michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Η michaela έγραψε: #1.421 12-07-09 20:43 οχι,τα εχει γεννησει τα γατακια στη φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Η Ελένη Άνση: #1.422 12-07-09 22:42 Ωχ!!!Από αύριο αρχίζει η ψηφοφορία;Καλά περνάγαμε μέχρι σήμερα, αύριο αρχίζουν τα δύσκολαΤο ένα γατάκι είναι πιο χαριτωμένο και γλυκό από το άλλο... Σας αγαπώ και σας ψηφίζω ΟΛΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η Μαρία Γάτσιου: #1.423 12-07-09 22:54 θα φτιάξω πρώτα το θεματάκι με όλους τους υποψήφιους και μετά θα αρχίσει η ψηφοφορία απλά δεν ξέρω αν θα είναι σήμερα έτοιμο ή αύριο το πρωί γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι άρα και οι φωτογραφίεςμέχρι και 17 σε μερικές κατηγορίεςΕπίσης να θυμήσω οτι θα έχετε 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία γιατί είναι δύσκολο να αποφασίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 00:56 Η ELENIP έγραψε: #1.424 13-07-09 00:56 Κοιταγα τις υποψήφιες των κατηγοριών για να αποφασίσω ποια θα ψηφίσω και φτάνοντας στο τέλος της καθε κατηγορίας συνηδειτοποίησα οτι για όλες τις υποψήφιες έλεγα: A,να! αυτή θα ψηφίσω. Πολυ δυσκολη η απόφαση εστω και με τις δύο ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 00:58 Η ιβανα έγραψε: #1.425 13-07-09 00:58 Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.426 13-07-09 01:08 Kι εγώ για αυτόν τον λόγο Ελένη μου δεν ήθελα να πάρω μέρος με τα μικρά μου. Θεωρώ ότι το κάθε γατάκι είναι πιο όμορφο από το άλλο και όλα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην ψυχή του καθένα από εμάς. Και θεωρώ ότι για να συμμετέχουμε με τα γατόνια μου θα έπρεπε και να ψηφίσουμε. Εγώ όμως θα ήθελα να ψηφίσω όλες τις ομορφιές μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.427 13-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι ήμουν αποροφημένη και δεν το πρόσεξα,τώρα το είδα της έστειλα πμ αφού δεν έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία μπορεί να πάρει μέρος εννοείται απλά αύριο το πρωί να βάλει τις φωτογραφίες και τις κατηγορίες στις οποίες θέλει να πάρει μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.428 13-07-09 01:16 Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.429 13-07-09 01:17 μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.430 13-07-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Click για ανάπτυξη... διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ιβανα έγραψε: #1.431 13-07-09 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις, ειναι πολλες οι φωτος...εγω ειμαι οκ τωρα, ευχαριστω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ELENIP έγραψε: #1.432 13-07-09 01:33 Νορα Mis Βλέμμα (Ευχαριστω Μαράκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία0706.jpg 70,4 KB · Εμφανίσεις: 147 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.433 13-07-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:kiss: Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο! Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!! Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!! Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η Felice έγραψε: #1.434 13-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Click για ανάπτυξη... Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Μαρία Γάτσιου: #1.435 13-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι,τα εχει γεννησει τα γατακια στη φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Η Ελένη Άνση: #1.422 12-07-09 22:42 Ωχ!!!Από αύριο αρχίζει η ψηφοφορία;Καλά περνάγαμε μέχρι σήμερα, αύριο αρχίζουν τα δύσκολαΤο ένα γατάκι είναι πιο χαριτωμένο και γλυκό από το άλλο... Σας αγαπώ και σας ψηφίζω ΟΛΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η Μαρία Γάτσιου: #1.423 12-07-09 22:54 θα φτιάξω πρώτα το θεματάκι με όλους τους υποψήφιους και μετά θα αρχίσει η ψηφοφορία απλά δεν ξέρω αν θα είναι σήμερα έτοιμο ή αύριο το πρωί γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι άρα και οι φωτογραφίεςμέχρι και 17 σε μερικές κατηγορίεςΕπίσης να θυμήσω οτι θα έχετε 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία γιατί είναι δύσκολο να αποφασίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 00:56 Η ELENIP έγραψε: #1.424 13-07-09 00:56 Κοιταγα τις υποψήφιες των κατηγοριών για να αποφασίσω ποια θα ψηφίσω και φτάνοντας στο τέλος της καθε κατηγορίας συνηδειτοποίησα οτι για όλες τις υποψήφιες έλεγα: A,να! αυτή θα ψηφίσω. Πολυ δυσκολη η απόφαση εστω και με τις δύο ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 00:58 Η ιβανα έγραψε: #1.425 13-07-09 00:58 Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.426 13-07-09 01:08 Kι εγώ για αυτόν τον λόγο Ελένη μου δεν ήθελα να πάρω μέρος με τα μικρά μου. Θεωρώ ότι το κάθε γατάκι είναι πιο όμορφο από το άλλο και όλα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην ψυχή του καθένα από εμάς. Και θεωρώ ότι για να συμμετέχουμε με τα γατόνια μου θα έπρεπε και να ψηφίσουμε. Εγώ όμως θα ήθελα να ψηφίσω όλες τις ομορφιές μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.427 13-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι ήμουν αποροφημένη και δεν το πρόσεξα,τώρα το είδα της έστειλα πμ αφού δεν έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία μπορεί να πάρει μέρος εννοείται απλά αύριο το πρωί να βάλει τις φωτογραφίες και τις κατηγορίες στις οποίες θέλει να πάρει μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.428 13-07-09 01:16 Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.429 13-07-09 01:17 μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.430 13-07-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Click για ανάπτυξη... διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ιβανα έγραψε: #1.431 13-07-09 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις, ειναι πολλες οι φωτος...εγω ειμαι οκ τωρα, ευχαριστω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ELENIP έγραψε: #1.432 13-07-09 01:33 Νορα Mis Βλέμμα (Ευχαριστω Μαράκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία0706.jpg 70,4 KB · Εμφανίσεις: 147 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.433 13-07-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:kiss: Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο! Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!! Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!! Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η Felice έγραψε: #1.434 13-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Click για ανάπτυξη... Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Μαρία Γάτσιου: #1.435 13-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχ!!!Από αύριο αρχίζει η ψηφοφορία;Καλά περνάγαμε μέχρι σήμερα, αύριο αρχίζουν τα δύσκολαΤο ένα γατάκι είναι πιο χαριτωμένο και γλυκό από το άλλο... Σας αγαπώ και σας ψηφίζω ΟΛΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η Μαρία Γάτσιου: #1.423 12-07-09 22:54 θα φτιάξω πρώτα το θεματάκι με όλους τους υποψήφιους και μετά θα αρχίσει η ψηφοφορία απλά δεν ξέρω αν θα είναι σήμερα έτοιμο ή αύριο το πρωί γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι άρα και οι φωτογραφίεςμέχρι και 17 σε μερικές κατηγορίεςΕπίσης να θυμήσω οτι θα έχετε 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία γιατί είναι δύσκολο να αποφασίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 00:56 Η ELENIP έγραψε: #1.424 13-07-09 00:56 Κοιταγα τις υποψήφιες των κατηγοριών για να αποφασίσω ποια θα ψηφίσω και φτάνοντας στο τέλος της καθε κατηγορίας συνηδειτοποίησα οτι για όλες τις υποψήφιες έλεγα: A,να! αυτή θα ψηφίσω. Πολυ δυσκολη η απόφαση εστω και με τις δύο ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 00:58 Η ιβανα έγραψε: #1.425 13-07-09 00:58 Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.426 13-07-09 01:08 Kι εγώ για αυτόν τον λόγο Ελένη μου δεν ήθελα να πάρω μέρος με τα μικρά μου. Θεωρώ ότι το κάθε γατάκι είναι πιο όμορφο από το άλλο και όλα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην ψυχή του καθένα από εμάς. Και θεωρώ ότι για να συμμετέχουμε με τα γατόνια μου θα έπρεπε και να ψηφίσουμε. Εγώ όμως θα ήθελα να ψηφίσω όλες τις ομορφιές μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.427 13-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι ήμουν αποροφημένη και δεν το πρόσεξα,τώρα το είδα της έστειλα πμ αφού δεν έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία μπορεί να πάρει μέρος εννοείται απλά αύριο το πρωί να βάλει τις φωτογραφίες και τις κατηγορίες στις οποίες θέλει να πάρει μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.428 13-07-09 01:16 Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.429 13-07-09 01:17 μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.430 13-07-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Click για ανάπτυξη... διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ιβανα έγραψε: #1.431 13-07-09 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις, ειναι πολλες οι φωτος...εγω ειμαι οκ τωρα, ευχαριστω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ELENIP έγραψε: #1.432 13-07-09 01:33 Νορα Mis Βλέμμα (Ευχαριστω Μαράκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία0706.jpg 70,4 KB · Εμφανίσεις: 147 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.433 13-07-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:kiss: Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο! Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!! Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!! Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η Felice έγραψε: #1.434 13-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Click για ανάπτυξη... Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Μαρία Γάτσιου: #1.435 13-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα φτιάξω πρώτα το θεματάκι με όλους τους υποψήφιους και μετά θα αρχίσει η ψηφοφορία απλά δεν ξέρω αν θα είναι σήμερα έτοιμο ή αύριο το πρωί γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι άρα και οι φωτογραφίεςμέχρι και 17 σε μερικές κατηγορίεςΕπίσης να θυμήσω οτι θα έχετε 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία γιατί είναι δύσκολο να αποφασίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 00:56 Η ELENIP έγραψε: #1.424 13-07-09 00:56 Κοιταγα τις υποψήφιες των κατηγοριών για να αποφασίσω ποια θα ψηφίσω και φτάνοντας στο τέλος της καθε κατηγορίας συνηδειτοποίησα οτι για όλες τις υποψήφιες έλεγα: A,να! αυτή θα ψηφίσω. Πολυ δυσκολη η απόφαση εστω και με τις δύο ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 00:58 Η ιβανα έγραψε: #1.425 13-07-09 00:58 Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.426 13-07-09 01:08 Kι εγώ για αυτόν τον λόγο Ελένη μου δεν ήθελα να πάρω μέρος με τα μικρά μου. Θεωρώ ότι το κάθε γατάκι είναι πιο όμορφο από το άλλο και όλα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην ψυχή του καθένα από εμάς. Και θεωρώ ότι για να συμμετέχουμε με τα γατόνια μου θα έπρεπε και να ψηφίσουμε. Εγώ όμως θα ήθελα να ψηφίσω όλες τις ομορφιές μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.427 13-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι ήμουν αποροφημένη και δεν το πρόσεξα,τώρα το είδα της έστειλα πμ αφού δεν έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία μπορεί να πάρει μέρος εννοείται απλά αύριο το πρωί να βάλει τις φωτογραφίες και τις κατηγορίες στις οποίες θέλει να πάρει μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.428 13-07-09 01:16 Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.429 13-07-09 01:17 μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.430 13-07-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Click για ανάπτυξη... διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ιβανα έγραψε: #1.431 13-07-09 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις, ειναι πολλες οι φωτος...εγω ειμαι οκ τωρα, ευχαριστω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ELENIP έγραψε: #1.432 13-07-09 01:33 Νορα Mis Βλέμμα (Ευχαριστω Μαράκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία0706.jpg 70,4 KB · Εμφανίσεις: 147 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.433 13-07-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:kiss: Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο! Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!! Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!! Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η Felice έγραψε: #1.434 13-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Click για ανάπτυξη... Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Μαρία Γάτσιου: #1.435 13-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιταγα τις υποψήφιες των κατηγοριών για να αποφασίσω ποια θα ψηφίσω και φτάνοντας στο τέλος της καθε κατηγορίας συνηδειτοποίησα οτι για όλες τις υποψήφιες έλεγα: A,να! αυτή θα ψηφίσω. Πολυ δυσκολη η απόφαση εστω και με τις δύο ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 00:58 Η ιβανα έγραψε: #1.425 13-07-09 00:58 Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.426 13-07-09 01:08 Kι εγώ για αυτόν τον λόγο Ελένη μου δεν ήθελα να πάρω μέρος με τα μικρά μου. Θεωρώ ότι το κάθε γατάκι είναι πιο όμορφο από το άλλο και όλα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην ψυχή του καθένα από εμάς. Και θεωρώ ότι για να συμμετέχουμε με τα γατόνια μου θα έπρεπε και να ψηφίσουμε. Εγώ όμως θα ήθελα να ψηφίσω όλες τις ομορφιές μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.427 13-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι ήμουν αποροφημένη και δεν το πρόσεξα,τώρα το είδα της έστειλα πμ αφού δεν έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία μπορεί να πάρει μέρος εννοείται απλά αύριο το πρωί να βάλει τις φωτογραφίες και τις κατηγορίες στις οποίες θέλει να πάρει μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.428 13-07-09 01:16 Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.429 13-07-09 01:17 μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.430 13-07-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Click για ανάπτυξη... διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ιβανα έγραψε: #1.431 13-07-09 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις, ειναι πολλες οι φωτος...εγω ειμαι οκ τωρα, ευχαριστω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ELENIP έγραψε: #1.432 13-07-09 01:33 Νορα Mis Βλέμμα (Ευχαριστω Μαράκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία0706.jpg 70,4 KB · Εμφανίσεις: 147 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.433 13-07-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:kiss: Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο! Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!! Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!! Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η Felice έγραψε: #1.434 13-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Click για ανάπτυξη... Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Μαρία Γάτσιου: #1.435 13-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.426 13-07-09 01:08 Kι εγώ για αυτόν τον λόγο Ελένη μου δεν ήθελα να πάρω μέρος με τα μικρά μου. Θεωρώ ότι το κάθε γατάκι είναι πιο όμορφο από το άλλο και όλα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην ψυχή του καθένα από εμάς. Και θεωρώ ότι για να συμμετέχουμε με τα γατόνια μου θα έπρεπε και να ψηφίσουμε. Εγώ όμως θα ήθελα να ψηφίσω όλες τις ομορφιές μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.427 13-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι ήμουν αποροφημένη και δεν το πρόσεξα,τώρα το είδα της έστειλα πμ αφού δεν έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία μπορεί να πάρει μέρος εννοείται απλά αύριο το πρωί να βάλει τις φωτογραφίες και τις κατηγορίες στις οποίες θέλει να πάρει μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.428 13-07-09 01:16 Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.429 13-07-09 01:17 μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.430 13-07-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Click για ανάπτυξη... διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ιβανα έγραψε: #1.431 13-07-09 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις, ειναι πολλες οι φωτος...εγω ειμαι οκ τωρα, ευχαριστω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ELENIP έγραψε: #1.432 13-07-09 01:33 Νορα Mis Βλέμμα (Ευχαριστω Μαράκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία0706.jpg 70,4 KB · Εμφανίσεις: 147 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.433 13-07-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:kiss: Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο! Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!! Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!! Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η Felice έγραψε: #1.434 13-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Click για ανάπτυξη... Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Μαρία Γάτσιου: #1.435 13-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kι εγώ για αυτόν τον λόγο Ελένη μου δεν ήθελα να πάρω μέρος με τα μικρά μου. Θεωρώ ότι το κάθε γατάκι είναι πιο όμορφο από το άλλο και όλα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην ψυχή του καθένα από εμάς. Και θεωρώ ότι για να συμμετέχουμε με τα γατόνια μου θα έπρεπε και να ψηφίσουμε. Εγώ όμως θα ήθελα να ψηφίσω όλες τις ομορφιές μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #1.427 13-07-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι ήμουν αποροφημένη και δεν το πρόσεξα,τώρα το είδα της έστειλα πμ αφού δεν έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία μπορεί να πάρει μέρος εννοείται απλά αύριο το πρωί να βάλει τις φωτογραφίες και τις κατηγορίες στις οποίες θέλει να πάρει μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.428 13-07-09 01:16 Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.429 13-07-09 01:17 μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.430 13-07-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Click για ανάπτυξη... διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ιβανα έγραψε: #1.431 13-07-09 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις, ειναι πολλες οι φωτος...εγω ειμαι οκ τωρα, ευχαριστω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ELENIP έγραψε: #1.432 13-07-09 01:33 Νορα Mis Βλέμμα (Ευχαριστω Μαράκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία0706.jpg 70,4 KB · Εμφανίσεις: 147 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.433 13-07-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:kiss: Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο! Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!! Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!! Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η Felice έγραψε: #1.434 13-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Click για ανάπτυξη... Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Μαρία Γάτσιου: #1.435 13-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι οτι ήμουν αποροφημένη και δεν το πρόσεξα,τώρα το είδα της έστειλα πμ αφού δεν έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία μπορεί να πάρει μέρος εννοείται απλά αύριο το πρωί να βάλει τις φωτογραφίες και τις κατηγορίες στις οποίες θέλει να πάρει μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.428 13-07-09 01:16 Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.429 13-07-09 01:17 μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.430 13-07-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Click για ανάπτυξη... διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ιβανα έγραψε: #1.431 13-07-09 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις, ειναι πολλες οι φωτος...εγω ειμαι οκ τωρα, ευχαριστω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ELENIP έγραψε: #1.432 13-07-09 01:33 Νορα Mis Βλέμμα (Ευχαριστω Μαράκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία0706.jpg 70,4 KB · Εμφανίσεις: 147 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.433 13-07-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:kiss: Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο! Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!! Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!! Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η Felice έγραψε: #1.434 13-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Click για ανάπτυξη... Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Μαρία Γάτσιου: #1.435 13-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:17 Η ιβανα έγραψε: #1.429 13-07-09 01:17 μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.430 13-07-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Click για ανάπτυξη... διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ιβανα έγραψε: #1.431 13-07-09 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις, ειναι πολλες οι φωτος...εγω ειμαι οκ τωρα, ευχαριστω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ELENIP έγραψε: #1.432 13-07-09 01:33 Νορα Mis Βλέμμα (Ευχαριστω Μαράκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία0706.jpg 70,4 KB · Εμφανίσεις: 147 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.433 13-07-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:kiss: Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο! Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!! Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!! Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η Felice έγραψε: #1.434 13-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Click για ανάπτυξη... Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Μαρία Γάτσιου: #1.435 13-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.430 13-07-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Click για ανάπτυξη... διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ιβανα έγραψε: #1.431 13-07-09 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις, ειναι πολλες οι φωτος...εγω ειμαι οκ τωρα, ευχαριστω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ELENIP έγραψε: #1.432 13-07-09 01:33 Νορα Mis Βλέμμα (Ευχαριστω Μαράκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία0706.jpg 70,4 KB · Εμφανίσεις: 147 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.433 13-07-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:kiss: Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο! Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!! Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!! Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η Felice έγραψε: #1.434 13-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Click για ανάπτυξη... Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Μαρία Γάτσιου: #1.435 13-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! Click για ανάπτυξη... διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ιβανα έγραψε: #1.431 13-07-09 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις, ειναι πολλες οι φωτος...εγω ειμαι οκ τωρα, ευχαριστω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ELENIP έγραψε: #1.432 13-07-09 01:33 Νορα Mis Βλέμμα (Ευχαριστω Μαράκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία0706.jpg 70,4 KB · Εμφανίσεις: 147 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.433 13-07-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:kiss: Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο! Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!! Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!! Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η Felice έγραψε: #1.434 13-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Click για ανάπτυξη... Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Μαρία Γάτσιου: #1.435 13-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις, ειναι πολλες οι φωτος...εγω ειμαι οκ τωρα, ευχαριστω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:33 Η ELENIP έγραψε: #1.432 13-07-09 01:33 Νορα Mis Βλέμμα (Ευχαριστω Μαράκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία0706.jpg 70,4 KB · Εμφανίσεις: 147 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.433 13-07-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:kiss: Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο! Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!! Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!! Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η Felice έγραψε: #1.434 13-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Click για ανάπτυξη... Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Μαρία Γάτσιου: #1.435 13-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νορα Mis Βλέμμα (Ευχαριστω Μαράκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 01:47 Η staman2 έγραψε: #1.433 13-07-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:kiss: Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο! Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!! Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!! Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η Felice έγραψε: #1.434 13-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Click για ανάπτυξη... Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Μαρία Γάτσιου: #1.435 13-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:kiss: Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο! Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!! Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!! Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η Felice έγραψε: #1.434 13-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Click για ανάπτυξη... Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Μαρία Γάτσιου: #1.435 13-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Click για ανάπτυξη... Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Μαρία Γάτσιου: #1.435 13-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.436 13-07-09 11:30 δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η Μαρία Γάτσιου: #1.437 13-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.438 13-07-09 13:06 Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η ELENIP έγραψε: #1.439 13-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητεςΥπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #1.440 13-07-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ τωρα το είδα Ψηφισα Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.