Γατοκαλλιστεία

μπεσδευτηκα:hmm: βρηκα τις κατηγοριες, κατω απτο ναυαγοσωστη, πως συμμετεχω κ για να βαλουμε υποψηφιοτητα, κ για να ψηφισω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπεσδευτηκα:hmm: βρηκα τις κατηγοριες, κατω απτο ναυαγοσωστη, πως συμμετεχω κ για να βαλουμε υποψηφιοτητα, κ για να ψηφισω.
βάζεις εδώ τις κατηγορίες στις οποίες θέλεις να συμμετέχεις μαζί με μια φωτογραφία για κάθε κατηγορία:)στη συνέχεια τις μεταφέρω εγώ σε άλλο θέμα μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους για να είναι όλοι μαζεμένοι,η ψηφοφορία δεν έχει αρχίσει ακόμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν αρχισε;;;Εγω ψηφισα!:blink:

Μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι αγοράκια-κοριτσάκια:up::up:Ρίξτε μια ματιά μήπως ξέχασα κανέναν γιατί τα είδα όλα με τόσες υποψηφιότητες:blink::lol::lol:Υπάρχει ένα θεματάκι μου ζήτησε η Νοτα να συμμετέχει και λέω να την περιμένουμε πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία
Μας ξέχασες Μαρία μου, είχαμε στείλει φωτό της Μπάσσυς για μις Γόησσα, αλλά, είπες ότι θα έμπαινε στη μις φωτογένεια. Όμως, δεν μπήκε:(:(Και ήταν πολύ ωραίο το παιζάκι μου!!:(

https://i691.photobucket.com/albums/vv272/nonix8/0093.jpg
Μπορω να προσθεσω κι αυτην για μιστερ παρδαλος αφου δεν ξεκινησε η ψηφοφορια;Ο Ραμσης ειναι!

Τρόμαξα να την βρω σ'αυτό το χάος των φωτογραφιών, πώς να μην μπερδευτείς κι εσύ καλέ Μαρία!Αυτήν εννοάω:lol:(σελίς 108)

Τρόμαξα να την βρω σ'αυτό το χάος των φωτογραφιών, πώς να μην μπερδευτείς κι εσύ καλέ Μαρία!Αυτήν εννοάω:lol:(σελίς 108)
σε πρόλαβα:P:P:lol::lol:την έχω βάλει ήδη...;)

https://i691.photobucket.com/albums/vv272/nonix8/0093.jpg
Μπορω να προσθεσω κι αυτην για μιστερ παρδαλος αφου δεν ξεκινησε η ψηφοφορια;Ο Ραμσης ειναι!
Τον έβαλα και τον Ραμσή;)

:up::up::up::up::up:

:lol:γελασα πολυ με το παρδαλοραμση με τη μουρη στο κουβα:lol::lol::lol:

Το link του νέου θέματος ποιο ειναι βρε παιδιά;

Mαρία έχω μπερδευτεί, μπορούμε να αρχισουμε να ψηφίζουμε η περιμένουμε το σύνθημα? :hmm:

Mαρία έχω μπερδευτεί, μπορούμε να αρχισουμε να ψηφίζουμε η περιμένουμε το σύνθημα? :hmm:
όχι δεν ψηφίζουμε ακόμη περιμένετε το σύνθημα:)

Δινουμε δυο απαντήσεις ε;;;
Πω πω πω τι μωρά ειν' τουτα ;;;;; Μαράκι πάρε μολύβι:

Φωτογένεια > Σισσυ, Καλυψώ
Playmate > Μόιρα, Leia
Υπναρού > Πασχαλιά, Καλυψώ
Βλέμμα > Καλλυψώ !!! , Ελβίρα
Πατούσα > Leia, Eλβίρα
Παρδάλω > Ελβίρα , Leia
Θρίλλερ > Nala, Σίσσυ
Πατσοκοιλάκι > Σίσσυ, Leia
Ριψοκίνδυνη > Μπασσέτ, Καλλυψώ
Μαμάκιας > Σισσυ, Ελβίρα
Μαμά > Μόιρα !!! Σισσυ-Μιχαέλα
Νάζι > Νόρα, Λουνα

Κουράστηκα καλέεεεεεεεεεεε

Ασχετο, η Σίσσυ τινος ειναι ρε παιδια που εχω χαθει ;;;;;;;;;;;;
Μιλάμε..τι πλασμα καλέ με θεικό βλέμμα ειν΄τουτο; Και τιγρέ αγαπημένο....
Μωρό μου τιγρακι μου σ' αγαπώ :inlove:

Ασχετο, η Σίσσυ τινος ειναι ρε παιδια που εχω χαθει ;;;;;;;;;;;;
Μιλάμε..τι πλασμα καλέ με θεικό βλέμμα ειν΄τουτο; Και τιγρέ αγαπημένο....
Μωρό μου τιγρακι μου σ' αγαπώ :inlove:

Δικιές μου είναι η Σισσούλα η Ελβίρα και η Νόρα!!Τις έχω και στην υπογραφή
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back