Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Έλα μωρέδεν θα μου τάξεις λίγο ζούληγμα του Άρη που του έχω αδυναμία;
Ε;Φανταστική Νίκη;;
![]()
Μαρία δεν είπες κάπου ότι θες να παραθερίσεις Χαλκιδική?

Το κλείνουμε από τώρα!!!

Καλά μη βαράτε ...στην Ελλάδα ζούμε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Το κλείνουμε από τώρα!!!
Καλά μη βαράτε ...στην Ελλάδα ζούμε!!!![]()

!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Το κλείνουμε από τώρα!!!
Καλά μη βαράτε ...στην Ελλάδα ζούμε!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Νομίζω ότι η ηλικία 5+ θα πρέπει να χωριστεί σε 5 εώς 10 και σε 10+.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εσυ θα φας ξυλο με τετοια γατα...Καλε Μαρια,εμας μας ειδατε ή χαθηκαμε μεσα στα Κουνακια???Αμ δεν ειδα κι εγω που εβαζα τη φωτο...

θα συμφωνησω...αλλα εχουμε αρκετες 10+ γατουλες?Εγώ να προτείνω κάτι;;;;
το ευχομαι
ιβανα
Επιφανές μέλος
Εγώ να προτείνω κάτι;;;;
σωστη ! συμφωνω. 5 με οσο παει, ειναι πολυ...εξαλλου να σπασει το πραγμα για να εχουμε 2 ψηφοφοριες αντι για 1

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαρακι τωρα που αρχιζουν τις δωροδοκιες
ειναι η ευκαιρια σου να κανεις υπεροχες και τζαμπα διακοπες....
Μηπως να ανοιξουμε ενα αλλο θεματακι και να αρχισουμε να γραφουμε η καθεμια τι θα σου προσφερουμε....???

Πως σου φαινεται....???
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μα έχει ένα δωμάτιο για τα βραβεία της, τώρα θα πάρει κ δεύτεροΈχει και άλλα;;Καλά σε λίγο θα θέλετε ένα δωμάτιο για τα βραβεία της!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σιγουρα ειναι και της Νεκταριας η Σιντυ κι αυτη Σιαμ...δεν μπορει...σιγουρα εχει κι αλλες...αλλα μαλλον, οχι πολλες...Της Αγνης η Σιμπα ειναι 16 χρονων αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν κι αλλες...
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Η Σίσσυ είναι 15, για την Κούκυ πρέπει να συμβουλευτώ τα κοιτάπια μου αν είναι 9 ή 10 και την ομορφούλα θα την βάλω για 10, μιας και είναι άγνωστη η ηλικία της

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Πολύ καλή ιδέαΚαλημερα σας και απο μενα... Καλα η φωτογραφια της Λειας ειναι απλα απαιχτη....!!!
Μαρακι τωρα που αρχιζουν τις δωροδοκιεςειναι η ευκαιρια σου να κανεις υπεροχες και τζαμπα διακοπες....
Μηπως να ανοιξουμε ενα αλλο θεματακι και να αρχισουμε να γραφουμε η καθεμια τι θα σου προσφερουμε....???
Πως σου φαινεται....???
![]()

Και επειδή αύριο είναι και τα γενέθλιά μου δεν θα φανεί και σαν δωροδοκία
σαν δωράκι θα φανεί

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ καλή ιδέαΚαι επειδή αύριο είναι και τα γενέθλιά μου δεν θα φανεί και σαν δωροδοκία
σαν δωράκι θα φανεί
![]()

Ειδες παιδι μου οτι πρεπει σου λεω....Τωρα που μπορεις αρπαξε την ευκαιρια απο τα μαλλια και μην την αφηνεις....!!!

Τελικα ηταν πολυ καλη η ιδεα να γινει καλοκαιρι...
Παιδια αμα θελετε τα χριστουγεννα το διοργανωνω εγω....!!!!Ολα θα τα ακουσουμε και ολα θα τα σκεφτουμε..Αλλα τα Σαλε στην Αγγλια θα τα προτιμησουμε.....

ELENIP
Διάσημο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Α βλέπω έχεις και φθηνά γούστα θα σε ικανοποιήσουμε εύκολα
Ειδες παιδι μου οτι πρεπει σου λεω....Τωρα που μπορεις αρπαξε την ευκαιρια απο τα μαλλια και μην την αφηνεις....!!!
Τελικα ηταν πολυ καλη η ιδεα να γινει καλοκαιρι...
Παιδια αμα θελετε τα χριστουγεννα το διοργανωνω εγω....!!!!Ολα θα τα ακουσουμε και ολα θα τα σκεφτουμε..Αλλα τα Σαλε στην Αγγλια θα τα προτιμησουμε.....![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και πως ανοίγουμε ένα θεματάκι?Τώρα που πήραμε φόρα θα κάνουμε κ άλλουςαλλά αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να ανοίξεις ένα θεματάκι για το Σνουπάκι κ να βάλεις πολλές φωτογραφίες να το θαυμάσουμε
κ να περιμένεις τα επόμενα γατοκαλλιστεια
![]()

Δεν έχω βρεί που πρέπει να πατήσουμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool