Γατοκαλλιστεία

απλα ειναι γατες;):lol::lol::lol::lol:

Ασχετο αλλα εγώ σε όλη μου τη ζωή μια υπναρού θηλυκιά είχα όλη κι όλη. Ολες οι άλλες σουπερ ενεργητικές. Η Χαρά (που βεβαιως μπορει κι αυτή να ειναι πολύ ζωηρή αλλά στις φώτο δειχνει πραγματικά φοβερή υπναρού το μαναράκι μου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να γινω η καλλιτεχνικη σου manager? :redface::redface:εμ.... με τοσα που σου λεω κανε και κανε:redface::P:lol:
Οκ θηλυκή έκδοση του Ψινάκη:lol::lol:σε προσλαμβάνω:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;:redface:Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους;:hmm:

Χαρά - Miss Υπναρου (λέμε τώρα...)

Συνημμένα

• xara.jpg
    xara.jpg
    260,8 KB · Εμφανίσεις: 28
Ερώτηση
Θέλω να ανεβάσω μια φωτο και μου λεει οτι την έχω στο θέμα μου και δεν τη βάζει...τι κάνω καλέ;;;

Καλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;:redface:Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους;:hmm:
ειναι στη γατα καλε...η Σεμελη δεν παιζει γιατι εχει κοιλουμπακι αλλα οχι πολυ μεγαλο:Pπαντως το παχος δεν ειναι καλο...ειδικα απο αυτη την ηλικια:/:

Ερώτηση
Θέλω να ανεβάσω μια φωτο και μου λεει οτι την έχω στο θέμα μου και δεν τη βάζει...τι κάνω καλέ;;;
εχεις φωτογραφιες στο gallery του Mycat ?

εχεις φωτογραφιες στο gallery του Mycat ?

nop...και μου βγαζει error...λεει την έχετε και στο θεμα σας και τελος απο εκει και περα ...(κι ειναι σαφως πιο ωραια φωτογραφιουλα για το τερατακι που δεν καθεται να φωτογραφηθει...:()

ειναι στη γατα καλε...η Σεμελη δεν παιζει γιατι εχει κοιλουμπακι αλλα οχι πολυ μεγαλο:Pπαντως το παχος δεν ειναι καλο...ειδικα απο αυτη την ηλικια:/:
καλέ δεν είπα να έχει πάχος απλά να είναι λίγο πιο στρογγυλεμένο να μπορώ να το ζουμπάω :redface:

nop...και μου βγαζει error...λεει την έχετε και στο θεμα σας και τελος απο εκει και περα ...(κι ειναι σαφως πιο ωραια φωτογραφιουλα για το τερατακι που δεν καθεται να φωτογραφηθει...:()
καταλαβα...ετσι γινεται...περιμενα να σου στειλω με pm το e mail Μου να μου τη στειλεις να στην ανεβασω εγω;)

καλέ δεν είπα να έχει πάχος απλά να είναι λίγο πιο στρογγυλεμένο να μπορώ να το ζουμπάω :redface:
ναι μωρε καταλαβα...και εμενα μου αρεσουν τα πιασιματα;)

:D:D:D
:D:D
:D

C:\Documents and Settings\Delenikas\My Documents\Letta's Folder\Προσωπικές υποθέσεις\MY Motorola\Cats\bebas babies\mama.jpg
attachment.php
attachment.php

Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς.
Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα?

Συνημμένα

• 01-07-09_1804.jpg
    01-07-09_1804.jpg
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 152
  • 27-06-09_0318.jpg
    27-06-09_0318.jpg
    73,6 KB · Εμφανίσεις: 72
Χαρά - Miss Υπναρου (λέμε τώρα...)
Φένια να σου πω επειδή έχουμε και άλλη Χαρά να την βάλω Χαρά-Φένια για να τις ξεχωρίζουμε;Ελπίζω να καταφέρετε με τη Γιούλη να βάλετε μια ωραία φωτογραφία να φαίνεται καλύτερα η μικρούλα μέσα στο κλουβάκι δεν φαίνεται καλά:/:

Καλέ ναι..αλλά εχει και δευτερο το χρυσο μου ούτως ή άλλως (το πρωτο της ονομα πριν τη βρω εγώ) Χαρα - Μαριλιζα ειναι ...

C:%5CDocuments%20and%20Settings%5CDelenikas%5CMy%20Documents%5CLetta%27s%20Folder%5C%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%5CMY%20Motorola%5CCats%5Cbebas%20babies%5Cmama.jpg
attachment.php
attachment.php

Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς.
Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα?

Για την ώρα την βάζω για φωτογένεια και ουρά και αν υπάρξουν και άλλες υποψήφιες για την κατηγορία μαμά με μωρά σε αυτή την ηλικία τότε θα βάλουμε και αυτήν την κατηγορία:)

ωραια δοντακια:up:τι οδοντοκρεμα χρησιμοποιεις? Μαρη, μπας κι εχεις κανει λευκανση:hmm::P:lol::lol:

Aim - NO λευκανση και ουδεν σφραγισμα παρακαλώ...
Σχηματίσαμε "Γ" αν προσεξες ... :D...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back