ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εντάξει για το διαγωνισμό δεν θα κολλήσουμε εκεί αλλά εγώ σκεφτόμουν αλλο πράγμα ότι αν μεγαλώνουν γρήγορα γερνάνε κ γρήγορα.... Τέλος πάντων ας μην ψυχοπλακωνόμαστε αρχίστε να βάζετε καμια φωτογραφία με τους υποψήφιους ανά κατηγορία
οχι εγω καλε...εγω ειμαι ο πιο αισιοδοξος ανθρωπος....την αλλη φιλεναδα ηθελα να σηκωσωΠραγματι ζουν πολυ λιγοτερο απο εμας...
Απλα πρεπει να συμβιβαστουμε με την ιδεα του τελους των πραγματων...ολων των πραγματων...
υπαρχει ομως και η αρχη της ζωηςενας αιωνιος κυκλος
sorry για το off![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρε καλα τα λες...απλα ειναι ολοι μεσα οι της φωτογενειας να τις ξανααναρτησουν? Γινεται αραγε ετσι δουλεια?ok, να ξεκινήσουμε με το baby φωτογένεια ?
Βάλτε βρε παιδιά όλες τις φώτο συγκεντρωτικά και να πουμε πως η ψηφοφορία θα γινει αυριο από το πρωι μέχρι ξέρω γω...τις 4, ωστε να εχουμε στις 5 το αποτέλεσμα; τι λέτε;;;;

ενας, με ενα ποστ πρεπει να τις αναρτησει Φενια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μη μας πέφτεις φιλενάδαααααα!
Ναι πραγματικά για μένα τα έλεγε την κυρία "μισοάδειο" ποτήριοχι εγω καλε...εγω ειμαι ο πιο αισιοδοξος ανθρωπος....την αλλη φιλεναδα ηθελα να σηκωσω![]()

Γι αυτό έλεγα να το κρατήσουμε αυτό σαν κεντρικό θέμα όπου θα γίνονται κ οι αναρτήσεις ανά κατηγορία κ να ανοίξουν θεματάκια με την κάθε κατηγορία χωριστά γιατί έτσι μπερδευόμαστε κ δεν ξέρουμε ποια γατάκια συμμετέχουν κ ποιες τελικά ειναι οι κατηγορίες που πρέπει να ψηφίσουμεμωρε καλα τα λες...απλα ειναι ολοι μεσα οι της φωτογενειας να τις ξανααναρτησουν? Γινεται αραγε ετσι δουλεια?
ενας, με ενα ποστ πρεπει να τις αναρτησει Φενια...
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ καλη ιδεα!!!προτεινω το εξης!
Αφου μας ορισεις μεχρι ποτε τελειωνουν οι υποψηφιοτητες των Bebe, ανοιγεις θεμα π.χ. Γατοκαλιστεια / κατηγορια baby
βαζεις στο ανοιγμα του θεματος υποψηφιοτητες ανα κατηγορια και ει δυνατον ολες τις φωτοκαι ψηφιζουμε...
Μετα ανοιγεις θεμα Γατοκαλιστεια / Ενηλικων...με την ιδια λογικη...
Επισης θα μπορουσε να γινει το εξης να σου υποβαλλουμε με pm τη φωτο μας και αφου μαζεψεις ολες τις φωτο να τις αναρτησεις σε μερικα Posts μαζεμενες στο θεμα παντα Γατοκαλιστεια / Ενηλικων και μετα να ψηφισουμε...

michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Θα ανοίξω τώρα ένα Γατοκαλλιστεία/baby edition
και θα προσπαθήσω να βάλω εκεί τις κατηγορίες και τις ανάλογες φωτογραφίες για να διευκολυνθούμε λίγο
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν επειδή βλέπω οτι γίνεται πανικός θα ανοίγει ένα ξεχωριστό θέμα για κάθε κατηγορία για να συμμαζευτούμε κάπως.Θα ανοίξω τώρα ένα Γατοκαλλιστεία/baby edition
και θα προσπαθήσω να βάλω εκεί τις κατηγορίες και τις ανάλογες φωτογραφίες για να διευκολυνθούμε λίγο
![]()
Βερυ γκουντ ντιαρ!
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι...ναι..πολυ καλη ιδεαΛοιπόν επειδή βλέπω οτι γίνεται πανικός θα ανοίγει ένα ξεχωριστό θέμα για κάθε κατηγορία για να συμμαζευτούμε κάπως.Θα ανοίξω τώρα ένα Γατοκαλλιστεία/baby edition
![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία-baby-edition.225095/
Γατοκαλλιστεία baby edition
έχω βάλει μία μία τις κατηγορίες των μωρών μαζί με τους αντίστοιχους υποψήφιους και φυσικά και φωτογραφίες τους.Αν κάποιον ξέχασα ζητώ συγνώμη ας μου το πει και θα το διορθώσω.Καλύτερα να μην γράφουμε στο νέο θέμα όμως για να μην γίνει πάλι μπέρδεμα.Ας τα λέμε από εδώ και εκεί θα βλέπουμε μόνο τους υποψήφιους.

Ελπίζω να βοήθησα κάπως.Μερικοί έχουν ήδη ψηφίσει και έχω κάποια πρώτα αποτελέσματα αλλά δεν θα σας τα αποκαλύψω ακόμα για να ψηφίσουν περισσότεροι και να είναι πιο αντικειμενικά τα αποτελέσματα
.Υπενθυμίζω για όσες-όσους το έχουν ξεχάσει οτι η ψηφοφορία γίνεται με πμ σε μένα εκτός και αν θέλει να ψηφίσει δημόσια που και πάλι θα μετρήσει η ψήφος του εννοείται...
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Εγώ τώρα όμως που τα διάβασα έπεσα...οχι εγω καλε...εγω ειμαι ο πιο αισιοδοξος ανθρωπος....την αλλη φιλεναδα ηθελα να σηκωσω![]()

. Γιουλη το πρωί θέλω πάλι σήκωμα παρακαλώ...
Μαρία ειναι πολύ καλο το ότι άνοιξες νέο θεματάκι με την κατηγορία και τις φωτογραφίες του κάθε γατουνίου και μας έβαλες εδώ ακριβώς το λινκ για να το δουμε... Κάνε αν μπορεις το ίδιο και για τις επόμενες κατηγορίες και εμεις θα μπαίνουμε εκει για να ψηφίουμε και εδώ για να τα λέμε.

Ετσι είναι πολύ απλούστερο και δεν θα μπερδευόμαστε.!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Και ότι γράφει σεν σβήνει ούτε... με σβηστικό.

Μαρία τόνισε πότε λήγει η ψηφοφορία για τα baby-edition

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
όσοι δεν έχουν ψηφίσει ακόμα...άντε τι περιμένουν;;
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν τον έχασε είναι στην επόμενη που θα είναι 3-12 μηνώνΗ Σαλι που ειναι 6 μηνων εχασε το διαγωνισμο η θα διαγωνιστει σε αλλη κατηγορια;;![]()
Σιγά μη λείπει η Σάλι από τα καλλιστεία
avtwvia
Διάσημο μέλος
δεν τον έχασε είναι στην επόμενη που θα είναι 3-12 μηνώνΣιγά μη λείπει η Σάλι από τα καλλιστεία
![]()
ωωω ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια

To λινκ για να ψηφισουμε τα μπεμπε ποιο ειναι;; γιατι δεν το βρισκω η ασχετη...
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Βλέπεις κατηγορίες και υποψήφιους εδώ https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία-baby-edition.225095/ωωω ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια
To λινκ για να ψηφισουμε τα μπεμπε ποιο ειναι;; γιατι δεν το βρισκω η ασχετη...
και μου στέλνεις με πμ την ψήφο σου

avtwvia
Διάσημο μέλος
Βλέπεις κατηγορίες και υποψήφιους εδώ https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία-baby-edition.225095/
και μου στέλνεις με πμ την ψήφο σου![]()
Σου εστειλα την ψηφο μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool