michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Καλά περνάγαμε μέχρι σήμερα, αύριο αρχίζουν τα δύσκολα
Το ένα γατάκι είναι πιο χαριτωμένο και γλυκό από το άλλο...
Σας αγαπώ και σας ψηφίζω ΟΛΑ! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
μέχρι και 17 σε μερικές κατηγορίες
Επίσης να θυμήσω οτι θα έχετε 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία γιατί είναι δύσκολο να αποφασίσετε
ELENIP
Διάσημο μέλος
Πολυ δυσκολη η απόφαση εστω και με τις δύο ψήφους

ιβανα
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
η αλήθεια είναι οτι ήμουν αποροφημένη και δεν το πρόσεξα,τώρα το είδα της έστειλα πμ αφού δεν έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία μπορεί να πάρει μέρος εννοείται απλά αύριο το πρωί να βάλει τις φωτογραφίες και τις κατηγορίες στις οποίες θέλει να πάρει μέροςΜαρια, θελει κ η νοτα να βαλει υποψηφιοτητα. στο γραφω και εδω, μηπως δεν το ειδες στα καλλιστεια 1-5, μιας κ ανεβαζεις συνεχεια φωτος![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Καλό βράδυ,φιλιά σε όλες
ιβανα
Επιφανές μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
διορθώθηκεμαρια, ξεχασες την πασχαλιτσα στο μις ναζι, και ειναι ωραια η φωτο !![]()
και γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω
ιβανα
Επιφανές μέλος
διορθώθηκεκαι γενικά ότι λάθος έχω κάνει να μου το λέτε να το αλλάξω γιατί με τόσες φωτογραφίες όλο και κάτι θα ξεχάσω
![]()
δικιο εχεις, ειναι πολλες οι φωτος...εγω ειμαι οκ τωρα, ευχαριστω !

ELENIP
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω τι λες εσύ αγαπητή μου Νίκη, ψώνιο ξεψώνιο ο Άρης, πάντως αναμφισβήτητα είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και πολύ ναζιάρης και φωτομοντέλο ο άτιμος!!! Τα σέβη μας και τα γατομουσουδοφιλάκια μας στον Αρουλη.!Και εγώ και το αγοράκι μου σας ευχαριστούμε πολύ!
:kiss:
Αν θέλω όμως να είμαι αντικειμενική ο Αρης είναι ένα πορτοκαλόγατο σαν όλα τα άλλα.Απλά για κάποιόν ανεξήγητο λόγο "γράφει" πολύ ωραία στον φακό!Μάλλον γιατί "στήνεται" μόλις πάω να τον φωτογραφίσω, το ψώνιο!
Πάντος τι γατοθύελλα είναι αυτή!!!
Ηδη δηλώνω ότι δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαλέξω!!!![]()
Και χαίρομαι πού ξεκινήσαμε αυτό το θεματάκι με τα καλλιστεία γιατί έτσι γνώρισα πολλά από τα πανέμορφα γατιά του φόρουμ, που στα θεματάκια τους δεν προλαβαίνω να μπαίνω, λόγο χρόνου.![]()

Σ΄ευχαριστουμε Μαρία μου.Τελείωσα με τα κοριτσάκια τα αγοράκια θα τα βάλω αύριο το πρωί και μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορίαΚαλό βράδυ,φιλιά σε όλες
![]()
Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά?
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η φώτο miss. thriller kai playmate ειναι φοβερά ποιοτικές. Θα πρότεινα να τις φτιάξεις σε μεγάλες . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!!miss βλεμμα:
![]()
miss φωτογενεια:
![]()
miss thriller:
![]()
miss υπναρου:
![]()
miss πατουσα:
![]()
miss ναζι:
![]()
miss μαμα:
![]()
miss playmate:
![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι καλά κατάλαβες έτσι θα γίνει και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία μόλις μπουν και τα αγοράκια στοα θέμα με τους υποψήφιουςΣ΄ευχαριστουμε Μαρία μου.Σε κάθε κατηγορία λοιπόν ψηφίζουμε απο δυο κοριτσάκια κι απο δύο αγοράκια. Κατάλαβα καλά?
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι?

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αυτό κάνω αυτή τη στιγμή γι'αυτό είμαι απορροφημένη..τα χαζεύωδυσκολη η ψηφοφορια....παρελασαν πολυ ομορφες γατες
ποτε μπαινουν τα αγορακια Μαρακι?![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Ρίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητες

Υπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορίαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκιαΡίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητες
Υπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία
Ωχ τωρα το είδα
Ψηφισα
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν πειράζει θα τις κρατήσω τώρα και αν θελήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή μου στέλνεις μήνυμαΩχ τωρα το είδαΨηφισα
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool