ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σεμελη, για την κατηγορια Miss pipini 1-3
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
1.Μissbaby_φωτογένεια/Misterbaby_φωτογένεια
2.Μissbaby_μαμάκιας/Misterbaby_μαμάκιας
3Μissbaby_υπναρού/Misterbaby_υπναράς(απαιτούνται χαρακτηριστικές φωτό
)4.Μissbaby_φωκάκι/Misterbaby_φωκάκι
5.Μissbaby_πειραχτήρι/Misterbaby_πειραχτήρι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
και τι πιπίνι!Σεμελη, για την κατηγορια Miss pipini 1-3
![]()

αχ θα σημειωθούν λιποθυμίες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω πηρα μερος με τις αλλες κατηγοριεςΑς πούμε κατηγορίες για τα μωρά μιας και αυτά θα παρελάσουν πρώτα...εγώ προτείνω:
1.Μissbaby_φωτογένεια/Misterbaby_φωτογένεια
2.Μissbaby_μαμάκιας/Misterbaby_μαμάκιας
3Μissbaby_υπναρού/Misterbaby_υπναράς(απαιτούνται χαρακτηριστικές φωτό)
4.Μissbaby_φωκάκι/Misterbaby_φωκάκι
5.Μissbaby_πειραχτήρι/Misterbaby_πειραχτήρι

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
εξαρτάται από την κατηγορία αν πας για miss πρόσωπο πχ ε θες κοντινή φωτογραφίαΟι φωτογραφίες πως θέλετε να είναι?? Π.χ μια κοντινή και μια ολόσωμη? ή πως αλλιώς.Για να εχουμε όλοι την ίδια γραμμή στις φωτογραφίες
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν πειράζει κάναμε και λίγο οφθαλμόλουτροεγω πηρα μερος με τις αλλες κατηγοριες![]()
βάλε τα μικρά καλύτερα όμως γιατί με τα μωράκια θα ξεκινήσουμε
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ακριβως...δεν μπορει π.χ. να πας για Μiss. Ουρα και να μη φαινεται στη φωτο η ουραεξαρτάται από την κατηγορία αν πας για miss πρόσωπο πχ ε θες κοντινή φωτογραφία

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ, όχι, τί δια ζώσης; Εδώ, με θεματάκι στο φόρουμ ξεχωριστό, για την πλάκα μας. Πολύ το βασανίζουμε το θέμα. Αγόρια- Κορίτσια, κεραμιδάκια ρατσάτα τουρλού-τουρλού!! Για να πέσει γέλιο είπαμε να το κάνουμε, όχι να το πάρουμε και σοβαρά τώρα!!παιδια, δια ζωσης θα γινουν τα καλλιστεια? Αν ναι...εχετε βρει χωρο κλπ?
Οι σοβαροί διαγωνιζόμενοι πάνε για την Έκθεση, το Δεκέμβρη, τώρα πρέπει να συμμετάσχουν οι τζερτζελέδες. Να πω, έναν απλούστατο τρόπο διεξαγωγής του "διαγωνισμού": Το κάθε μέλος , μέχρι μια συγκεκριμμένη ημερομηνία (που θα οριστεί άπό τους διοργανωτές, μπορεί να στείλει φωτό του γατιού του με πέντε λέξεις, που , κατά τη γνώμη του το περιγράφουν. Ύστερα, αφού ολοκληρωθούν οι συμμετοχές, τα λοιπά μέλη, υπό μορφήν απαντήσεως, θα ρίχνουν την ψήφο τους, μέσα σε δύο π.χ. ημέρες το αργότερο. Μόλις περάσει η διορία της ψηφοφορίας, η κριτική επιτροπή θα διαβάσει τα μηνύματα και θα μαζέψει τις ψήφους για κάθε υποψήφιο γατάκι και θα ανακηρύξει το νικητή (για τα αρσενικά) και τη νικήτρια (για τα θηλυκά)
ΟΡΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ: Όχι σχόλια σε κάθε ανάρτηση φωτογραφίας ή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, γιατί θα καταστραφεί το θέμα. Τα σχόλια στο τέλος, μόλις βγουν τα αποτελέσματα, για να σπάσουμε πλάκα.

Αν, τώρα θέλετε τελείως ελεύθερη κατάσταση, ας γίνει κάτι όπως με το σχολιασμό των πιχινών, που είχε πέσει ΤΟ γέλιο

Κι έτσι, καλά θα είναι 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Pastel Mr. baby φωτογενεια
ELENIP
Διάσημο μέλος
Διαγωνιζόμενος: Blanco. 2 μηνών περίπου γατούλης, παιχνιδιάρης και παραπονιάρης.Θέλει συνέχεια την ανθρώπινη παρουσία και είναι πολύ τρυφερό γατάκι!!
Συνημμένα
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
έτσι το φαντάζομαι και εγώ μόλις μαζευτούν οι υποψήφιοι αρχίζει η ψηφοφορία.Και επειδή έχουμε τους 2 πρώτους ας μην πούμε κάτι παραπάνω για να ξεκινήσει η διαδικασία,απλά τώρα πρέπει να έχουμε και άλλους γιατί αν δεν υπάρχουν υποψήφιοι δεν θα βγει νικητήςΚαλέ, όχι, τί δια ζώσης; Εδώ, με θεματάκι στο φόρουμ ξεχωριστό, για την πλάκα μας. Πολύ το βασανίζουμε το θέμα. Αγόρια- Κορίτσια, κεραμιδάκια ρατσάτα τουρλού-τουρλού!! Για να πέσει γέλιο είπαμε να το κάνουμε, όχι να το πάρουμε και σοβαρά τώρα!!Οι σοβαροί διαγωνιζόμενοι πάνε για την Έκθεση, το Δεκέμβρη, τώρα πρέπει να συμμετάσχουν οι τζερτζελέδες.
Να πω, έναν απλούστατο τρόπο διεξαγωγής του "διαγωνισμού": Το κάθε μέλος , μέχρι μια συγκεκριμμένη ημερομηνία (που θα οριστεί άπό τους διοργανωτές, μπορεί να στείλει φωτό του γατιού του με πέντε λέξεις, που , κατά τη γνώμη του το περιγράφουν. Ύστερα, αφού ολοκληρωθούν οι συμμετοχές, τα λοιπά μέλη, υπό μορφήν απαντήσεως, θα ρίχνουν την ψήφο τους, μέσα σε δύο π.χ. ημέρες το αργότερο. Μόλις περάσει η διορία της ψηφοφορίας, η κριτική επιτροπή θα διαβάσει τα μηνύματα και θα μαζέψει τις ψήφους για κάθε υποψήφιο γατάκι και θα ανακηρύξει το νικητή (για τα αρσενικά) και τη νικήτρια (για τα θηλυκά)

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι φωτογραφίες πως θέλετε να είναι?? Π.χ μια κοντινή και μια ολόσωμη? ή πως αλλιώς.Για να εχουμε όλοι την ίδια γραμμή στις φωτογραφίες
Ειδικά η Χαρά θα ακολουθήσει όλους τους κανόνες τις φωτογράφησεις να ειστε σίγουροι.....

Και δηλαδή επειδή ειναι τρίποδο το παιδι μου και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΝΑ, αντι να μου το βραβεύσετε αυτομάτως, μας εξαιρείτε του διαγωνισμού;;;;; Πφφφφ....
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μαρια καποιος να σημειωνει τις υποψηφιοτητες κλπ και καποια στιγμη να τις βαλει ολες σε καποια Post ανα κατηγορια?έχουμε ήδη 2 υποψήφιους για το misterbaby_φωτογένεια οπότε σε αυτήν την κατηγορία θα βγει νικήτής.

θα ψαχνομαστε μεσα στις σελλιδες

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Μορφεας, για την κατηγορια, Mr. προσωπο
![]()
Σεμελη, για την κατηγορια Miss pipini 1-3
![]()
Εγώ λέω να κανουμε διαγωνισμο και να κερδίσει η Γιούλη
Με μια φωνή νομιζω θα το παρεις το επαθλο νταρλινγ
εγώ το 'χω δηλώσει πως εισαι natural κι οποιος διαφωνεί ας δει την πόζα της Σεμέλης, το κοντράστ με το λαχανι και τις ματάρες του Μορφέα κι ας έρθει να μας πει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Φενια μου...δεν πρεπει να σχολιαζουμε...γιατι επηρεαζουμε το κοινο...κι εγω ηθελα να γραψω στην Ελενη...αλλα κρατηθηκαΕγώ λέω να κανουμε διαγωνισμο και να κερδίσει η Γιούλη
Με μια φωνή νομιζω θα το παρεις το επαθλο νταρλινγεγώ το 'χω δηλώσει πως εισαι natural κι οποιος διαφωνεί ας δει την πόζα της Σεμέλης, το κοντράστ με το λαχανι και τις ματάρες του Μορφέα κι ας έρθει να μας πει...

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
τα σημειώνω εγώ και στο τέλος θα φτιάξω πινακάκι με τα αποτελέσματαΜαρια καποιος να σημειωνει τις υποψηφιοτητες κλπ και καποια στιγμη να τις βαλει ολες σε καποια Post ανα κατηγορια?
θα ψαχνομαστε μεσα στις σελλιδες![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γεννημενη παρουσιαστρια καλλιστειων ε?τα σημειώνω εγώ και στο τέλος θα φτιάξω πινακάκι με τα αποτελέσματα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool