Γατοκαλλιστεία

Α βλέπω έχεις και φθηνά γούστα θα σε ικανοποιήσουμε εύκολα:blink::blink::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
Εμ τι ολοκληρους πρωταθλητες θα βγαλουμε....!:P
Κατσε περιμενε λιγο ακομα να πεσουν οι πολλες προσφορες... Και μετα για σενα θα τους ζητησουμε ταξιδακι στην Καραϊβικη...:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και πως ανοίγουμε ένα θεματάκι? :confused:
Δεν έχω βρεί που πρέπει να πατήσουμε.:(
θα πατησεις το Forum διπλα στο Home (πανω-πανω στη σελιδα σου)θα διαλεξεις την κατηγορια που θες να το φτιαξεις πχ "Οι γατες μου"
και εκει θα πατησεις "Νεο θεμα" αυτη την επιλογη θα την βρεις πανω απο το δευτερο πλαισιο νομιζω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και πως ανοίγουμε ένα θεματάκι? :confused:
Δεν έχω βρεί που πρέπει να πατήσουμε.:(
Πας στο Forum πάνω πάνω στη σελίδα και πατάς μετά βρίσκεις την κατηγορία γενική γατοσυζήτηση, μετά ->οι γάτες μου και πατάς νέο θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπως:/:

Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει???:bleh::bleh:
εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της :rolleyes:

εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της :rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol:
:up::up::up::up:
Σωστήηηηηηη

Πας στο Forum πάνω πάνω στη σελίδα και πατάς μετά βρίσκεις την κατηγορία γενική γατοσυζήτηση, μετά ->οι γάτες μου και πατάς νέο θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπως:/:
Αχ σας ευχαριστώ κορίτσια . Εψανα έψαχνα. Αγγελία είχα καταφέρει να βάλω αλλά εδώ και μέρες δεν μπορούσα να βρώ πως δημιουργείτε καινούργια θέματα.
Thanks ναστε καλα
φιλάκια:bleh::kiss::kiss::inlove:

Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει???:bleh::bleh:
Οταν ήμουν μικρή έφτιαχνα πολύ ωραία ποτηράκια από αλουμινόχαρτο αν θέλετε σας κάνω μερικά. Και να είσαστε σίγουρες ότι τέτοια δεν έχουν ούτε τα μει κουν ούτε κανένας:P:P:lol::lol::lol:

attachment.php
Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
attachment.php

Συνημμένα

• polyteleias.png
    polyteleias.png
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 72
  • Kypela.jpg
    Kypela.jpg
    122,3 KB · Εμφανίσεις: 80
  • 1.png
    1.png
    12 KB · Εμφανίσεις: 13
Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά:hmm:

Ναιαιαιαιαι!! Ο,τι μπορείτε κορίτσια να φτιάξετε είναι ευπρόσδεκτο:)

Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε:)

Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε:)
ωραία περιμένουμε:D

Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ.

Miss Φωτογενεια:
th_019.jpg

Miss Υπναρου:
th_018.jpg

Miss Βλεμμα:
th_13-03-09_085453.jpg

PlayMate:
th_004.jpg

Miss Πατουσα:
th_002-2.jpg

Πατσοκοιλιτσα:
th_001.jpg

Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!!

Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια.
Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN
Την αγάπη μου την μεγάαααλη!:)
Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο:)

attachment.php

Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
attachment.php
Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!!:):):)

Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!!:)

O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;:hmm:Τι περιμένουμε;:P:):)

Miss Φωτογενεια:
th_019.jpg

Miss Υπναρου:
th_018.jpg

Miss Βλεμμα:
th_13-03-09_085453.jpg

PlayMate:
th_004.jpg

Miss Πατουσα:
th_002-2.jpg

Πατσοκοιλιτσα:
th_001.jpg

Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!!
πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι:)

Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων)

Mister Playboy
DSC01074.jpg

MisterΥπναράς
DSC01356.jpg

MisterΠαρδάλος
DSC01617.jpg

MisterΝάζι
DSC01647.jpg

Mister Πατσοκοιλάκι
DSC01537.jpg

Mister Playboy
DSC01074.jpg

MisterΥπναράς
DSC01356.jpg

MisterΠαρδάλος
DSC01617.jpg

MisterΝάζι
DSC01647.jpg

Mister Πατσοκοιλάκι
DSC01537.jpg

Ax ψυχή μου όμορφη:inlove::inlove::inlove:να τον χαίρεσαι είναι τέλειος:up:στο έχω ξαναπεί βέβαια:redface:αλλά δεν πειράζει το ξαναλέω:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back