moukelis
Επιφανές μέλος
Tiramisu:
Mister Baby μαμάκιας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Mister Baby Υπναράς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ε καλά αν δούμε οτι υπάρχει προσφορά θα παρατείνουμε τις ημέρες αλλά μην χάνουμε χρόνο...διάλλεξε κατηγορίες γιατί σε έχουν ήδη προλάβει μερικοί υποψήφιοιΚαλε ηρθα!
Κοριτσια μην αφηνετε τοσες λιγες μερες,εμεις εχουμε και ταξιδι,και διακοπες...Και καποιοι δεν μπαινουν καθε μερα.(οχι σαν εμενα την καμμενη
)

moukelis
Επιφανές μέλος
Mister Baby πειραχτηρι
moukelis
Επιφανές μέλος
Mister Baby φωτογενεια
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
λοιπόν το υπναράς βλέπω έχει υποψηφιότητες και το μαμάκιας αρκετές τώρα μένει να ψηφίσει το κοινό
φυσικά κάθε νέα υποψηφιότητα είναι ευπρόσδεκτη
moukelis
Επιφανές μέλος
Mister baby φωκάκι (που δεν ειμαι σιγουρη τι εννοειτε)
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
οι υποψηφιότητες μέχρις στιγμής(τυχαία σειρά) είναι
Μr baby_φωτογένεια
1.Pastel
2.Blanco
3.Toffee
Mr baby_μαμάκιας
1.Mous
2.Tiramisu
Baby_πειραχτήρι
1.Maya
2.Tartuffo
Μr baby_φωκάκι
1.Pastel
2.Truffles
Mr baby_υπναράς
1.Pastel
2.Tartuffo
περιμένουμε τους υπόλοιπους διαφωνιζόμενους

saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
΄Μία μέρα νομίζω είναι πολύ λίγη για να τεθούν όλες οι υποψηφιότητες και να καταλήξουμε...
Επιπλέον, η ψηφοφορία πώς θα γίνει; Με pm? Με threads?
Και λείπει και το σημαντικότερο: η εμφάνιση με.... μαγιό! Όχι πείτε μου... καλλιστεία είναι αυτά;

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ωραία για να σας διευκολύνω ανακεφαλαιώνω:
οι υποψηφιότητες μέχρις στιγμής(τυχαία σειρά) είναι
Μr baby_φωτογένεια
1.Pastel
2.Blanco
3.Toffee
Mr baby_μαμάκιας
1.Mous
2.Tiramisu
Baby_πειραχτήρι
1.Maya
2.Tartuffo
Μr baby_φωκάκι
1.Pastel
2.Truffles
Mr baby_υπναράς
1.Pastel
2.Tartuffo
περιμένουμε τους υπόλοιπους διαφωνιζόμενους![]()
Στην κατηγορία υπναράς είναι και ο Blanco.Τον είχα βάλει με 2 φωτογραφίες!
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Για την κατηγορία Μiss Baby Πειραχτήρι η Βεγγάζη Σπιθόνιαν
κ για την κατηγορία Miss Baby Μαμάκιας η αδελφή της η Βεγγάλη Σπιθόνιαν
https://i683.photobucket.com/player....vv195/Babelfish7/the spithonians/MOV02497.flv
Για την κατηγορία Miss Baby Φωτογένεια η Audrey
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

Μπα εγώ πιστεύω οτι η Λέια θα σαρώσει κ σε άλλες κατηγορίες!!! Αφού είναι κούκλα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ok μπήκε και ο Blanco λοιπόνΣτην κατηγορία υπναράς είναι και ο Blanco.Τον είχα βάλει με 2 φωτογραφίες!

ria23
Διάσημο μέλος
Στην κατηγορία υπναράς είναι και ο Blanco.Τον είχα βάλει με 2 φωτογραφίες!
στην κατηγορια αυτη μαλλον θα διαγωνιστει και το δικο μου νεο μωρακι (Αλβιν-Μητσος)..καθως απο χθες που τον αφησα σπιτι και κοιμοταν ..στο ιδιο σημειο τον βρηκα και σημερα...κανει 2 βηματα και κοβει τουφες ..αφου απορω μηπως του εβαλα τπτ στο φαι και δεν θυμαμαι

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δε θα ερθει η ωρα για τη Μiss στριτζω????Θα σας παρουμε και τα σωβρακα!!!!!!!
Στρινζοσυναδέλφισσα και εμείς θα δηλώσουμε υποψηφιότητα σ'αυτήν την κατηγορία!

Και ο Σείριος θα είναι υποψήφιος???Καλά το μωροθύελα είναι αυτή!!!

Ειληκρινά τώρα δεν ξέρω ποιό να ψηφίσω!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Fifiki
Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
H ψηφοφορία γίνεται με πμ εκτός και αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα να ψηφίσει δημόσια αλλά καλύτερα πμ για να είμαστε πιο αντικειμενικοίΒρε κορίτσια έχω χάσει την μπάλα....΄
Μία μέρα νομίζω είναι πολύ λίγη για να τεθούν όλες οι υποψηφιότητες και να καταλήξουμε...
Επιπλέον, η ψηφοφορία πώς θα γίνει; Με pm? Με threads?
Και λείπει και το σημαντικότερο: η εμφάνιση με.... μαγιό! Όχι πείτε μου... καλλιστεία είναι αυτά;
![]()

2-3 μερούλες θα κρατάμε την κάθε κατηγορία οπότε να προλαβαίνουν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν συμμετοχή
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
(οχι σαν εμενα την καμμενη