όμως... η Ελένη πρότεινε όλους τους τίτλους που θα κέρδιζε η Μπασσετ!! (κορδόνια, μούγγα κλπ) :mad::lol::lol::lol: Σε τσάκωσα!!
Πάντως εγώ συμφωνώ με το γενικότερο κόνσεπτ κι επαυξάνω με το σκεπτικό της Ιωάννας, να το γυρίσουμε και σε αστείους τίτλους, να γελάσουμε βρε κορίτσια...

Στην κατηγορία μπεμπέ προτείνω και μίστερ και μις "ουρίτσα" και "τσαχπινιά" :D
Απλά, λέω οι προθεσμίες να είναι λίγο μεγαλύτερες, όχι μια μέρα ανά κατηγορία, αλλά 2-3, ώστε να προλαβαίνουν όλοι να ανεβάζουν φωτος και να κάνουν και καμιά δουλειά στο γραφείο (γιατί αλλιώς θα γίνει... της απόλυσης:lol::lol:)

:lol::lol:καλα πεθανα με τους τιτλους Νικη:lol:
θα γινουν με φωτογραφιες τα καλλιστεια:hmm:
πραγματικά οι τίτλοι είναι τέλειοι!:up::lol:

συμφωνω με τη νικη να μην ειναι "σοβαρος" ο διαγωνισμος. μπορουμε να το γελιοποιησουμε να πεθανουμε στα γελια ? :P
Αμέ!!! Ωραία θα είναι.:)

Εγώ ευχαρίστως να βοηθήσω, αλλά δεν έχω ιδέα από γραφικά πινακάκια και άλλλα τέτοια.Είμαι "αυτοδίδακτη" και δεν ασχολήθηκα ποτέ με exel κ.α:redface:(Δυστυχώς δηλώνω ηλεκτρονιικά αναλφάβητη:redface::redface:)
Κατά τ'άλλα όπου θέλετε να βοηθήσω:D:D:D

Γιούλη τους καλούς τους τίτλους τους πρότινε η Ελένη Π
εγώ απλά λέω να το κάνουμε Miss και Mister...
και φυσικά πρέπει να υπάρχει φωτογραφία για να τεκμηριώνει τον τίτλο.;):D:D
εννοειται:up:εξω θα αφησουμε τα αγορια μας? :cool::lol:
Επισης συμφωνω με το φαιδρον του διαγωνισμου! Για να γελαμε:up::lol:

Η Χαρά μου ειναι η Miss Τρίποδο Τριβόλι και δεν νομιζω να διαφωνήσει κανεις γιατι σας έφαγα!!!

:lol::lol::lol:

Θα γελάσουμε αλλά ναι, δώστε λιγο χρονο να προετοιμαστούμε...

Απλά, λέω οι προθεσμίες να είναι λίγο μεγαλύτερες, όχι μια μέρα ανά κατηγορία, αλλά 2-3, ώστε να προλαβαίνουν όλοι να ανεβάζουν φωτος και να κάνουν και καμιά δουλειά στο γραφείο (γιατί αλλιώς θα γίνει... της απόλυσης:lol::lol:)
Ναι όντως να έχουν χρόνο οι υποψήφιοι να ετοιμάζουν την προεκλογική τους εκστρατεία.Δεν βλέπω όμως να δηλώνει κανένας συμμετοχή στα μωρά...:hmm:διαλλέγετε ακόμα φωτογραφίες;:P;)

Η Χαρά μου ειναι η Miss Τρίποδο Τριβόλι και δεν νομιζω να διαφωνήσει κανεις γιατι σας έφαγα!!!

:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::up::up:

Ναι όντως να έχουν χρόνο οι υποψήφιοι να ετοιμάζουν την προεκλογική τους εκστρατεία.Δεν βλέπω όμως να δηλώνει κανένας συμμετοχή στα μωρά...:hmm:διαλλέγετε ακόμα φωτογραφίες;:P;)
Βαζουμε δηλ. Μαρια μια φωτο και δηλωνουμε συμμετοχη με το ονομα της γατας? τι αλλο χρειαζεται?

Μπεμπέκα είναι Μαρία. Είναι 3 μηνών :redface:

Όχι βρε από εδώ θα βάζει ο κάθε υποψήφιος φωτογραφίες και οι υπόλοιποι θα ψηφίζουν για μια μέρα.Στο τέλος κάθε μέρας θα έχουμε τον νικητή ή τους νικητές αν έχουμε παραπάνω τίτλους σε μια κατηγορία.Λέω να ξεκινήσουμε με τα μωρά της παρέας.Αυτό που δεν ξέρω είναι πως το κάνω σαν γκάλοπ με τα ποσοστά;Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος διαχειριστής σε αυτό:hmm::/:

Μαρία εγώ λέω ότι μιά μέρα είναι λίγο, πολλές φορές κάποιοι λόγω φόρτου μπορεί να μην μπούν μιά μέρα, είναι κρίμα να το χάσουν.Μήπως καλύτερα να κάναμε 3 ή 5 μέρες για τις δηλώσεις συμμετοχής και τόσες επίσης για την ψηφοφορία.:hmm:Και να ξεκινήσουμε με την κατηγορία baby, ανεξαρτήτου ράτσας και φύλου.Ας αρχίσουμε να μαζεύουμε συμμμετοχές δηλαδή φωτογραφία και "δυό λόγια" αν θέλετε το τελευταίο.;)Αλλά να καταλήξουμε και πώς θα γίνει η ψηφοφορία?
Μάλλον θα ψηφίζουμε όλα τα μέλη(μία φορά) και "φανερά";)είναι πιό πικάντικο έτσι;)
Μπορούν δηλαδή να στέλνουν ποστ με φωτογραφίες σ'αυτό το θεματάκι για υποψηφιότητα και μετά να ανοίξεις εσύ ένα θεματάκι που θα έχει όλες τις υποψηφιότητες και την ψηφοφορία.:D
Πείτε ότι σκέφτεστε, να περιμένουμε Μαρία το απόγευμα και το βραδάκι να μπούν περισσότερα μέλη να δούμε τι λένε.:D
Α μίλησα με π.μ με την aretha δεν υπάρχει πρόβλημα από τους κανόνες του φόρουμ.:)

παιδια, δια ζωσης θα γινουν τα καλλιστεια? Αν ναι...εχετε βρει χωρο κλπ?
Κάτσε καλά βρέ Γιούλη που θα βρούμε και χώρο για "ζωντανά" καλλιστεία.:blink:Εδώ στο φόρουμ για να συμμμετέχουν και ΟΛΟΙ!:D

Βαζουμε δηλ. Μαρια μια φωτο και δηλωνουμε συμμετοχη με το ονομα της γατας? τι αλλο χρειαζεται?
Ναι θα λέμε το όνομα της γάτας φωτογραφία και για ποια κατηγορία διαγωνίζεται.Απαραίτητη προϋπόθεση για να βγει νικητής-τρια να υπάρχουν τουλάχιστον 2 υποψήφιοι σε μια κατηγορία;)Στη συνέχεια θα μου στέλνουν οι υπόλοιποι με πμ την ψήφο τους και θα φτιάχνω στο τέλος της ψηφοφορίας πίνακα με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα.Για να είμαστε αντικειμενικοί όσοι διαγωνίζονται σε μια κατηγορία δεν μπορούν να ψηφίσουν;).

Μαρία εγώ λέω ότι μιά μέρα είναι λίγο, πολλές φορές κάποιοι λόγω φόρτου μπορεί να μην μπούν μιά μέρα, είναι κρίμα να το χάσουν.Μήπως καλύτερα να κάναμε 3 ή 5 μέρες για τις δηλώσεις συμμετοχής και τόσες επίσης για την ψηφοφορία.:hmm:Και να ξεκινήσουμε με την κατηγορία baby, ανεξαρτήτου ράτσας και φύλου.Ας αρχίσουμε να μαζεύουμε συμμμετοχές δηλαδή φωτογραφία και "δυό λόγια" αν θέλετε το τελευταίο.;)Αλλά να καταλήξουμε και πώς θα γίνει η ψηφοφορία?
Μάλλον θα ψηφίζουμε όλα τα μέλη(μία φορά) και "φανερά";)είναι πιό πικάντικο έτσι;)
Μπορούν δηλαδή να στέλνουν ποστ με φωτογραφίες σ'αυτό το θεματάκι για υποψηφιότητα και μετά να ανοίξεις εσύ ένα θεματάκι που θα έχει όλες τις υποψηφιότητες και την ψηφοφορία.:D
Πείτε ότι σκέφτεστε, να περιμένουμε Μαρία το απόγευμα και το βραδάκι να μπούν περισσότερα μέλη να δούμε τι λένε.:D
Α μίλησα με π.μ με την aretha δεν υπάρχει πρόβλημα από τους κανόνες του φόρουμ.:)

Κάτσε καλά βρέ Γιούλη που θα βρούμε και χώρο για "ζωντανά" καλλιστεία.:blink:Εδώ στο φόρουμ για να συμμμετέχουν και ΟΛΟΙ!:D
Αν θέλετε φανερά δεν έχω θέμα αλλά όποιος δεν θέλει φανερά ας μου στέλνει πμ και θα μετράει η ψήφος του.3 μέρες νομίζω φτάνουν για να υπάρχει και εναλλαγή μην βαριόμαστε και να πάρουν και όλοι μέρος.

Μπεμπέκα είναι Μαρία. Είναι 3 μηνών :redface:
τότε συμμετέχει για τα μπεμπέ:Dβάλε φωτογραφία της εδώ για να να ψηφίσουν όλοι

Αν θέλετε φανερά δεν έχω θέμα αλλά όποιος δεν θέλει φανερά ας μου στέλνει πμ και θα μετράει η ψήφος του.3 μέρες νομίζω φτάνουν για να υπάρχει και εναλλαγή μην βαριόμαστε και να πάρουν και όλοι μέρος.
ειμαι ετοιμη...να ξεκινησω? :D
εννοειται οτι δεν αυτοψηφιζομαστε ε? :lol:

ειμαι ετοιμη...να ξεκινησω? :D
εννοειται οτι δεν αυτοψηφιζομαστε ε? :lol:
Ωραία κάνε την αρχή..:up:ε όχι δεν αυτοψηφιζόμαστε,τι στο καλό καλλιστεία θα ήταν αν ψήφιζαν οι γονείς;;:P

Ναι θα λέμε το όνομα της γάτας φωτογραφία και για ποια κατηγορία διαγωνίζεται.Απαραίτητη προϋπόθεση για να βγει νικητής-τρια να υπάρχουν τουλάχιστον 2 υποψήφιοι σε μια κατηγορία;)Στη συνέχεια θα μου στέλνουν οι υπόλοιποι με πμ την ψήφο τους και θα φτιάχνω στο τέλος της ψηφοφορίας πίνακα με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα.Για να είμαστε αντικειμενικοί όσοι διαγωνίζονται σε μια κατηγορία δεν μπορούν να ψηφίσουν;).

Ναι Μαρία, ήθελα και εγώ να το γράψω αυτό και το ξέχασα.;)
Πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δύο υποψήφιοι σε κάθε κατηγορία.;)
Για όσους δεν κατάλαβαν το λέω για τις κατηγορίες Μις κορδονοφαγού και Μιστερ Μύτη:blink:
Σκεφτείται όμως και άλλες "εναλλακτικές" κατηγορίες!:)

Οι φωτογραφίες πως θέλετε να είναι?? Π.χ μια κοντινή και μια ολόσωμη? ή πως αλλιώς.Για να εχουμε όλοι την ίδια γραμμή στις φωτογραφίες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back