Γατοκαλλιστεία

Πολύ ωραίο όνομα:up:Mωρέ δεν θέλω να είμαι αυστηρή έτσι και αλλιώς για πλάκα τα κάνουμε αλλά υπάρχουν πολλά γατάκια που δεν πήραν μέρος στο προηγούμενο γιατί δεν το πήραν είδηση πχ τα Νορβηγάκια της Δώρας που είναι 4,5 και άλλα και το συζητήσαμε και είπαμε να μην κάνουμε εξαιρέσεις γιατί θα γίνει μπέρδεμα μετά...κάνε λίγο υπομονή και θα διαγωνιστεί ο Σήφης.Συγνώμη κιόλας δεν θέλω να σας χαλάω χατίρι απλά θέλω να είμαι δίκαιη με όλους:/:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Καλα δεν πειραζει.....:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Καλα δεν πειραζει.....:cry:
έλα μωρέ μην στεναχωριέσαι και με κάνεις να νιώθω άσχημα..μικρή κοπέλα είναι ακόμα να μεγαλώσει λίγο και έχει καιρό για διαγωνισμούς:happy::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποσες ειναι οι συμμετοχες μεχρι τωρα?:hmm:

Τις πιο πολλές τις έχουμε στις Miss Φωτογένεια (8)μετά mister φωτογένεια(5) miss υπναρού (4),mister γόης(4),miss πιπίνι (3)miss ουρά(3),mister υπναράς(2)και mister ουρά(2):)

Mια χαρα ειναι ο αριθμός των υποψηφιων:up::up:

Mια χαρα ειναι ο αριθμός των υποψηφιων:up::up:
ναι έχουμε μπόλικους:up:θα είναι δύσκολο να ψηφίσει κανείς είναι όλα τους ένα και ένα:D

Λέω να λήξουμε την διορία για τις συμμετοχές για να ανοίξω το θεματάκι με τους υποψήφιους να αρχίσει η ψηφοφορία:)..αν κάποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή μπορεί ακόμα αλλά από αύριο που θα ξεκινήσει η ψηφοφορία δεν θα μπορεί.:happy:Για να διευκολύνονται όσοι θέλουν να θαυμάσουν τα γατάκια και να ψηφίσουν καλύτερα στο νέο θέμα να μην γράφουμε για να έχει μόνο τους υποψήφιους και να συζητάμε από εδώ μόνο τα περι καλλιστείων...

μαρια θα την ενταξεις εσυ τη δικια μου σε καποια κατηγορια??

το θεμα ειναι ετοιμο κυρια Μαρια,να παω να δω ?:hmm:

το θεμα ειναι ετοιμο κυρια Μαρια,να παω να δω ?:hmm:
όχι καλέ τόσο γρήγορα;;:redface::redface:θα το ανακοινώσω και εδώ μόλις τελειώσει

εμμμμμμμ............:redface:να ρωτησω και κατι αλλο κυρια?

παιδια μηπως θα μπορουσε καποιος να βαλει ολους τους συμμετεχοντες μαζι για να μην τους ψαχνουμε σε καθε σελιδα???:):):)

Υ.Γ συγνωμη αμα σας ταλεπωρω:):):)

Λοιπόν όλοι οι συμμετέχοντες είναι στο νέο θέμα:
https://www.mypetz.gr/posts/5547454/
όποιος έχει καταλήξει μπορεί να ψηφίσει και από σήμερα:)
Καλή επιτυχία:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back