Γατοκαλλιστεία

οχι,τα εχει γεννησει τα γατακια στη φωτο...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ!!!Από αύριο αρχίζει η ψηφοφορία;:blink:Καλά περνάγαμε μέχρι σήμερα, αύριο αρχίζουν τα δύσκολα:blink:Το ένα γατάκι είναι πιο χαριτωμένο και γλυκό από το άλλο...:D Σας αγαπώ και σας ψηφίζω ΟΛΑ! :up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα φτιάξω πρώτα το θεματάκι με όλους τους υποψήφιους και μετά θα αρχίσει η ψηφοφορία απλά δεν ξέρω αν θα είναι σήμερα έτοιμο ή αύριο το πρωί γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι άρα και οι φωτογραφίες:)μέχρι και 17 σε μερικές κατηγορίες:happy:Επίσης να θυμήσω οτι θα έχετε 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία γιατί είναι δύσκολο να αποφασίσετε;)

Κοιταγα τις υποψήφιες των κατηγοριών για να αποφασίσω ποια θα ψηφίσω και φτάνοντας στο τέλος της καθε κατηγορίας συνηδειτοποίησα οτι για όλες τις υποψήφιες έλεγα: A,να! αυτή θα ψηφίσω.
Πολυ δυσκολη η απόφαση εστω και με τις δύο ψήφους:|

Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος :D:D

Kι εγώ για αυτόν τον λόγο Ελένη μου δεν ήθελα να πάρω μέρος με τα μικρά μου. Θεωρώ ότι το κάθε γατάκι είναι πιο όμορφο από το άλλο και όλα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην ψυχή του καθένα από εμάς. Και θεωρώ ότι για να συμμετέχουμε με τα γατόνια μου θα έπρεπε και να ψηφίσουμε. Εγώ όμως θα ήθελα να ψηφίσω όλες τις ομορφιές μας:)

Μαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος :D:D
η αλήθεια είναι οτι ήμουν αποροφημένη και δεν το πρόσεξα,τώρα το είδα της έστειλα πμ αφού δεν έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία μπορεί να πάρει μέρος εννοείται απλά αύριο το πρωί να βάλει τις φωτογραφίες και τις κατηγορίες στις οποίες θέλει να πάρει μέρος:happy:

Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορία:up:Καλό βράδυ,φιλιά σε όλες:)

μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! :(:(

μαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο ! :(:(
διορθώθηκε;)και γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω:/:

διορθώθηκε;)και γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω:/:

δικιο εχεις, ειναι πολλες οι φωτος...εγω ειμαι οκ τωρα, ευχαριστω ! :up:

Νορα Mis Βλέμμα (Ευχαριστω Μαράκι:))

Συνημμένα

• Φωτογραφία0706.jpg
    Φωτογραφία0706.jpg
    70,4 KB · Εμφανίσεις: 139
:redface::redface:Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!:D:kiss::rolleyes:
Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!;):DΜάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο!:blink::lol:
Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!!:up:
Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!!;):lol:
Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου.:D:D
Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.!:up:

Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορία:up:Καλό βράδυ,φιλιά σε όλες:)
Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. :)Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά?:)

miss βλεμμα:
vlemma3.jpg

miss φωτογενεια:
fwtogeneia.jpg

miss thriller:
thriller.jpg

miss υπναρου:
YPNAROU.jpg

miss πατουσα:
patousa.jpg

miss ναζι:
nazi2.jpg

miss μαμα:
mama.jpg

miss playmate:
playmate.jpg
Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!!:up::up::up:

Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου. :)Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά?:)
ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιους:)

δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες :inlove::cool::D
ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? :)

δυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες :inlove::cool::D
ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι? :)
αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύω:redface::redface:

Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκια:up::up:Ρίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητες:blink::lol::lol:Υπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία

Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκια:up::up:Ρίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητες:blink::lol::lol:Υπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία

Ωχ τωρα το είδα:( Ψηφισα:/:

Ωχ τωρα το είδα:( Ψηφισα:/:
δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back