Γατοκαλλιστεία

Λοιπον,η υποψηφιότητές μας:
Tiramisu:
Mister Baby μαμάκιας
Moira-Tiramisu.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tartuffo:
Mister Baby Υπναράς
P5260035.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε ηρθα!
Κοριτσια μην αφηνετε τοσες λιγες μερες,εμεις εχουμε και ταξιδι,και διακοπες...Και καποιοι δεν μπαινουν καθε μερα.:redface:(οχι σαν εμενα την καμμενη:lol:)
Ε καλά αν δούμε οτι υπάρχει προσφορά θα παρατείνουμε τις ημέρες αλλά μην χάνουμε χρόνο...διάλλεξε κατηγορίες γιατί σε έχουν ήδη προλάβει μερικοί υποψήφιοι:P:lol::lol:

Tartuffo
Mister Baby πειραχτηρι
Tartuffo13.jpg

Toffee
Mister Baby φωτογενεια
Toffee29days2.jpg

αα με πρόλαβες κιόλας είσαι γρήγορη...:blink:λοιπόν το υπναράς βλέπω έχει υποψηφιότητες και το μαμάκιας αρκετές τώρα μένει να ψηφίσει το κοινό:Dφυσικά κάθε νέα υποψηφιότητα είναι ευπρόσδεκτη;)

Truffles
Mister baby φωκάκι (που δεν ειμαι σιγουρη τι εννοειτε)
1.jpg

Ωραία για να σας διευκολύνω ανακεφαλαιώνω:
οι υποψηφιότητες μέχρις στιγμής(τυχαία σειρά) είναι
Μr baby_φωτογένεια
1.Pastel
2.Blanco
3.Toffee

Mr baby_μαμάκιας
1.Mous
2.Tiramisu

Baby_πειραχτήρι
1.Maya
2.Tartuffo

Μr baby_φωκάκι
1.Pastel
2.Truffles

Mr baby_υπναράς
1.Pastel
2.Tartuffo

περιμένουμε τους υπόλοιπους διαφωνιζόμενους:up:

Βρε κορίτσια έχω χάσει την μπάλα.... :blink:΄
Μία μέρα νομίζω είναι πολύ λίγη για να τεθούν όλες οι υποψηφιότητες και να καταλήξουμε...
Επιπλέον, η ψηφοφορία πώς θα γίνει; Με pm? Με threads?
Και λείπει και το σημαντικότερο: η εμφάνιση με.... μαγιό! Όχι πείτε μου... καλλιστεία είναι αυτά;
:lol:

Ωραία για να σας διευκολύνω ανακεφαλαιώνω:
οι υποψηφιότητες μέχρις στιγμής(τυχαία σειρά) είναι
Μr baby_φωτογένεια
1.Pastel
2.Blanco
3.Toffee

Mr baby_μαμάκιας
1.Mous
2.Tiramisu

Baby_πειραχτήρι
1.Maya
2.Tartuffo

Μr baby_φωκάκι
1.Pastel
2.Truffles

Mr baby_υπναράς
1.Pastel
2.Tartuffo

περιμένουμε τους υπόλοιπους διαφωνιζόμενους:up:

Στην κατηγορία υπναράς είναι και ο Blanco.Τον είχα βάλει με 2 φωτογραφίες!

Στην κατηγορία Mister Baby υπναράς εντάσσεται κ ο Μους Γιουλίτσκαγια...!
Για την κατηγορία Μiss Baby Πειραχτήρι η Βεγγάζη Σπιθόνιαν
DSC02516.jpg
DSC02470.jpg
DSC02518.jpg

κ για την κατηγορία Miss Baby Μαμάκιας η αδελφή της η Βεγγάλη Σπιθόνιαν
DSC02536.jpg
κ
https://i683.photobucket.com/player....vv195/Babelfish7/the spithonians/MOV02497.flv

Για την κατηγορία Miss Baby Φωτογένεια η Audrey
DSC02370.jpg
DSC02374.jpg
DSC02328.jpg

Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: Μπα εγώ πιστεύω οτι η Λέια θα σαρώσει κ σε άλλες κατηγορίες!!! Αφού είναι κούκλα!!!

ok μπήκε και ο Blanco λοιπόν:up:

στην κατηγορια αυτη μαλλον θα διαγωνιστει και το δικο μου νεο μωρακι (Αλβιν-Μητσος)..καθως απο χθες που τον αφησα σπιτι και κοιμοταν ..στο ιδιο σημειο τον βρηκα και σημερα...κανει 2 βηματα και κοβει τουφες ..αφου απορω μηπως του εβαλα τπτ στο φαι και δεν θυμαμαι:blink::blink::lol::lol::lol:

Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!!

Στρινζοσυναδέλφισσα και εμείς θα δηλώσουμε υποψηφιότητα σ'αυτήν την κατηγορία!:P:P:PΚαι ο Σείριος θα είναι υποψήφιος???

Καλά το μωροθύελα είναι αυτή!!!:inlove::inlove::inlove:
Ειληκρινά τώρα δεν ξέρω ποιό να ψηφίσω!:confused::hmm:;)

Να κάνουμε τέτοιες κατηγορίες που να μην παίζει ρόλο η ράτσα ή ηλικία η το χρώμα ή το φύλο.;):cool::D:D
Στην κατηγορία του Μίστερ Γκαραζοτεκνού δεν πιστεύω να τολμήσει να υποβάλει υποψηφιότητα άλλος...
Beeb

Στην κατηγορία του Μίστερ Γκαραζοτεκνού δεν πιστεύω να τολμήσει να υποβάλει υποψηφιότητα άλλος...
Beeb

Καλέ τι Γκαραζοτεκνό!:blink::down::down:
Ο φίλος μου ο Beebίκος θα διαγωνιστεί(και θα νικήσει;)) ως
Μίστερ Πάνθηρας!
Ακους εκεί γκαραζοτεκνό τέτοιος κούκλος με τέτοια αστραφτερή γυαλάδα!:inlove::kiss::D

Η Φιφικάρα για Miss Baby και Miss Baby Υπναρού :P

Συνημμένα

• P1010888.jpg
    P1010888.jpg
    106,8 KB · Εμφανίσεις: 123
  • P1010869.jpg
    P1010869.jpg
    117,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • P1010939.jpg
    P1010939.jpg
    72,1 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 29062009913.jpg
    29062009913.jpg
    176,5 KB · Εμφανίσεις: 30
Βρε κορίτσια έχω χάσει την μπάλα.... :blink:΄
Μία μέρα νομίζω είναι πολύ λίγη για να τεθούν όλες οι υποψηφιότητες και να καταλήξουμε...
Επιπλέον, η ψηφοφορία πώς θα γίνει; Με pm? Με threads?
Και λείπει και το σημαντικότερο: η εμφάνιση με.... μαγιό! Όχι πείτε μου... καλλιστεία είναι αυτά;
:lol:
H ψηφοφορία γίνεται με πμ εκτός και αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα να ψηφίσει δημόσια αλλά καλύτερα πμ για να είμαστε πιο αντικειμενικοί;)
2-3 μερούλες θα κρατάμε την κάθε κατηγορία οπότε να προλαβαίνουν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν συμμετοχή

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back