Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
απλα ειναι γατες![]()
Ασχετο αλλα εγώ σε όλη μου τη ζωή μια υπναρού θηλυκιά είχα όλη κι όλη. Ολες οι άλλες σουπερ ενεργητικές. Η Χαρά (που βεβαιως μπορει κι αυτή να ειναι πολύ ζωηρή αλλά στις φώτο δειχνει πραγματικά φοβερή υπναρού το μαναράκι μου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Οκ θηλυκή έκδοση του Ψινάκηνα γινω η καλλιτεχνικη σου manager?εμ.... με τοσα που σου λεω κανε και κανε
![]()

σε προσλαμβάνω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τωρα με σκοτωσεςΟκ θηλυκή έκδοση του Ψινάκησε προσλαμβάνω
![]()

αλλα με ενα καλο πακετακι θα συνελθω

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους;
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
τωρα με σκοτωσες
αλλα με ενα καλο πακετακι θα συνελθω![]()

απαιτητική γυναίκα
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω να ανεβάσω μια φωτο και μου λεει οτι την έχω στο θέμα μου και δεν τη βάζει...τι κάνω καλέ;;;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι στη γατα καλε...η Σεμελη δεν παιζει γιατι εχει κοιλουμπακι αλλα οχι πολυ μεγαλοΚαλά miss-mister τοφαλάκι;;Γιατί δεν βλέπω;Τι στο καλό;Μόνο εγώ τα θέλω με πιασίματα;Οι υπόλοιπες προσέχετε να διατηρείτε τη γραμμή τους;
![]()
παντως το παχος δεν ειναι καλο...ειδικα απο αυτη την ηλικια
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχεις φωτογραφιες στο gallery του Mycat ?Ερώτηση
Θέλω να ανεβάσω μια φωτο και μου λεει οτι την έχω στο θέμα μου και δεν τη βάζει...τι κάνω καλέ;;;
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
εχεις φωτογραφιες στο gallery του Mycat ?
nop...και μου βγαζει error...λεει την έχετε και στο θεμα σας και τελος απο εκει και περα ...(κι ειναι σαφως πιο ωραια φωτογραφιουλα για το τερατακι που δεν καθεται να φωτογραφηθει...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
καλέ δεν είπα να έχει πάχος απλά να είναι λίγο πιο στρογγυλεμένο να μπορώ να το ζουμπάωειναι στη γατα καλε...η Σεμελη δεν παιζει γιατι εχει κοιλουμπακι αλλα οχι πολυ μεγαλοπαντως το παχος δεν ειναι καλο...ειδικα απο αυτη την ηλικια
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καταλαβα...ετσι γινεται...περιμενα να σου στειλω με pm το e mail Μου να μου τη στειλεις να στην ανεβασω εγωnop...και μου βγαζει error...λεει την έχετε και στο θεμα σας και τελος απο εκει και περα ...(κι ειναι σαφως πιο ωραια φωτογραφιουλα για το τερατακι που δεν καθεται να φωτογραφηθει...)

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι μωρε καταλαβα...και εμενα μου αρεσουν τα πιασιματακαλέ δεν είπα να έχει πάχος απλά να είναι λίγο πιο στρογγυλεμένο να μπορώ να το ζουμπάω![]()

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ωραια δοντακια
τι οδοντοκρεμα χρησιμοποιεις? Μαρη, μπας κι εχεις κανει λευκανση

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς.
Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα?
Συνημμένα
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Φένια να σου πω επειδή έχουμε και άλλη Χαρά να την βάλω Χαρά-Φένια για να τις ξεχωρίζουμε;Ελπίζω να καταφέρετε με τη Γιούλη να βάλετε μια ωραία φωτογραφία να φαίνεται καλύτερα η μικρούλα μέσα στο κλουβάκι δεν φαίνεται καλάΧαρά - Miss Υπναρου (λέμε τώρα...)

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
![]()
Η Κλεοπάτρα μου 11μηνών.Υποψήφια κατηγορίας φωτογένια, ουράς.
Επίσης άμα υπήρχε θα έλεγα και καλύτερης γλυκής φωτογραφίας "μαμά με παιδάκι". Δεν είναι γλύκα?
Για την ώρα την βάζω για φωτογένεια και ουρά και αν υπάρξουν και άλλες υποψήφιες για την κατηγορία μαμά με μωρά σε αυτή την ηλικία τότε θα βάλουμε και αυτήν την κατηγορία

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραια δοντακιατι οδοντοκρεμα χρησιμοποιεις? Μαρη, μπας κι εχεις κανει λευκανση
![]()
Aim - NO λευκανση και ουδεν σφραγισμα παρακαλώ...
Σχηματίσαμε "Γ" αν προσεξες ...
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool