Γατοκαλλιστεία

μπορουμε να ψηφισουμε πανω απο μια\εναν γατα\γατο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορουμε να ψηφισουμε πανω απο μια\εναν γατα\γατο???
ψηφίζετε 1 γατάκι σε κάθε κατηγορία:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε κυρά Μαριγώ :lol::lol::lol:

Ευχαριστούμε κυρά Μαριγώ :lol::lol::lol:
Μη της λες ετσι καλε...θα μας τον βγαλει το Θεο απο τις υποψηφιοτητες:lol::lol:

Μη της λες ετσι καλε...θα μας τον βγαλει το Θεο απο τις υποψηφιοτητες:lol::lol:

Τι να κάνω, Κυρία Μαρία ο ένας, Κυρά μαρία ο άλλος... έχω ένα κάτι με το Μαριγώ (παρά λίγο να βαφτίσουνε εμένα έτσι :lol:)

καταπληκτικη ουρα:blink::up:τι κανει η φυση ρε παιδια....τελικα για μενα τελεια δεν ειναι μονο η φουντωτη ουρα αλλα και η ασυνηθιστη...

Πολλες συμμετοχες ειχαμε τελικα ε?:up:
Καλη επιτυχια! παρελασαν θεικα πλάσματα...:inlove::inlove:
Συμφωνω μαζι σου. Τετοια ουρα δεν εχω ξαναδει ποτέ!!!!!!:up::up::up:

Δεν περνάς κυρά Μαρια δεν περνας δεν περνάς....λαλαλαλαλαλα
Λοιπον κορες και κοράσια εγώ μπερδεύτηκα κι εσεις καλέ κυρια μη μου φωνάζετε..την έχω βάλει τη Χαρά μου, εσεις δεν την είδατε :P

Χεχεχε...πάω να δω και να ψηφίσω!

Mrs. Yπναρού - Χαρά
Μrs. Πιπίνι - Σεμέλη (τι να πει κανεις με αυτή τη στάση α λα παρασελ?)
Mrs. Ουρά - Σεμέλη
Μrs. Φωτογένεια - Σεμέλη

Mr. Υπναράς - Yuri
Μr. Γόης - Gandalf
Μr. Ουρά - Gandalf
Μr. Φωτογένεια - Φοίβος
(ο Gandalf αν δεν κανω λαθος δε συμμετείχε με την ίδια φωτο στα μωρά? σχωράτε με Μελινι μου αλλά δεν ειναι δικαιο...κλεβουτε κλεβουτε!)

Mrs. Yπναρού - Χαρά
Μrs. Πιπίνι - Σεμέλη (τι να πει κανεις με αυτή τη στάση α λα παρασελ?)
Mrs. Ουρά - Σεμέλη
Μrs. Φωτογένεια - Σεμέλη

Mr. Υπναράς - Yuri
Μr. Γόης - Gandalf
Μr. Ουρά - Gandalf
Μr. Φωτογένεια - Φοίβος
(ο Gandalf αν δεν κανω λαθος δε συμμετείχε με την ίδια φωτο στα μωρά? σχωράτε με Μελινι μου αλλά δεν ειναι δικαιο...κλεβουτε κλεβουτε!)

Σας ευχαριστούμε για την ψήφο σας κυρία Φένια μας :D
Δεν κλέβουμε καλέ :blink: Οι δυο φωτογραφίες της συμμετοχής μας είναι το avatar και η υπογραφή μας... τις βλέπετε συχνά, γι'αυτό μπερδευτήκατε ;):lol:

Σας ευχαριστουμε Φενια μας:)

Τελικά εδώ ψηφίζουμε ή τα στέλνουμε στη Μαρία με ΡΜ όπως στον προηγούμενο διαγωνισμό;

Τελικά εδώ ψηφίζουμε ή τα στέλνουμε στη Μαρία με ΡΜ όπως στον προηγούμενο διαγωνισμό;
με Pm στη μαρια...το θεμα με ολες τις φωτο το ειδες Λενακι?

παιδια...προτεινω στην επομενη κατηγορια, να βαζουμε με την συμμετοχη μας και την ημερομηνια γεννησης του γατονιου, για να μη δημιουργουνται μπερδεματα...

παιδια...προτεινω στην επομενη κατηγορια, να βαζουμε με την συμμετοχη μας και την ημερομηνια γεννησης του γατονιου, για να μη δημιουργουνται μπερδεματα...

Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό Γιουλάκο... πολλοί έχουν αδέσποτα οπότε μπορούν να πουν την ηλικία τους κατά προσέγγιση :( (Λέει η καψερή γατομάνα που δεν μπορεί να φτιάξει τουρτίτσα για τα γενέθλια των δυο της γιών:(:()

Μπορούμε και εμείς να δηλώσουμε συμμετοχή;Είμαστε 4 και 8 μηνων αντίστοιχα.

Θα θέλαμε να διαγωνιστούμε στην κατηγορία miss υπναρού με την εκπληκτική Κουτσουπίτσα

showimage.php

όπως επίσης και στην κατηγορία miss ριψοκίνδυνη με την ίδια.Να διευκρινήσω οτι η κοπέλα στη φωτογραφία είναι η εφημερεύουσα κτηνίατρος μας κάθε σαββατοκύριακο και η Κουτσουπίτσα τρέμει και φοβάται πάρα μα πάρα πολύ τους κτηνίατρους.Δυόμιση μηνων την κρατούσαμε τρεις για το εμβόλιο οπότε είναι τολμηρή η στάση της.
showimage.php

Στην κατηγορία miss φωτογένεια αν και η φωτογραφία δεν αποδίδει την ομορφιά της ,θα συμμετέχουμε με την γόησα της οικογενείας την μοναδική Νεφέλη.
showimage.php
Βρηκα το post σου Starter! :up:φωτο δεν βλεπω ομως?? :hmm:

Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό Γιουλάκο... πολλοί έχουν αδέσποτα οπότε μπορούν να πουν την ηλικία τους κατά προσέγγιση :( (Λέει η καψερή γατομάνα που δεν μπορεί να φτιάξει τουρτίτσα για τα γενέθλια των δυο της γιών:(:()
Κι εγώ δεν έχω ακριβή ημερομηνία γέννησης του Τιμάκου μου αλλα τον βρήκαμε πριν σχεδόν 9 χρόνια στις 4 Σεπτεμβρίου και έτσι υπολογίσαμε πως ήταν τότε μόλις 14 ημερών, αρα περιπου υπολογίζουμε.:hmm: Αντε να πέσει κανεις έξω 15:):)? μέρες? παραπάνω δεν νομίζω....
ΚΑλή επιτυχία στο νινί σου σ΄αυτον τον γύρο. Και πολλα φιλάκια και στα δυο σου γατουνάκια!!!!:up:

https://www.mypetz.gr/member.php?u=16771
Cat Friend

Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής:

miss υπναρού https://www.mycat.gr/gallery/showimag...imageuser=6264

miss ριψοκίνδυνη https://www.mycat.gr/gallery/showimag...imageuser=6264

miss φωτογένεια https://www.mycat.gr/gallery/showimag...imageuser=6264

Ευχαριστώ!!!

Να οι φωτο σε επόμενο ποστ του Starter:)

με Pm στη μαρια...το θεμα με ολες τις φωτο το ειδες Λενακι?
Ναι ναι το είδα ένα μπουκέτο υπέροχα γατουλάκια:up:

Διορθώθηκε μπήκαν οι φωτογραφίες εκεί που έπρεπε.Πραγματικά από τον επόμενο γύρω να λέμε και ημερομηνίες όχι τίποτα άλλο αλλά μας δημιουργεί μπερδέματα,τώρα αναγκάστηκα να βγάλω τον Ραμσή από mister υπναρά και επειδή έχουμε μόνο του Γιουράκο σε αυτήν την κατηγορία δεν μπορεί να βγει νικητής:(

απολυτα σωστο :)το μηνα τον ξερεις ομως ε? ;)
Cat Friend

Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής:

miss υπναρού https://www.mycat.gr/gallery/showimag...imageuser=6264

miss ριψοκίνδυνη https://www.mycat.gr/gallery/showimag...imageuser=6264

miss φωτογένεια https://www.mycat.gr/gallery/showimag...imageuser=6264

Ευχαριστώ!!!

Να οι φωτο σε επόμενο ποστ του Starter:)
μπραβο Αναστασω! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back