Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Θες να βουτηξεις μεσα στη γουνα στην κοιλιτσα του και να κοιμηθεις εκει μεσα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
MisterΠαρδάλος
![]()

Πραγματικά εκπληκτικός ο Πέρσης!!!!!! Κοιτάξτε εδώ φατσόνι!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
TROY
MISS ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΗ
ΜΙΑ
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Μαμάκιας
Υπναρού
Τρυφερός/χαδιάρης/Άρχοντας ότι θέλετε
Πατούσια
ΣΤΑΡ όχι παίζουμε
Υπναράς
και παιδική μας φωτό ασυναγώνιστη επίσης!!!
Μις Πατσοκοιλιά
Κωλόγατα (συμπαθάτε μας) ή η περιέργεια κόλησε στον κό... της γάτας!!! χεχεχεχε
Αααααααυτά απο μας και pls ενημερώστε μας για την ψηφοφορία
Η....υπερήφανη Ελληνίδα μάνα
Μίκυ
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;;
οτι ειναι η μπιζου. τρελλιαρα

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
,μονο ο Ραμσης ο οποιος κοιμαται ορθιος.

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσαΛοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ

Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορία
μου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Miss μπαμπάκια δεν έχουμε

εσύ με την κόρη σου δεν έχεις καμιά σε τρυφερή στιγμη;
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα
Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα
![]()
Mαρία μας σας ευχαριστούμε πολύ-πολύ
με ταπεινή συγκίνηση για τα καμάρια μου

η Ελληνίδα μάνα

tzoutzou
Διάσημο μέλος

Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο

Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!!
staman2
Περιβόητο μέλος
Μr βλέμμα
Μr φωτογένεια
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μαςMην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της
![]()

Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαΣυμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μαςΟ Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!!
![]()

πανέμορφος γάτος
Luna
Περιβόητο μέλος
miss φωτογενεια:
miss thriller:
miss υπναρου:
miss πατουσα:
miss ναζι:
miss μαμα:
miss playmate:
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

σαν λούτρινη είναι
καλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...
(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
ευχαριστουυυμε!!!!!
δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα...

παμε παλι την miss μαμα:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool