Γατοκαλλιστεία

Μορφεας, για την κατηγορια, Mr. προσωπο

CIMG0520.JPG

Σεμελη, για την κατηγορια Miss pipini 1-3

CIMG3162.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ας πούμε κατηγορίες για τα μωρά μιας και αυτά θα παρελάσουν πρώτα...εγώ προτείνω:
1.Μissbaby_φωτογένεια/Misterbaby_φωτογένεια
2.
Μissbaby_μαμάκιας/Misterbaby_μαμάκιας
3
Μissbaby_υπναρού/Misterbaby_υπναράς(απαιτούνται χαρακτηριστικές φωτό;))
4.
Μissbaby_φωκάκι/Misterbaby_φωκάκι
5.
Μissbaby_πειραχτήρι/Misterbaby_πειραχτήρι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ας πούμε κατηγορίες για τα μωρά μιας και αυτά θα παρελάσουν πρώτα...εγώ προτείνω:
1.Μissbaby_φωτογένεια/Misterbaby_φωτογένεια
2.
Μissbaby_μαμάκιας/Misterbaby_μαμάκιας
3
Μissbaby_υπναρού/Misterbaby_υπναράς(απαιτούνται χαρακτηριστικές φωτό;))
4.
Μissbaby_φωκάκι/Misterbaby_φωκάκι
5.
Μissbaby_πειραχτήρι/Misterbaby_πειραχτήρι
εγω πηρα μερος με τις αλλες κατηγοριες:redface::P

Οι φωτογραφίες πως θέλετε να είναι?? Π.χ μια κοντινή και μια ολόσωμη? ή πως αλλιώς.Για να εχουμε όλοι την ίδια γραμμή στις φωτογραφίες
εξαρτάται από την κατηγορία αν πας για miss πρόσωπο πχ ε θες κοντινή φωτογραφία

εγω πηρα μερος με τις αλλες κατηγοριες:redface::P
δεν πειράζει κάναμε και λίγο οφθαλμόλουτρο:redface:βάλε τα μικρά καλύτερα όμως γιατί με τα μωράκια θα ξεκινήσουμε:D

εξαρτάται από την κατηγορία αν πας για miss πρόσωπο πχ ε θες κοντινή φωτογραφία
ακριβως...δεν μπορει π.χ. να πας για Μiss. Ουρα και να μη φαινεται στη φωτο η ουρα:lol::lol::lol:

Μπορεί ένα μικρό να συμμετάσχει σε πάνω απο μία κατηγορία.Π.χ Miss/Mister φωτογένεια και Miss/Mister κατι άλλο...???

παιδια, δια ζωσης θα γινουν τα καλλιστεια? Αν ναι...εχετε βρει χωρο κλπ?
Καλέ, όχι, τί δια ζώσης; Εδώ, με θεματάκι στο φόρουμ ξεχωριστό, για την πλάκα μας. Πολύ το βασανίζουμε το θέμα. Αγόρια- Κορίτσια, κεραμιδάκια ρατσάτα τουρλού-τουρλού!! Για να πέσει γέλιο είπαμε να το κάνουμε, όχι να το πάρουμε και σοβαρά τώρα!!:blink:Οι σοβαροί διαγωνιζόμενοι πάνε για την Έκθεση, το Δεκέμβρη, τώρα πρέπει να συμμετάσχουν οι τζερτζελέδες.
Να πω, έναν απλούστατο τρόπο διεξαγωγής του "διαγωνισμού": Το κάθε μέλος , μέχρι μια συγκεκριμμένη ημερομηνία (που θα οριστεί άπό τους διοργανωτές, μπορεί να στείλει φωτό του γατιού του με πέντε λέξεις, που , κατά τη γνώμη του το περιγράφουν. Ύστερα, αφού ολοκληρωθούν οι συμμετοχές, τα λοιπά μέλη, υπό μορφήν απαντήσεως, θα ρίχνουν την ψήφο τους, μέσα σε δύο π.χ. ημέρες το αργότερο. Μόλις περάσει η διορία της ψηφοφορίας, η κριτική επιτροπή θα διαβάσει τα μηνύματα και θα μαζέψει τις ψήφους για κάθε υποψήφιο γατάκι και θα ανακηρύξει το νικητή (για τα αρσενικά) και τη νικήτρια (για τα θηλυκά)
ΟΡΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ: Όχι σχόλια σε κάθε ανάρτηση φωτογραφίας ή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, γιατί θα καταστραφεί το θέμα. Τα σχόλια στο τέλος, μόλις βγουν τα αποτελέσματα, για να σπάσουμε πλάκα.:D:D:D
Αν, τώρα θέλετε τελείως ελεύθερη κατάσταση, ας γίνει κάτι όπως με το σχολιασμό των πιχινών, που είχε πέσει ΤΟ γέλιο:lol::lol::lol:Κι έτσι, καλά θα είναι :up:

Mousse Mr. baby μαμακιας

sweetmousse.JPG

Pastel Mr. baby φωτογενεια
CIMG4312.JPG

Κατηγορία: mister baby υπναράς και mister baby φωτογένεια
Διαγωνιζόμενος: Blanco. 2 μηνών περίπου γατούλης, παιχνιδιάρης και παραπονιάρης.Θέλει συνέχεια την ανθρώπινη παρουσία και είναι πολύ τρυφερό γατάκι!!

Συνημμένα

• Φωτογραφία1619.jpg
    Φωτογραφία1619.jpg
    101,7 KB · Εμφανίσεις: 149
  • Φωτογραφία1635.jpg
    Φωτογραφία1635.jpg
    107,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Φωτογραφία1564.jpg
    Φωτογραφία1564.jpg
    136,8 KB · Εμφανίσεις: 167
  • Φωτογραφία1631.jpg
    Φωτογραφία1631.jpg
    113,6 KB · Εμφανίσεις: 28
Καλέ, όχι, τί δια ζώσης; Εδώ, με θεματάκι στο φόρουμ ξεχωριστό, για την πλάκα μας. Πολύ το βασανίζουμε το θέμα. Αγόρια- Κορίτσια, κεραμιδάκια ρατσάτα τουρλού-τουρλού!! Για να πέσει γέλιο είπαμε να το κάνουμε, όχι να το πάρουμε και σοβαρά τώρα!!:blink:Οι σοβαροί διαγωνιζόμενοι πάνε για την Έκθεση, το Δεκέμβρη, τώρα πρέπει να συμμετάσχουν οι τζερτζελέδες.
Να πω, έναν απλούστατο τρόπο διεξαγωγής του "διαγωνισμού": Το κάθε μέλος , μέχρι μια συγκεκριμμένη ημερομηνία (που θα οριστεί άπό τους διοργανωτές, μπορεί να στείλει φωτό του γατιού του με πέντε λέξεις, που , κατά τη γνώμη του το περιγράφουν. Ύστερα, αφού ολοκληρωθούν οι συμμετοχές, τα λοιπά μέλη, υπό μορφήν απαντήσεως, θα ρίχνουν την ψήφο τους, μέσα σε δύο π.χ. ημέρες το αργότερο. Μόλις περάσει η διορία της ψηφοφορίας, η κριτική επιτροπή θα διαβάσει τα μηνύματα και θα μαζέψει τις ψήφους για κάθε υποψήφιο γατάκι και θα ανακηρύξει το νικητή (για τα αρσενικά) και τη νικήτρια (για τα θηλυκά)
έτσι το φαντάζομαι και εγώ μόλις μαζευτούν οι υποψήφιοι αρχίζει η ψηφοφορία.Και επειδή έχουμε τους 2 πρώτους ας μην πούμε κάτι παραπάνω για να ξεκινήσει η διαδικασία,απλά τώρα πρέπει να έχουμε και άλλους γιατί αν δεν υπάρχουν υποψήφιοι δεν θα βγει νικητής:/:

Οι φωτογραφίες πως θέλετε να είναι?? Π.χ μια κοντινή και μια ολόσωμη? ή πως αλλιώς.Για να εχουμε όλοι την ίδια γραμμή στις φωτογραφίες

Ειδικά η Χαρά θα ακολουθήσει όλους τους κανόνες τις φωτογράφησεις να ειστε σίγουροι.....:lol::lol::lol::lol::lol:

Και δηλαδή επειδή ειναι τρίποδο το παιδι μου και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΝΑ, αντι να μου το βραβεύσετε αυτομάτως, μας εξαιρείτε του διαγωνισμού;;;;; Πφφφφ....

έχουμε ήδη 2 υποψήφιους για το misterbaby_φωτογένεια οπότε σε αυτήν την κατηγορία θα βγει νικήτής.

έχουμε ήδη 2 υποψήφιους για το misterbaby_φωτογένεια οπότε σε αυτήν την κατηγορία θα βγει νικήτής.
Μαρια καποιος να σημειωνει τις υποψηφιοτητες κλπ και καποια στιγμη να τις βαλει ολες σε καποια Post ανα κατηγορια? :hmm:
θα ψαχνομαστε μεσα στις σελλιδες:/:

Μορφεας, για την κατηγορια, Mr. προσωπο

CIMG0520.JPG

Σεμελη, για την κατηγορια Miss pipini 1-3

CIMG3162.JPG

Εγώ λέω να κανουμε διαγωνισμο και να κερδίσει η Γιούλη
Με μια φωνή νομιζω θα το παρεις το επαθλο νταρλινγ :D εγώ το 'χω δηλώσει πως εισαι natural κι οποιος διαφωνεί ας δει την πόζα της Σεμέλης, το κοντράστ με το λαχανι και τις ματάρες του Μορφέα κι ας έρθει να μας πει...

Εγώ λέω να κανουμε διαγωνισμο και να κερδίσει η Γιούλη
Με μια φωνή νομιζω θα το παρεις το επαθλο νταρλινγ :D εγώ το 'χω δηλώσει πως εισαι natural κι οποιος διαφωνεί ας δει την πόζα της Σεμέλης, το κοντράστ με το λαχανι και τις ματάρες του Μορφέα κι ας έρθει να μας πει...
Φενια μου...δεν πρεπει να σχολιαζουμε...γιατι επηρεαζουμε το κοινο...κι εγω ηθελα να γραψω στην Ελενη...αλλα κρατηθηκα:redface:

Eτσι πρόχειρα μου έρχονται μερικές γατομαμαδες με μικρά που ίσως θέλουν να συμμετέχουν.Το melini με το καινουριο μωρό, την Αθανασία με την Βαλεντίνα και την Μαριτάσσια με την Raya. Λεω να περιμένουμε να μπούνε γιατί μπορεί να ενδιαφερονται.

Μαρια καποιος να σημειωνει τις υποψηφιοτητες κλπ και καποια στιγμη να τις βαλει ολες σε καποια Post ανα κατηγορια? :hmm:
θα ψαχνομαστε μεσα στις σελλιδες:/:
τα σημειώνω εγώ και στο τέλος θα φτιάξω πινακάκι με τα αποτελέσματα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back